تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کلاه چین بر سر مخابرات ؛ علت سرعت پایین اینترنت در ایران

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

خدمت دوستان گلم عارضم که این کافو های نوری دارای کمبود هستند و این کاملا درسته اما اینکه پیمانکار ایرانی این کارو کرده یا طرف چینی بی اطلاعم
    تا اونجاییکه بنده اطلاع دارم تازه این اول ماجراست چون زمانیکه بعد از همون هزینه های بالا کافو میتونه روی فیبر نوری ای دی اس ال بده تازه معلوم میشه پهنای باندی که ساپورت میشه تا زه 2 مگ هستش این حرف ها رو من دقیقا از مسئولین کافوهای نوری شهرستان شنیدم و خودم هم کافو هارو با هاشون بررسی کردم ولی بی کیفیتی اجناس چینی رو اون جا هم میتونین ببینین تا جاییکه من تست کردن مودم طرف کافو بیشتر با مودم هواووی سازگار و با بقیه مودم ها گاها 2تا 3 دقیقه طول میکشه تا کانکت شه ! واسه همینم موقع تحویل خودشون از این مودم استفاده میکنن من خودم شاهد بودم که گاها با دی لینک اصلا کانکت نشده . در ضمن تعداد پورتهای هر کافو بسیار محدوده
    جدی ؟؟ ؟؟
    من رو کافو دی اس ال دارم
    مودم هم دی لینکه خیلی طول میکشه که لینک ثابت بشه !!!!
    تازه کلی نویز و زهر مار رو خط هست Upstream DownStream رو کم کرده

2. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad20005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره مودم من هم حدودا 20 دقیقه طول می کشه تا ثابت شه .

سرعت هم در حد مرگ افتضاحه . موندم چرا اینا رفتن جنس چینی گرفتن . فکر کنم قضیه اختلاص بوده . پیمانکارا پول یه چیز دیگه رو گرفتن و جنس چینی انداختن به مخابرات .

خدا عاقبت همه ما ایرانیا رو بخیر کنه که همیشه تا آخر عمر باید چوب همو بخوریم !

4. 2 کاربر از mohammad20005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

چی چیو درسته ؟

مگه میشه همچین چیزی !

مخابرات الان قادره واسه هر شرکتی 155 مگا سرعت بده

موفق باشید
    فکر میکنی 150 MB پهنای باند خیلی زیاده؟
    برو یک سرچ کوچیک راجع به سرعت اینترنت تو کشورهای همجوار مثل عراق بکن تا بفهمی چه قدر ما عقبیم

6. 4 کاربر از jahanifara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی که ان خبر نوشته حتما تخیل قوی داشته این روزها خبر و شایه های دوروغ هم زیاد شده این تایپینگ هم بهتر بسته بشه تا شر نشده
    درباره صحت این خبر نظری نمیدم ولی با توجه به اینکه شما گفتید این روزها شایعه زیاد شده و این تاپیک بسته شه تا شر نشه میشه از همین صحبتهای نظرات شما درباره مواضع سیاسیتان را تا حدودی متوجه شد
    در رابطه با اینکه شایعه زیاد شده کاملا حق با شماست ولی از سوی چه کسانی ؟!!!!!
    حیف که اینجا نمیشه درباره سیاست و این جور چیزها حرف زد وگرنه پاسخ کاملی در باره روابط ایران با چین و چپاول دارایی های ایرانیان توسط چین به شما میدادم

8. 3 کاربر از khmusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

حرف همه تأیید میشه... همراه اول و ایرانسل با این شرکت هواوی همکاری میکنن و کاملا مشهوده که مدتیه دیگه ایرانسل هیچ علاقه ای به کار با این شرکت نداره... مطمئنا قضییه ای هست وگرنه همه میدونیم که کار با یه شرکت چینی خیلی ارزون تر از کار با شرکتای اروپایی مثل نوکیا و زیمنس و اریکسون خرج داره ولی میبینیم که ایرانسل به شدت داره دست از هواوی میکشه و به سراغ طرف گرونتر قضییه میره... هر ارزونی ای بی دلیل نیست...!

خدا رو شکر ما هنوز کافو نوری نشدیم و کانکت شدن مودمم بیش از 30 ثانیه طول نمیکشه... کسی بخواد محل ما رو کافو گذاری کنه اونم از این چینیا خودم میرم خفه ش میکنم

این تازه یکیشه... متأسفانه مسئولین این محترم مقدس فقط به فکر سود خودشونن... از ون چینی بگیر که جایگزین طرح خرید ون از آلمان شد تا اتوبوسای چینی که بعد چند ماه زپرتشون در میره تا مخابرات چینی که پر مشکله تا جاده ها و پل های چینی که خدا بخیر کنه...

در کل چین و روسیه و کمی تا قسمتی هم کره تمام ایران رو دستشون گرفتن... اینم از شعار این دولتمردان که بلانسبت ر... به کشور...
    Last edited by Cleeev; 19-08-2009 at 21:41.

10. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •