جدی ؟؟ ؟؟
من رو کافو دی اس ال دارم
مودم هم دی لینکه خیلی طول میکشه که لینک ثابت بشه !!!!
تازه کلی نویز و زهر مار رو خط هست Upstream DownStream رو کم کرده![]()
جدی ؟؟ ؟؟
من رو کافو دی اس ال دارم
مودم هم دی لینکه خیلی طول میکشه که لینک ثابت بشه !!!!
تازه کلی نویز و زهر مار رو خط هست Upstream DownStream رو کم کرده![]()
آره مودم من هم حدودا 20 دقیقه طول می کشه تا ثابت شه .
سرعت هم در حد مرگ افتضاحه . موندم چرا اینا رفتن جنس چینی گرفتن . فکر کنم قضیه اختلاص بوده . پیمانکارا پول یه چیز دیگه رو گرفتن و جنس چینی انداختن به مخابرات .
خدا عاقبت همه ما ایرانیا رو بخیر کنه که همیشه تا آخر عمر باید چوب همو بخوریم !
فکر میکنی 150 MB پهنای باند خیلی زیاده؟
برو یک سرچ کوچیک راجع به سرعت اینترنت تو کشورهای همجوار مثل عراق بکن تا بفهمی چه قدر ما عقبیم
درباره صحت این خبر نظری نمیدم ولی با توجه به اینکه شما گفتید این روزها شایعه زیاد شده و این تاپیک بسته شه تا شر نشه میشه از همین صحبتهای نظرات شما درباره مواضع سیاسیتان را تا حدودی متوجه شد
در رابطه با اینکه شایعه زیاد شده کاملا حق با شماست ولی از سوی چه کسانی ؟!!!!!
حیف که اینجا نمیشه درباره سیاست و این جور چیزها حرف زد وگرنه پاسخ کاملی در باره روابط ایران با چین و چپاول دارایی های ایرانیان توسط چین به شما میدادم
حرف همه تأیید میشه... همراه اول و ایرانسل با این شرکت هواوی همکاری میکنن و کاملا مشهوده که مدتیه دیگه ایرانسل هیچ علاقه ای به کار با این شرکت نداره... مطمئنا قضییه ای هست وگرنه همه میدونیم که کار با یه شرکت چینی خیلی ارزون تر از کار با شرکتای اروپایی مثل نوکیا و زیمنس و اریکسون خرج داره ولی میبینیم که ایرانسل به شدت داره دست از هواوی میکشه و به سراغ طرف گرونتر قضییه میره... هر ارزونی ای بی دلیل نیست...!
خدا رو شکر ما هنوز کافو نوری نشدیم و کانکت شدن مودمم بیش از 30 ثانیه طول نمیکشه... کسی بخواد محل ما رو کافو گذاری کنه اونم از این چینیا خودم میرم خفه ش میکنم
این تازه یکیشه... متأسفانه مسئولین این محترم مقدس فقط به فکر سود خودشونن... از ون چینی بگیر که جایگزین طرح خرید ون از آلمان شد تا اتوبوسای چینی که بعد چند ماه زپرتشون در میره تا مخابرات چینی که پر مشکله تا جاده ها و پل های چینی که خدا بخیر کنه...
در کل چین و روسیه و کمی تا قسمتی هم کره تمام ایران رو دستشون گرفتن... اینم از شعار این دولتمردان که بلانسبت ر... به کشور...
Last edited by Cleeev; 19-08-2009 at 21:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)