تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: محسن یگانه: بنیامین با آلبوم دوم‌اش به شعور مردم ما توهین کرد

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

شما واقعا نوشته‌هاي اين مجله هارو قبول داريد؟!؟!؟!؟!
    برادر رفيق فابريك من خوانندست تا 1 مدت ديگه آلبوم دومشم با آهنگ سازيه همين بنيامين مياد بيرون.وقتي آلبوم اولشو داد بيرون با مجلۀ فك كنم ايران دخت قرارداد بست كه مصاحبه هاشوچاپ كنن.
    به عبارت ديگه فقط 1 بار برا قرار داد بستن رفت اونا براش 3تا مصاحبه چاپ كردن.حرف مجله ها كلا چرنده باور نكنيد

2. این کاربر از kiwi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این نظر تو همون نظراتش خوندم باحال گفته :
    کسی که یغما گلرویی رو تایید نمیکنه نشان از این داره که سطحی نگره . بنیامین واقعا سطحی نگره . از کارایه سبکش هم میشه اینو درک کرد . اشعار واقعا سطحی و ملودیهای بچه گانه. اگر مردم ما موسیقی را حرفه ای دنبال میکردند و برای موسیقی ارزش قائل بودند و با فکر موسیقی رو دنبال میکردند نه با قر کمر ، جای کارهای بنیامین پایین ترین سطح موسیقی کشور بود . به غیر از مجله ایده ال تو يه مجله (فكر كنم همشهري) از چاوشی و بهروز صفاريان و خيلي خوانندهاي كله گنده انتقاد كرده و گفته : خوب - متوسط - ضعيف - بد

هيچي نيست اين يارو ! موسيقي ايران رو زير سوال برده با اون اهنگاي و صدای کوچه بازاریش

به خدا الان بگند بهش نظرت راجع هايده چيه لابد ميخواد بگه : ضعيف - بد !

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه اين مصاحبه واقعي باشه خود محسن يگانه هم با اين حرفاش به شعور مردم توهين كرده!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

تو آلبوم جدید بنیامین یه چیز از همه بیشتر آزار دهنده بود ، ترکهای 30 ثانیه ای !!

7. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چه دوري برداشته اين استاد "يگانه" بهتر اول اهنگاي خودشو يه بار گوش كنه تا كمتر از اين حرفا بزنه(من خودم از بنيامين بدم مياد)ولي اين طرز حرف زدن ........... .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

جواب حامد بهداد و یغما گلرویی به این یارو :

حامد بهداد: تو آدرس کجا را می دهی؟

بله. ادعا می کنم و افتخار می کنم بدلی هستم که آدرس یک جنس اصل را می دهم. مسی هستم که آدرس طلا را می دهم. چرا، چون براندو آدرس خود شما را به شما می دهد.

اما می خواهم بدانم آقای بنیامین آدرس کجا و یا چه کسی را می دهد؟ مگر نه اینکه خاستگاه موسیقی ایشان مداحی، نوحه خوانی و موسیقی عزاداری است که حالا با سبک پاپ تلفیق شده آن هم از نوع لس آنجلسی؟!

در ضمن، هر چه چیپ تر، مردمی تر. صدایی که فقط زنجموره و ناله می کند....

محض رضای خدا هم یک نفر به ایشان یادآوری کند که دوبلور مارلون براندو چنگیز جلیلوند است، نه ایرج ناظریان. خسته شدم بس بی ماییه های به ظاهر هنرمند را دیدم و شنیدم؛ علی الخصوص ایشان.

سلام مرا به او برسانید و بگویید:

دنیا دیگه مث تو نداره...!

یغما گلروئی: بادکنک های کم باد بیشتر عمر می کنند...

می خواستم چند سطری درواکنش به اظهارنظرهای خواننده ای به نام بنیامین بنویسم که در مصاحبه ای، از عبارت «راه بزرگ شده میان بر ندارد» و «تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف» درباره ی بنده استفاده کرده. شکی نیست که هرکس حق اظهارنظر درباره دیگران را دارد؛ یک نقاش، یک موزیسین، یک بازیگر و حتی خواننده متوسط الحالی که صدای نه چندان صدایش را، به پشتوانه کمی ناله و اندکی بیش از کمی صداهای اغواگرانه که از خود خارج می کند، به خودر جماعت اش می دهد. در این بین نباید از خاطر برد نقش تهیه کننده و مدیر برنامه مجرب ایشانآقای رجب پور را که کار خود را بلدند و اگر نبودند، این طفلک مشغول آوازخوانی در مراسم عروسی و نوحه خوانی در مراسم عزاداری بود! از آنجایی که قضاوت درباره دیگران را حق هرکسی می دانم و در کل به هر آوازخوانی (یا نیمچه آوازخوانی از این دست) حق قضاوت درباهر آثارم را می دهم، تنها سکوت می کنم و در پاسخشان، با یادآوری این نکته که سلیقه آن جناب درمورد ترانه، از ترانه های اجرا شده شان (مثلا یکی به رسم زمزمه کت شلواری های دوره گردی که می گویند: ساعت، گیتار، دمپایی پاره و... خریداریم!) پیداست و حرف هایی که در آن مصاحبه راجع به دیگران (از جمله دوست خوبم افشین یداللهی) زده اند هم از بادِ نوجوانی شان ناشی می شود. تنها می توانم برایشان آرزوی بزرگ شدن داشته باشم و آرزوی آگاهیی از این که فروش بالای دو آلبوم به ضرب تبلیغ و شانس و اندکی استعداد در مرثیه خوانی، اتفاقی کوچک تر از آن است که باد بیاندازید و در دل بادکنکی که دیر یا زود به سوزن زمان خواهد ترکید. چون بسیاری آوازخوان های موسیقی مصرفی که تا همین چند سال قبل همه گیر شدند برای چند ماه و امروز حتی به یاد آوردن نام هایشان دشوار است. کاش از خاطر نمی بردیم که بادکنک های کم باد بیشتر عمر می کنند.

10. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ماشالا !!
    هنرمندای مملکت مارو ببین مثل سگ و گربه میفتن به جون هم ! (منظور خبر بالا)

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ماشالا !!
    هنرمندای مملکت مارو ببین مثل سگ و گربه میفتن به جون هم ! (منظور خبر بالا)
    همه چی زیر سر این یارو بنیامینه الکی الکی خواننده شده حرفای گنده تر از دهنش میزنه جوابشو ندی پررو میشه دیگه

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

ارزش نقد و بررسي نداره چون ما هم ميشيم در ادامه اونها . . .
    من هيچ چيز رو قبول ندارم به غير از يكي از حرفهاي محسن يگانه در همين مصاحبه كه تمام اين بحث رو پاسخ و خاتمه ميده :

ولی ممیزی مهم‌تر و مشخص‌تر در ایران، مردم هستند. موسیقی پاپ برای مردم است و باید به فکر کاری باشد که مردم آن‌را بپسندد

نتيجه :
    پس مردم تصميم ميگيرن چي دوست داشته باشن و چي دوست نداشته باشن .
    من طرفداره هيچ كدوم نيستم اما ميخوام بگم كه هر كسي مسئول گوش خودشه و به نظر من اگر هم افرادي مثلا ( فرضا ) افرادي مثل بنيامين از موسيقي سر در نميارن اصلا مهم نيست
    چون :
    به فرض اگر هم من طرفدار كسي باشم اونو به خاطر مدركش نميخوام . . . همين كه 1 نفر اونو دوس داشته باشه يعني -- ( 1 طرفدار داره ) --
    پس :
    يك چيزي داشته كه اون يك نفر رو جذب كرده
    يا به عبارتي :
    اون يك نفر از يه چيزي خوشش اومده كه شده طرفدار . . .
    همين .
    والسلام .
    با تشكر

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من موندم بنیامین هم شد خواننده یه مشت چرتو پرت میخونه حالا اون چی به قول دوستان تمام ترک های این البومش که من تک و توک دیدم افراد گوش میدن همه عین هم و کپ هم هستند ادم حالش بد میشه !!!

15. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •