تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: • Online Game Engine -موتور بازی تحت وب •

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند تا عکس می زارم از بازی های که برای تست خدمون ساختیم یعنی ، شاید اصلا جالب نباشه از دید دوستان ولی برای یکسری تست خواص بوده

2. این کاربر از mainbord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

پس تنها بدی ش اینه که
    زبونش جاواس ... :(

4. این کاربر از Moh3en_DDD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من جاوا اسکریپ زبان خوبی هست
    1. توی همه مرورگر ها اجرا میشه
    2.کتابخانه های خوبی براش نوشن مثل jquery
    بین مرورگر ها همیشه دعوا هست که کدمشون رندر بهتری ارائه میدن
    همینطور که می دونید الان همه چیز داره میره به سمت آنلاین شدن
    با این تکنولوژی که الان به مرورگر ها اضافه شده همکاری دیگه میشه کرد با مرورگر ها
    الان با این موتور بازی که ما ساختیم شما نیاز به یاد گیری جاوا اسکریپ نداری
    مراحل کار باهاش به این صورت هست که میشنی گرافیک بازی رو اول طراحی می کنی بعد هر شکلی طراحی می کنی یک اسم اتوماتیک بهش میده که می تونی عوضش کنی بعد که بازی رو طراحی کردی میری سراغ کد نویسی
    مثلا این یک نمونه اولیه هست
    باید event هارو درست کنی مثلا یکی درست می کنی به اسم startgame
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب اگه بخوام توضیح بده به این صورت هست که شما اول میگی لینک های بازی بیاد که حالا مثلا شما وقتی داشتی طراحی میکردی یک لینک گزاشتی که وقتی هم روش کلیک میشه تابع start_game رو صدا می زنه
    خوب تو این تابع هم اومده اول لینک هارو صفحه مخفی کرده بعدش اومد صفحه بازی رو نشون داده بعد مثلا حالا شما یک تانک داری می خوایی از نقطه صفر و صفر وارد بشه بره به نقطه 60 و 60 که حالا آرگونوم هایی دیگه هم داره برای اینکه پیچیده نشه نزاشتم براش
    به همین صورت شما با چند خط یک بازی راحت طراحی می کنی با یک خط کد هم می تونی یکسری اطلاعات رو وارد دیتا بیس کنی مثلا میگی وقتی طرف شلیک کرد بره تو دیتا بیس و هر چند ثانیه یکبار اطلاعات جدید رو از دیتا بیس بیاره بعد با اینکار دو نفر از هرجا دنیا می تون با یک خط کد شما بازی کنی .
    * دیتا بیس روی سرور هست که شما یک فایل دارید که اطلاعات رو براش با post , get می فرستید اون هم میگره و قرار میده تو دیتا بیس
    به این صورت خیلی راحت میشه بازی مولتی پلیر جالبی ساخت

6. این کاربر از mainbord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی محسن جان چرا کسی دیگه شرکت نمی کنه تویی بحث
    حدف من از این بحث اینه که موتور بازی رو معرفی کنم بررسیش کنیم و کمبود هاشو به بینیم چی هست
    مطمئنا هرکسی که تو این راه کمک ما کنه نتیجه می بینه
    این موتور بازی قرار به صورت en ارائه بشه اصلا قرار نیست جایی اسم از ایرانی ها برده بشه ، حداقل در اول کار که به مشکل نخوریم
    و امیدواریم جواب که می خوایم رو بگیریم
    یک مورد ساده هم در مورد موفقیتش اینه که بازی های مثل ترواین شما چند روزه می تونی با این موتور بازی بسازید با این تفاوت که بازی شما لحظه ای هست و اکشن هست یعنی مثل تراوین خشک بی روح نیست
    ترواین با پی اچ پی نوشته شده و در بعضی جاهاش از جاوا اسکریپ استفاده شده برای افکت صفحه و شماردنده معمولا
    و هرکسی بخواد مثلشو بنویسه باید از اول کد نویسی کنه تا آخر
    با این موتور شما این مشکل حل میشه ، بازی هم کاملا اکشن هست دقیقا مثل بازی تحت ویندوز و ....
    ما اصلا نمی خوایم بازار گرمی کنیم تو ایران و ... من فقط دنبال چند نفر می گریدم که توی چند مورد کمک ما کنن
    1. استفاده کردن از تجربه دوستان
    2. تست و آزمایش موتور بازی ما و ساختن بازی با آن
    * در حال حاضر نمی تونیم اون رو پخش کنیم و راحت دسترسی بدیم ، چون نرم افزار ما اوپن سورس هست و اولین دفعه هست که داره اینکار انجام میشه یکم ریسک هست چون هرکسی می تونه خیلی راحت این رو ورداره و به اسم خودش زودتر از ما ارائه کنه برای همین من تلاش می کنه سربسته صحبت کنم .
    منون میشم محسن جان پتانسیل هایی ایران در این ضمینه رو بگن چون من هیچ اطلاعی از پتانسیل ها ندارم با تشکر
    به بخشید اینقدر حرف هام به هم ریخته و آشفته هست چون سخت درگیر کار هستیم نمی رسم درست جمله بندی کنم شرمنده

8. این کاربر از mainbord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هرچند تمایل زیادی به گزاشتن عکس نبود ولی حالا گفتیم مشکلی نداره یک عکس داشته باشیم
    اولین عکس ازش گزاشته شد تو پست اول
    با تشکر

10. این کاربر از mainbord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظر دوستان در مورد اسکرین شاتی که گزاشتم چیه ، انگار کسی تمایل خواستی نداره

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

واو
    ایول
    عکس صفحه اول رو دیدم خیلی خوشم اومد .

تراوین که فقط دو تا عکس ـه تو PHP و فقط برا تایمرش از جاوا استفاده کردن ، قفط ایده ش خیلی قشنگ بوده که تونسته انقدر معروف بشه وگر نه چیزی نداره .

یه سوال :

انجینی هم که دارید می سازید آنلاین هست ؟؟؟
    واووو .

اونوقت تا حالا تو جهان کسی این کارو نکرده ؟

حالا چرا omg-game ؟

به دلیل این بازدید نداره چون این بحث بیشتر مربوط میشه به طراحی صفحات وب ،
    شما تو انجمن های تخصصی تر هم مطرح کردید ؟
    مثل Persian Designers ??

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اره خودش هم آنلاین هست و شما دانلود می کنید نصب می کنید
    نه ما اولین هستیم برای همین من اینقدر می ترسم در موردش حرف بزنم چون پروژه تموم شده کافی از عکس ها ایده پیاده شده مارو به دزدن
    این اسم همینطوری گزاشته شده فعلا دنبال یک اسم خوب براش می گردیم
    راستش هرچی اسم انتخاب می کنیم بچه ها باهم به توافق نمی رسیم
    این اولین جایی هست که مطرح می کنم
    نگاه می کنم سایتشون من مطالب این انجمن رو خوندم خیلی ها مطالب جالبی نوشته بودن از جمله شما ولی نمی دونم چرا اصلا استقبال نمیشه شاید باورشون نمیشه شاید فکر می کنن چرت می گم نمی دونم والا

14. این کاربر از mainbord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

یه سوال دیه : دی

اولا این عکسی که گذاشتید ، این شیپ ها رو خود جاوا کشیده تا عکسی ، Jpeg ای چیزی هستند ؟؟

مطمئنا جاوا میتونه مثلا یه jpeg رو روش کار کنه ( یعنی توی بازی نشون بده )
    ولی در مورد یه فرمت 3d چه طور ؟
    مطمئنا فرمت تریدی ای رو نمی تونه پشتیبانی کنه ! درسته ؟
    چطوری می خوایند تری دیش کنید ؟

شما طرحتونا به بنیاد ملی بازی های رایانه ای معرفی کنید ، چون طرح بسیار نو و جدیدی ست و توی جهان سابقه نداشته ، مطمئنا سرمایه گذاری می کنند چون این بنیاد 1 ساله که خیلی جون گرفته و توی نمایشگاه بازی ها در اروپا هم شرکت می خواد بکنه و خیلی داره رو صنعت بازی سازی تاکید می کنه .

شما اگه بتونید یه سری قابلیت دیگه مثلا هوش مصنوعی و فیزیک و گرافیک یا مثلا پارتیکل سیستم رو به این Processing.js و البته موتورتون اضافه کنید مطمئنا می تونید به عنوان ثبت اختراع جایی ثبت کنید ....

16. این کاربر از Moh3en_DDD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خود جاوا هست هیچ چیز به عکس تبدیل نمیشه اینجا شما
    frameRate دارید که بااون مشخص می کنید با چه سرعتی نشون بده و کامله بر اساس این فریم رت رندر میشه صفحه
    سه بعدی هم همون دو بعدی هست با این تفاوت که شما باید برای مکعب مثلا شش تا مربع بکشید
    الان هم ما می تونیم پیاده کنیم یعنی از نظر کد نویسی هیچ فرقی نمی کنه ولی باید ابزار هایی پیچیده ای تو نرم افزارمون بزاریم
    که برنامه ریزی اینطوری هست که اول موتور فقط امکانات ویژال برای دو بعدی بزاره ولی هرکسی می تونه توش سه بعدی هم درست کنه ولی باید خودش کد بنویسه
    منظورت رو از فرمت 3d نه فهمیدم اگه منظورت اینکه چیز هایی که با برنامه های maya ,3dmax و ... درست شدن
    باید براشون کانورتور بنویسیم که بهش فکر نکرده بودم میشه چنین کاری کرد
    چطوری می خوایند تری دیش کنید ؟ فکر کنم منظورم رسوندم
    بنیاد ملی کیلو چنده :d ما می خوایم هیچ کس نه فهمه ایرانی هستیم انگار یک شرکت خارجی این رو اجرا کرده
    می خوایم تو دنیا اجرا بشه سایت en راه اندازی بشه همه چیز en قرار پیداه بشه و رقیب جدی بشیم برای موتور هایی بازی تحت ویندوز شاید از نظر کیفی کم داشته باشیم ولی مشکلاتی که اونها دارن رو حل کردیم
    مثل محدودیت در اینترنت ، شما در بازی تحت ویندوز باید بری سی دی رو بخری بعد نصب کنی بعد بازی کنی اون هم با هوش مصنوعی اسکول ولی الان شما می زنی فلان سایت همون بازی رو انجام میدی بدون درد سر این یکی از محدودیت های بود که ما رفعش کردیم
    یکی دیگش گسترش بازی توسط طرف دارن و اضافه شدن مرحله الان بازی درست میشه تموم میشه میره پیکارش
    اینطوری ادمین می تونه هر هفته یک مرحله اضافه کنه به بازی
    این یک نرم افزار هست که تا یک ماه آینده با شناختی که من از دنیا اوپن سورس دارم به صورت اوپن سورس مثل لینوکس ، فایر فکس و ... که اوپن سورس هستن و چقدر پیشرفت کردن اگه یادتون باشه فایر فاکس اولش خیلی مسخره بود ولی کل دنیا کمک کرد تا بزرگ بشه .
    ما هم چنین کاری می خوایم بکنیم و هرکسی که الان به ما به پیوندد در آینده که ایشالله یک موتور بازی مطرح شد اون هم مطرح میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •