نه والا ! من بخوام بگیرم اول باید یه سری بازی های قدیمی بگیرم !
فعلا که حس بازی ندارم ! الان هوا هوای 360 بیده : دی !
حالا یه توضیح هم اینجا بده .
نه والا ! من بخوام بگیرم اول باید یه سری بازی های قدیمی بگیرم !
فعلا که حس بازی ندارم ! الان هوا هوای 360 بیده : دی !
حالا یه توضیح هم اینجا بده .
دوستان ببخشید یادم رفت بگم این بازی انحصار ps3 هستش![]()
تعجبه کسی از این بازی اطلاعاتی نداره آخه بازی هم زمان با پروتوتایپ اومد و این دو بازی رو با هم
مقایسه می کنن.ولی این بازی خیلی کم تر نسبت به پروتوتایپ فروش کرد.
پروتوتایپ اگه برای ده تا پلتفرم هم میومد نباید قیمتش بیشتر از این بازی میشد.
چرا؟
چون که این یه بازی انحصاری هست و از یه سال پیش براش تبغیلات و فلان کردن ولی موفق نشد فروش خوبی داشته باشه.
بلاخره موفق شدم این بازی رو تهیه کنمهرجا میرفتم نداشتن رفتم توپخونه اونجاهم گشتم فقط یه جا داشتن که از همون جا خریدم
همچین بدک نیست ولی من با این کنترلش مشکل دارم چون چپ رو راست میگیره راستو چپ!فعلا که نتونستم خودم رو با این کنترل هماهنگ کنم خیلی سخته تو قست تنظیماتشم چیزی نداشت که تنظیمش کنم
ولی بازی بدی نیست اون طور که انتظار میرفت جذاب وجالب نبود و میتونستن زیبا تر کار کنن ولی نمیشه هم گفت بازی بدییه به نطر من که بازی خوبیه ولی عالی نیست
![]()
اين بازي از GameSpot امتياز 9.0 گرفته!!
خيلي خوبه
میگم از دوستان کسی این بازی رو نداره؟چون من توی یکی از مراحل این بازی گیر کردم همون جا که اولای بازی میریم کناره یه دیش و سعی میکنیم سیگنالای اون دیشو در یافت کنیم ولی موفق نمیشیم بعد از اون دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟چون تو نقشه هم هیچ علامتی نیست!
![]()
بلاخره ردش کردم حرفم رو پس میگیرم وقتی تو بازی پیشروی میکنی و مراحل رو رد میکنی بازی جالب وجذاب میشهولی واقعا تا حالا کسی این بازی رو تهیه نکرده که یه نظری یا چیزی بگه در مورد این بازی
جالبه!
واقعا خيلي جذاب تر و قشنگ تر از اون چيزي بود كه فكر ميكردم ! ماموريت ها تا اينجا كه خيلي خوب بوده ! دوستان كه بازي رو تموم كردن ميگفتن تا آخر بازي جذاب و عالي هستش ! بايد ببينيم چي ميشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)