تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 108

نام تاپيک: Anno 1404 / Dawn of Discovery

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام آقا اگه بتونی یه کرک بدون ویروس بزارید ممنون میشم....این فایل ویروسییه!! : tagesclient.dll
    از این گیم فیکس استفاده کن ببین کارت رو راه میندازه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جفتش رو بگیر. حجمشون زیاد نیست.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    آقا من این بازی رو داداشم گرفته موقع اجرا کردن سریال میخواد
    باید آنلاین تهیه کنی
    راهش همینه ؟!
    نمیشه یک جوری دورش زد اینا ؟
    چون ما هرچی صبر میکنیم بهمون سریال مریال نمیده

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    آقا من این بازی رو داداشم گرفته موقع اجرا کردن سریال میخواد
    باید آنلاین تهیه کنی
    راهش همینه ؟!
    نمیشه یک جوری دورش زد اینا ؟
    چون ما هرچی صبر میکنیم بهمون سریال مریال نمیده
    شما از کرک چرا استفاده نمیکنی؟؟؟
    این کرک رو دان کن ببین هنوز هم سریال میخواد؟؟؟!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تو chapter2 گیر کردم چطوری باید ذخیره ی سنگ بدست بیارم؟؟
    سوال بعدی اینکه quest giver چیه وکجاست بعضی از کالاها باید تحویل اون بشه مثل اسلحه؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من تو chapter2 گیر کردم چطوری باید ذخیره ی سنگ بدست بیارم؟؟
    سوال بعدی اینکه quest giver چیه وکجاست بعضی از کالاها باید تحویل اون بشه مثل اسلحه؟؟
    ممنون
    خوب باید توی جزیره خودتو نگاه کنید ببینین کجا منابع سنگ وجود داره.
    هر جا که بود کنارش 1 معدن سنگ بزنید تا سنگ دخیره کنه.
    وقتی که دارید به جزیرتون نگاه میکنید بالا وسط صفحه 1 جا هست که منابع رو توش نوشته. روی اون کلیک کنین بعد روی stone کلیک کنین تا بهتون سنگ رو نشون بده.
    برای اینکه بدونید وسایل رو به کی باید برسونین به قسمت سمت چپ صفحه که ماموریت ها رو نوشته دقت کنید.
    وقتی موس رو روی اون ماموریت نگه دارید توی نقشه یه قسمت 1 نور قرمز چشمک میزنه و شما باید اسلحه رو به اونجا ببرید.

6. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض تقاضای راهنمایی در این بازی

کسانیکه این بازی رو تموم کردن اگه میشه یه راهنمایی بکنند که ما هم از این بازی نه چندان گویا لذت ببریم (از لحاظ آموزش )
    اگه میشه به این سوالات جواب بدید
    1-لازمه حمله کردن به یک جزیره درست کردن پایگاه در اونجاس هست و این پایگاه احتیاج به یه چیزیهایی داره اونها رو توضیح بدین مثلا یه چیزی مثل زره هست که همیشه کمه و میگه باید اون به حد نصاب برسه بعد بسازید
    2-چطوری میشه از الماسهای آبی در روابط دیپلماتیک گرفت من که چیزی نفهمیرم ال زهیر هم هی میگه روابط دیپلماتیک پایین هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه frontlines's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری باید تعداد citizen ها رو زیاد کنم ؟ هرکاری می کنم زیاد نمیشند...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری باید تعداد citizen ها رو زیاد کنم ؟ هرکاری می کنم زیاد نمیشند...
    برای زیاد کردن تعداد سیتیزن ها باید نیاز های خونه های معمولی رو تامین کنین تا اون خونه ها پیشرفت کنن و تبدیل به خونه سیتیزنی بشن.
    میتونین روی خونه ها کلیک کنین و نیاز هاشون رو ببنید.
    نکته دیگه در پیشرفت اینه که این خونه ها اگه tax (مالیات) رو 1 مقدار هم زیاد کنین دیگه پیشرفت نمیکنن. هنگام پیشرفت مالیات باید در کمترین حالت خودش باشه.

10. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کسانیکه این بازی رو تموم کردن اگه میشه یه راهنمایی بکنند که ما هم از این بازی نه چندان گویا لذت ببریم (از لحاظ آموزش )
    اگه میشه به این سوالات جواب بدید
    1-لازمه حمله کردن به یک جزیره درست کردن پایگاه در اونجاس هست و این پایگاه احتیاج به یه چیزیهایی داره اونها رو توضیح بدین مثلا یه چیزی مثل زره هست که همیشه کمه و میگه باید اون به حد نصاب برسه بعد بسازید
    2-چطوری میشه از الماسهای آبی در روابط دیپلماتیک گرفت من که چیزی نفهمیرم ال زهیر هم هی میگه روابط دیپلماتیک پایین هست
    دوست من شما دارین قسمت سناریوی بازی رو انجام میدین.
    باید قسمت campaign بازی رو بازی کنین.
    من هم اول اشتباها سناریو رو بازی کردم و حسابی گیر کردم.
    شما اول با campaign شروع کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض اموزش anno 1404

با اینکه خودم بازی رو تازه شروع کردم ولی اون چیزهایی رو فهمیدم اینجا توضیح میدم
    برای ساختن یک شهر ابتدا یک کشتی با بار چوب و تولز یا ابزار دارید با این کشتی رو ی یک جزیره خیلی بزرگ پهلو بگیرید و علامت یک خانه در منوی کشتی چشمک میزنه اون رو انتخاب و در ساحل قرار بدین بعد از منوی پایین یک شهر بسازید و بعد چند تا خونه و بعد یک لنگرگاه ماهیگیری بسازید و بعد یک کلیسا و یک باغ مواد غذایی حالا راه خاکی بسازید و همه اونها رو به هم وصل کنید و به مارکت وصل کنید مرحله بعد افزایش جمعیت هستش که باید خونه ها رو افزایش بدی تا جمعیت افزایش پیدا کنه و به یک شهر بزرگتر تبدیل بشه و مکانهای بیشتری باز بشه برای ساخت و ساز
    باید توجه کنید که مردم شما باید به امکانات رفاهی و غذا دسترسی داشته باشند به این صورت که اگر روی یک خانه مسکونی کلیک کنید در ابتا چهار ایکون کلیسا مارکت مواد غذایی و ماهی وجود داره که اگر روی هر کدام کلیک کنید نشون میده که چه چیزی برای پر شدن اون نیاز داره مثلا اگر روی عکس دست کلیک کنید به شما عکس کلیسا رو نشون میده و میگه که به این احتیاج هست
    با افزایش جمعیت به تبع خاسته های مردم شما هم بیشتر میشه و به مکانهای جدیدتری احتیاج دارین
    افزایش شمار شهروندان و سوق دادن اونها به سوی شهر نشینی اگر روی مرکز شهر کلیک کنید و رور عکس دفتر کلیک کنید مردم شما برای تبدبل شدن به مردم بهتر و با فرهنگتر اماده میشن که لازمه این کار اول جمعیت زیاد هست بعد امکانات رفاهی که بالا توضیح دادم اگر شرایط خوب باشه روی خونه ها یک علامت فلش سبز رنگ زاهر میشه که شما باید روی مرکز شهر کلیک و روی عکس ادمها که روشن شده و عددی رو هم نشان میده کلیک کنید با این کار مردم به مرحلهی بعدی و همین جور مراحل بعد شهر نشینی وارد میشن وخونهای اونها جدیدتر و با ساخت نو تر تبدیل میشه و مکانهای جدیدتر باز میشه
    یه نکته : برای اینکه شورش و بیماری نشه این مکانها باید نزدیک خونه ها باشه -نیازهای اولیه- زندان-درمانگاه اتش نشانی- کلیسا و راه عبور و مرور
    به این ترتیب کارها رو به جلو ببرید و مردم خودتون رو با فرهنگ تر و شهر بهتر با امکانات بالا تر برسونید
    برای بدست اوردن منابع معدنی وقتی روی یک جزیره هستید بالای صفحه منابع اون جزیره رو نشون میده و شما اگر معدن مورد نظرتون رو ندیدین باید به جزایر دیگه برید

اگر سوالی دارین بپرسین و اگر بازی رو بلد هستین به این دو سوال من جواب بدین
    1- چطوری میشه برای حمله کردن به یک جزیره نیازهای نظامی که به شکل زره هست رو برطرف کرد که اجازه بده یک یا چند پایگاه در جزیره مورد حمله بسازیم
    2- روابط دیپلماتیک چطوری افزایش پیدا میکنه تا از این طریق الماس ابی رنگ بگیریم

13. این کاربر از mam67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •