تا اینجا تقریبا با من هم عقیده بودین (متوسط)
ولی یه رام کوک شده امده (تست هنوز )
خیلی تغییرات توش دادن
![]()
تا اینجا تقریبا با من هم عقیده بودین (متوسط)
ولی یه رام کوک شده امده (تست هنوز )
خیلی تغییرات توش دادن
![]()
آقا شما درباره ی ورژنی که خودت نصب کردی یکم بیشتر اگه میشه توضیح بده .خوب کار میکنه ؟ سرعتش چه جوریه ؟ از widget سامسونگ میشه تو این ورژن استفاده کرد ؟ ممنون میشم اطلاعات بیشتری بدی
نه در کل تو رام غیر رسمی برنامه های سامسونگ می پره !
از برنامه های اچ ی سی استفاده شده که من باهاش راحت ترم
میشه یه توضیحی را جع به تفاوت رام و ورژن ویندوز به صورت ماموس بدین
تو تاپیکا می نویسن ویندوز اومده با کلی تغییر..یه جا هم می گن رام با کلی تغییر
تفاوتشون چیه؟
--------------
من spd mobile shell دارم..ولی از ظاهر اینطوریشم خسته شدم..یه جا دیدم با همین spd mobile shell کلی حالت و تم دیگه با امکانات مختلف میشه گذاشت..چطور؟
با تشکر
بابا جفتش یکه (رام و ویندوز) البته اصلش رامه والی افراد آماتور ویندوز رو بکار می برن
رام عوض کردن رو هم می گن فلش![]()
البته تو کامپیوتر رام یه چیزه..ویندوز همیه چیزه دیگه...
فکرم نکنم اینجا جفتش یکی باشه..حالا شما استاد تری
البته تو کامپیوتر رام یه چیزه..ویندوز همیه چیزه دیگه...
بله می دونمولی این جا جفتش یکیه یعنی اصلا تو فروم های خارجی نمی گن ویندوز جدید ! میگن رام جدید
در مورد ترجمه ، اتفاقا این عبارت معادل فارسیش خیلی ملموس و گویا هست، دلیلی نداره توی فروم های فارسی ، وقتی داریم با کیبورد فارسی تایپ میکنیم، از عبارت انگلیسیش استفاده کنیم.![]()
من اینکار رو میکنم و از شما رفقا هم میخوام اگر دوست داشتید همین کار رو بکنید![]()
اینکه HTC کمی مقاومت نشون میده دلایل مختلفی داره. الان باید زود برم، اگه فرصت شد بعدا میام میگم دلایلش رو.
اگر تمایل داشته باشید فعلا فقط میتونید برای اینکار از رام های غیر رسمی استفاده کنید. (من الان یکیش رو روی امنیا دارم استفاده میکنم)
بله الان رام های cook شده ی 3 در1 هستند که همزمان دارای رابط کاربری touch wiz , M2D و Titanium هستند.
من که تا بحال رام کوک با تاچ ویز ندیدمبله الان رام های cook شده ی 3 در1 هستند که همزمان دارای رابط کاربری touch wiz , M2D و Titanium هستند.![]()
بیا اینجا چندین نسخه ی 3x1 از کارای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از بهترین سرآشپز (!) های امنیاست
خوب آخه وقتی مانیلا، تیتانیوم و spb mobile shell باشه ، کی میاد خودش رو با touch wiz شکنجه بده ؟!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)