چرا 7950 از GTX260 مصرفش بیشتره؟!!
اینی که گفتی 198 وات در حالت فول لود هست؟!
اگر پاور واسه گرافیک ضعیف باشه نوشنش چیه؟
منظورم اینه که مثلا" تو بازی چه اتفاقی میوفته؟
چرا 7950 از GTX260 مصرفش بیشتره؟!!
اگر پاور واسه گرافیک ضعیف باشه نوشنش چیه؟
منظورم اینه که مثلا" تو بازی چه اتفاقی میوفته؟
مسعود جان به نظر خودت HD4850 که فقط یک تک 6 Pin میخوره چطوری میتونه 243 وات مصرف داشته باشه این یعنی حدودا 21 آمپر رو 12V2 .........حتی امروزه پاور های 800W یا 1000W هم برای یک تک ریل از 21 آمپر استفاده نمیکنند!
7950 که مصرفش بیشتر نیست ! اونم شاید اشتباه بوده .چرا 7950 از GTX260 مصرفش بیشتره؟!!
مثلا کامپیوتر ریستارت میشه ، هنگ میکنه ، خاموش میشه ، صفحه آبی و ... ! و در آخر شاید دیگه بالا نیاد !منظورم اینه که مثلا" تو بازی چه اتفاقی میوفته؟
مصرف میکنه و قطعا هم در حالت لو د مصرفش همینقدر هست . حالا چجوری مصرف میکنه رو نمی دونم . .مسعود جان به نظر خودت HD4850 که فقط یک تک 6 Pin میخوره چطوری میتونه 243 وات مصرف داشته باشهتو مشخصاتش هم نوشته Power Cable 2x 4pin in, 6 pin out .
Last edited by Professor Massoud; 19-08-2009 at 22:07.
سلام مسعود جان ، این هایی که نوشتی مصرف کل سیستم هست!! و نه فقط مصرف خود کارت گرافیک!
منظور اونها :تو مشخصاتش هم نوشته Power Cable 2x 4pin in, 6 pin out .
برای PSU هایی که 6 Pin ندارند.
موفق باشید.
آقا بلخره من چه پاوری برای این سیستم بخرم؟
درضمن یه سوال دیگه: این gtx core216 این core 216 جریانش چیه؟ gtx216 معمولی هم داریم که اینو نداشته باشه؟
+اینکه من مارک کلاب رو انتخاب کردم 240 تومن خوبه؟
شما برای اطمینان ، یک پاور 600 وات ، مثل gp585 بگیر که کارایی خیلی خوبی هم داره و بعدأ تو اورکلاک هم مشکلی پیش نمی اد!
216 تعداد واحد سایه زن فعال هست ، مدل های قدمی 260 حدود 190 واحد سایه زن داشتند که حتمأ در کارایی تأثیر داره!
چند وقته پاور رو داری؟ اگه مدت کمی باشه که داری می تونی با همین پاور هم از GTX260 استفاده کنی ، مشکلی نداره.
این دو تا برای شما خوبه و برای اور هم مشکلی پیش نمیاد
من درست متوجه نمیشم ، یعنی سیستم پایین :سلام مسعود جان ، این هایی که نوشتی مصرف کل سیستم هست!! و نه فقط مصرف خود کارت گرافیک!
QX9770 OC 3.85 GH.z
BGF GTX260
G.Skill 2x 2GB DDR2-1000 @ 1052Mhz DDR
DFI LanParty DK X38 T2R
مصرف پردازنده اور شده+ گرافیک = ؟؟؟!
کل مصرفش 297 وات بوده ؟! منظورت رو خوب نفهمیدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Professor Massoud; 19-08-2009 at 21:56.
تو این تست ها ، فقط کارت گرافیک رو تحت فشار قرار دادند تا به حداکثر مصرفش برسه ، و سایر قطعات تحت یک همچین فشاری نبودند ، مثلأ اگه از occt استفاده می شد مطمئنأ به اعداد بالای 600 هم می رسیدیم ، من اون لینکی که داده بودی رو دیدم ، و در بخش تست مصرف قطعات ، در این مورد هم توضیح داده که من هم لینک و هم متن انگلیسی و هم ترجمش رو می نویسم ، (البته ممکنه ترجمه ایراد داشته باشه ، آخه سریع ترجمه کردم ، اگه ایرادی بود پیشاپیش عذر می خوام)
این هم توضیح تست مصرف قطعات به انگلیسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Power Consumption
For this test we hooked up our power supply to a UPM power meter that will log the power consumption of the whole system twice every second. In order to stress the GPU as much as possible we once again use the Batch Render test in 3DMark06 and let it run for 30 minutes to determine the peak power consumption while letting the card sit at a stable Windows desktop for 30 minutes to determine the peak idle power consumption.
و این هم ترجمش
در این تست ، ما پاور رو به دستگاه upm (که کارش اندازه گیری شدت جریان و ولتاژ خروجی هست ) متصل کردیم ، و مصرف کل سیستم رو دو بار در هر ثانیه ثبت کردیم . و برای فشار آوردن به gpu به بیشترین مقدار ممکن ، از تست رندر 3dmark06 استفاده کریدم و اون رو 30 دقیقه اجرا کردیم تا میزان مصرف کارت رو در حالت peak اندازه بگیریم و زمانی که که سیستم رو روی صفحه ی دسکتاپ به مدت 30 دقیقه به صورت پایدار نگه داشتیم ، میزان مصرف رو در حالت idle انداره گرفتیم! (ابن بخش رو کمی تحت اللفظی ترجمه کردم!)
امیدوارم که سوءتفاهمات حل شده باشند!!
در ضمن من در مورد صحت و یا کذب بودن نتایج این آزمایش هیچ ادعایی ندارم و فقط می تونم بگم که طبق این در این آزمایشات ، کل برق خروجی از پاور مورد اندازه گیری قرار گرفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)