بله صحت داره !
بله صحت داره !
خوب باور کردم ، آیا واقعا این مانیتور ارزشش را داره ، من بیشتر قابلیت هاش برام مهمه که تو پست اول نوشتم ، اگر پیشنهاد بهتری ندارید بدون DVI هم میشه سر کرد ، لطفا اگر پیشنهاد بهتری دارید اعلام کنید ، چون من همین الآن داشتم سفارش می دادم ، ممنون .
به نظرم حداقل باید یه dvi داشته باشه دیگه ! ولی در کل خیلی زیاد تو کیفیت تاثیری نداره !
دوستان اگر تا 200 تومن یک مانیتور خوب معرفی کنید ، ممنون می شوم .
1952TQ از الجی خوبه !
T1900P سامسونگ حدود 215
ورودی DVI داره ولی HDMI نداره
Dynamic Contrast: 1:50000
Response Time:2Ms
Resolution:1680x1050
اینم خوبه1952TQ از الجی خوبه !
Dynamic Contrast: 1:20000
Resolution:1400x900
مشخصات T1900P و LG W2053S تقریبا برابر بود ، فقط LG یک اینچ بزرگتره و DVI نداره . بین این دو مدل من کدوم را انتخاب کنم ، من الآن مانیتورم L1760TR هست و خیلی ازش راضیم . می خواستم ببینم از لحاظ کیفیت تصویر و اذیت نکردن چشم در مدت زمان طولانی کدام مدل بهتره و آیا نداشتن DVI آیا کیفیت تصویر را پایین می آورد یا نه ؟ (البته من می دونم که آنالوگ آخرش به دیجیتال تبدیل می شود) . لطفا من را راهنمایی کنید .
ممنون
اگه برای بازی میخوایین LG انتخواب بهتری هست چون رزولوشن پایین تری داره و کارت گرافیک ضعیف تری نیاز داره تفاوت بین تصویر دیجیتال وآنالوگ هم اونقدر نیست که شما متوجه بشیمشخصات T1900P و LG W2053S تقریبا برابر بود ، فقط LG یک اینچ بزرگتره و DVI نداره . بین این دو مدل من کدوم را انتخاب کنم ، من الآن مانیتورم L1760TR هست و خیلی ازش راضیم . می خواستم ببینم از لحاظ کیفیت تصویر و اذیت نکردن چشم در مدت زمان طولانی کدام مدل بهتره و آیا نداشتن DVI آیا کیفیت تصویر را پایین می آورد یا نه ؟ (البته من می دونم که آنالوگ آخرش به دیجیتال تبدیل می شود) . لطفا من را راهنمایی کنید .
ممنون
اگه بازی کم می کنید Samsung خیلی بهتره چون با اینکه پنلش یک اینچ کوچکتره در عوض رزولوشن بالایی داره و وضوحش خیلی بیشتر
حالا انتخواب با خودتون هست
ممنون از راهنمایی تون ولی رزولوشن LG : 1600 x 900 ولی سامسونگ 1440x900است . اگر بحث رزولوشن باشه چطور سامسونگ بهتره ؟ اگر LG بیشتر نباشد ، کمتر هم نیست ؟ این طور نیست ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست من رایان صبا مشخصات T1900P رو اشتباه نوشته!
رزولوشن T1900P در حدود 1680x1050 هست
تفاوت بین T1900P و T1900 در کنتراست و رزولوشن هست
من خودم T1900 دارم مشخصاتش این هست:
Dynamic Contrast: 1:20000
Resolution:1400x900
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)