تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: داغ شدن بيش از اندازه Dell XPS 1640

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مرسی مهرشاد جان. شما خودت xps 1640 داری؟ کسی رو میشناسی که xps 1640 داشته باشه و دمای نوت بوکش تا این حد بالا نره؟

چون من تهران نیستم برام سخته که هی نوت بوک رو بفرستم گارانتی هی بیارم. اول می خوام مطمئن بشم که نوت بوک مشکل داره. بعدا یقه گارانتی رو بچسبم. برای همین هم می پرسم که شما بر اساس چه چیزی می گی دستگاه من مشکل داره؟ بر اساس تجربه؟ بر اساس مقایسه؟

ممنون

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

من نمی دونم مشکلتون تا چه حد واقعیه و تا چه حدی شما اغراق می کنید؟ (چایی درست کردن) اما من خودم تا حالا مشکل خیلی خاصی با داغ کردن 1640 نداشتم. البته من خیلی بازی نمی کنم ولی شده تا حالا 3 4 ساعت داشتم DVD ریپ می کردم که توی این حالت دو تا هسته CPU کمتر از 60 درصد نمی شن ولی باز هم به اون شکل داغ نمی کنه. البته یه مسئله دیگه هم هست اون هم اینه که من کیبرد جدا خریدم و از اون استفاده می کنم شاید هم به این دلیل گرما برام مهم نبوده.
    در مورد خروجی هوا هم که می گید موقع باز کردن در لپ تاپ مسیرش بسته می شه خیلی حرفتون درست نیست چون فقط این طور به نظر می آد ولی اگر دقت کنید به خاطر شیارهایی که توی خروجی هوا هست هوای گرم به سمت پایین هدایت می شه و به اون شکل کاری به LCD لپ تاپ نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

scorpion عزیز،
    مشکل تا این حد واقعیه که نمی تونم بیش تر از 10 ثانیه دستم رو زیر تاچ پد (دقت کنید زیر نوت بوک رو می گم) نگه دارم. بدون کوچکترین اغراقی باید بگم دقیقا مثل یک لیوان چایی داغه. این گرما به نظرم میاد اصلا توجیهی نداره و به هیچ وجه طبیعی نیست.

مسئله اینه که من نگران دست و پای خودم نیستم، نگران اینم دو روز دیگه وسط یه کار مهم این نوت بوک داغ ما یه دفعه کارت گرافیک، هارد یا سی پی یوی اون بسوزه و ما با این همه پولی که براش دادیم فقط دماغ (نوت بوک!) سوخته گیرمون اومده باشه.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کجا خریدی؟
    قیمت رو اشتباه نمیدی!!!!
    این مدل دورو ور 38 تومنه!!!
    من گشتم اصلا نیست
    نمایندگی کولر مستر نداشت

اینی که شما دیدی مدل ساده Notepal که 38 نیست و 30 تومن

اینی که من دارم 3 Usb داره و 2 فن 6 زمانه داره
    اینو از duabi گرفتن برام اما به زودی تو ابران میاد

5. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

scorpion عزیز،
    مشکل تا این حد واقعیه که نمی تونم بیش تر از 10 ثانیه دستم رو زیر تاچ پد (دقت کنید زیر نوت بوک رو می گم) نگه دارم. بدون کوچکترین اغراقی باید بگم دقیقا مثل یک لیوان چایی داغه. این گرما به نظرم میاد اصلا توجیهی نداره و به هیچ وجه طبیعی نیست.

مسئله اینه که من نگران دست و پای خودم نیستم، نگران اینم دو روز دیگه وسط یه کار مهم این نوت بوک داغ ما یه دفعه کارت گرافیک، هارد یا سی پی یوی اون بسوزه و ما با این همه پولی که براش دادیم فقط دماغ (نوت بوک!) سوخته گیرمون اومده باشه.

علیرضا جان نگران نباش این شاتی که من دیدم طبیعی هیچ مشکلیم نداره خیالت جم

مثلا شاید باورت نشه vostro 1310 از همون اولش که روشنش میکنی تا زمانی که ویندوز بیاد بالا میشه آتیش

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کجا خریدی؟
    قیمت رو اشتباه نمیدی!!!!
    این مدل دورو ور 38 تومنه!!!
    من گشتم اصلا نیست
    نمایندگی کولر مستر نداشت
    یه جایم هست که می تونی لپت رو ببری و بصورت 100% سفارشی برای کول پد بسازی

8. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه جایم هست که می تونی لپت رو ببری و بصورت 100% سفارشی برای کول پد بسازی
    كجا؟ سفارشي يعني چي ؟ مثلا بر اساس جاي فن روي نوت بوك و نقاطي كه بيشتر داغ مي كنه فن هاي پد رو تعبيه مي كنه؟

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مرسی مهرشاد جان. شما خودت xps 1640 داری؟ کسی رو میشناسی که xps 1640 داشته باشه و دمای نوت بوکش تا این حد بالا نره؟

چون من تهران نیستم برام سخته که هی نوت بوک رو بفرستم گارانتی هی بیارم. اول می خوام مطمئن بشم که نوت بوک مشکل داره. بعدا یقه گارانتی رو بچسبم. برای همین هم می پرسم که شما بر اساس چه چیزی می گی دستگاه من مشکل داره؟ بر اساس تجربه؟ بر اساس مقایسه؟

ممنون
    خواهش میکنم عزیز
    نه من 1640 ندارم مشخصات لپ تاپم تو امضام هست
    اونیکه میشناختم داره اسکورپیون عزیز هست که خودش امد
    من بر اساس لپ تاپ خودم میگم چون لپ تاپی که من دارم هم cpu قوی تره هم گرافیکش ولی اصلا انقدر گرم نمیکنه موقع بازی کردن پوستشو میکنم فقط سمت چپ لپ تاپ خروجی هواش گرم میشه اونم خیلی راحت دستم رو روش میزارم!بقیه سمت ها هم خنکه میشه گفت!
    ولی این چیزی که شما میگی خیلی غیر طبیعیه چون اگه دما انقدر بالا باشه خیلی مشکل ساز میشه در اینده عمر قطعات میاد پایین
    بهتره اول مطمئن بشی بعد بری گارانتی امیدوارم گارانتی خوبی داشته باشی که پشت گوش نندازن
    راستی روی پات نمیزاری که!جلوی خروج هواش رو بیگیری شدیدا گرم میشه ها!

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینی که شما دیدی مدل ساده Notepal که 38 نیست و 30 تومن

اینی که من دارم 3 Usb داره و 2 فن 6 زمانه داره
    اینو از duabi گرفتن برام اما به زودی تو ابران میاد
    من تو نت دیده بودم زده بود 38 که سایتش خراب بود نمیشد سفارش داد
    30 باشه که خیلی خوبه من تهرانم!جای رو سراغ داری داشته باشه؟اگه اره لطف کن بهم پیام خصوصی بده

مدل معمولیش تک فنه؟درسته؟میدونم هاب usb هم نداره همچنین 3 دور فن داره
    اینیکه شما داری خیلی کامله

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز
    نه من 1640 ندارم مشخصات لپ تاپم تو امضام هست
    اونیکه میشناختم داره اسکورپیون عزیز هست که خودش امد
    من بر اساس لپ تاپ خودم میگم چون لپ تاپی که من دارم هم cpu قوی تره هم گرافیکش ولی اصلا انقدر گرم نمیکنه موقع بازی کردن پوستشو میکنم فقط سمت چپ لپ تاپ خروجی هواش گرم میشه اونم خیلی راحت دستم رو روش میزارم!بقیه سمت ها هم خنکه میشه گفت!
    ولی این چیزی که شما میگی خیلی غیر طبیعیه چون اگه دما انقدر بالا باشه خیلی مشکل ساز میشه در اینده عمر قطعات میاد پایین
    بهتره اول مطمئن بشی بعد بری گارانتی امیدوارم گارانتی خوبی داشته باشی که پشت گوش نندازن
    راستی روی پات نمیزاری که!جلوی خروج هواش رو بیگیری شدیدا گرم میشه ها!

دوست من شما فراموش نکن که َVAIO داری و کلا VAIO خیلی نسبت به دل دیرتر و کتر داغ میشه من خودم وقتی با لپ تا خودم که دل هست PES2009 بازی می کنم خیلی بیشتر از لپ تاپ برادرم که VAIO هست داغ می کنه

13. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •