من فقط یه اهنگ ازش گوش دادم نمیدونم دانشگاه بود زایشگاه بود چی بود حالم به هم خورد (بیشتر از صداش)![]()
من فقط یه اهنگ ازش گوش دادم نمیدونم دانشگاه بود زایشگاه بود چی بود حالم به هم خورد (بیشتر از صداش)![]()
به نظر من هم تو آلبوم جدید خیلی ضعیف کار کرده .......
من آلبوم های قبلیش رو بیشتر دوست دارم .....
دقیقا واقعا کارهای کاوه یغمایی و استاد کوروش یغمایی پدرش که یکی از دوستان صمیمی پدر بزرگم بود واقعا عالی هست
من عاشق البوم مترسکش هستم و هنوز هم که هست اون رو گوش میدم بعد این اقای چی چی هنجره که با این هنجره اش اومده میگه من پدر راک هستم ...
من که کلا آهنگاش رو نميگوشم : ولي خيلي اين طرح رو جلدش مسخرست ،،، موندم طراحش کي بوده ؟!
دهانش حتما بايد اونهمه باز باشه ؟؟
متین حتی در سطح شاگردان خانواده یغمایی (مثل سیروان خسروی) هم نیست حالا چرا اومده گفته پدر راک ...
بعد از آلبوم قبلیش هر چی خونده چرند بوده ! البته به جز چندتا آهنگش .من فقط یه اهنگ ازش گوش دادم نمیدونم دانشگاه بود زایشگاه بود چی بود حالم به هم خورد (بیشتر از صداش)![]()
آلبوم های قبلیش ارزش گوش دادن دارن .
آلبوم قبلي متين كه از كمپاني برمودا پخش شد با اينكه كيفيت پاييني داشت خيلي قويتر بود اما بعد از اون آلبوم گند زد به همه چي ! با يكي از شبكه هاي ماهواره اي كه مصاحبه كرده بود اشاره به اين كرد كه : من راك رو تو ايران تزريق كردم!
ولي در كل ميتونست از اين بهتر هم باشه.
كاوه يغمايي هم يكي از پيشتازان سبك راكه، اما به نظر من خوندندش به فرم ايراني و راك ايران(راكي كه بتونه مختص ايران باشه) نيست يعني يه جوري تقليد از راك خون هاي اونوريه ، نظر شما چيه؟
البوم قبلیش خیلی بهتر بود این البومش به جز تراک خطاش بقیش زیاد جالب نبودن
اینا همشون آخرش کارشون مثل منصور به بند تمبونی خوندن میشه.فقط چند تاشون نسبتا حرفه ای هستن.
پدر راک هست ..
پدر راک میمونه
ابداع کننده راک در ایران بوده حرف هم توش نیست
بله باید حمایت شه
این البوم هم چش خوب خداییش حال کردیمممم
اهنگ های
مواظب خودت باش
خطا
دریای شمال
بینظیر بود
متین جای کار داره هنوز ... هیچیم نباشه .. سبکش تکه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)