به نظر من گوشی هرچی ساده تر باشه بهتره
N79 که خودت انتخاب گردی از همه شیکتره
به نظر من گوشی هرچی ساده تر باشه بهتره
N79 که خودت انتخاب گردی از همه شیکتره
اگه با تاچ بودن گوشی مشکلی ندارید , به نظر من با ۳۰۰ تومن بهترین انتخاب 5800 هست ...
سلام لادن جون استفاده هایی که از گوشی می خوای بکنی رو بنویس تا همه ی بچه ها بتونن یک گوشی مناسب رو برات در نظر بگیرن.باتشکر
![]()
اگه می خوای حتما نوکیا بخری n95 8gb خیلی خیلی بهتره و سرتر
پست بالا تایید نمیشه
5800 که خیلی بهتر از N95 8GB هستش اگه لمسی میخوایی همون 5800 رو بگیر
می شه بگی که به جز صفحه نمایش 2/3 اینچی دیگه 5800 از چه نظر بهتره؟
اولا دوربین n95 8gb که خیلی بهتره
ثانیا همون طور که اسمش روشه 8gb حافظه داخلی داره.
همه این ها به کنار. نظر من اینه که یه N82 بگیری...:
1. برعکس اون چیزی که همه فکر می کنن، کار با صفحه کلیدش آسونه؛ و مزیت این صفحه کلید اینه که دگمه هاش از هم فاصله دارن و اشتباه نگارشی به پایین ترین اندازه خودش می رسه.
2. صفحه نمایش 2.4 اینچی با ژرفای رنگ 16 میلیون که در نوع خودش دقت dpi بسیار خوبی داره و تنها بدیش اینه که در مقایسه با دیگر گوشی های نوکیا، به اندازه خیلی اندک به ماتی می زنه ( چشمگیر و کشنده نیست؛ خودتو بکشی می فهمی)
3. دوربین فوق العاده 5 مگاپیکسلی با فلاشر زنون و فیلمبرداری با کیفیتی عالی که باعث شده این گوشی پادشاه گوشی های 5 مگاپیکسلی شود... ( دوربین عین N95 هست؛ ولی الگوریتم پردازش تصویرش به همراه نویزگیرش بهبود پیدا کرده و صد البته یه فلاشر زنون هم بهش افزوده شده )
4. کیفیت صدای عالی و بلندی در اندازه معقول
5. خدمات ارتباطی پیشرفته ( که متاسفانه در ایران به کار نمیاد )
6. اینترفیس مناسب و کاربردی. از همه مهم تر اینه که سرعت مناسبی داره و هنگ و دردسری نداره
همانگونه که گفته شد N85 نوکیا مدلی بسیار شیکی هست، اما تنها برتریش یدک کشید Symbian 9.3 هست. همین! هنگ های فراوانی داره و دردسرش زیاده. کیفیت قابش هم اصلا جالب نیست ( افتضاح کاری نوکیا ). اگر با کشوش هم زیاد بازی کنی پس از یه مدت لق می شه...
N79 یه گوشی ایده آل و شیکی هست. اگر دوربین برات چندان مهم نیست حتما این رو بگیر...
5800 گوشی مناسبی هست. اگر دوربین برات مهم نیست و دوست داری تجربه صفحه لمسی داشته باشی، گزینه بسیار ارزشمندی هست...
دست آخر این نکته رو یادآور بشم که می تونی یه رم میکرو اس دی 8 گیگابایتی بندازی روی گوشیت و یه چیزی توی مایه های N95 8G ولی بسیار سرتر از اون داشته باشی.با این مزیت که اون حافظه داخلیش هست و اگر بلایی سر گوشی بیاد - جوری که گوشی روشن نشه - تو نمی تونی اطلاعات شخصیت رو از داخل اون بیرون بکشی، در حالی که برای N82، کافیه رم رو از درون گوشی دربیاری... همین!
محتوای مخفی: چند عکس از گوشی نوکیا N82
من از مشکی و سفیدش خیلی خوشم اومده!
فکر کنم توی پست بالا از نظر حافظه بهتری 5800 معلومه
بعدشم رم رو میشه تا 16 گیگ ارتقا داد
پردازنده قویتر 5800 که سرعت گوشی رو بالا میبره
ضخامت زیاد N95 که 21 میلیمتره در برابر 15.5 میلیمتر
simbian 9.2 در مقابل 9.4
ولی در کل به نظر منم N82 بهتره از جفت ایناست![]()
نظر دوست گلم امیرسجاد جون رو تایید می کنم![]()
به! عباس آقا! چطوری رفیق؟
دوستان. یکی از فامیل های عباس آقا یه 82 گرفت و ایشون یه مدت با N82 کار کردن و ابراز رضایت فراوونی کردن!خود همین عباس جون منو کشوند سمت N82. شیطون خودش یه 6630 داره، همه رو سر می ده به سمت گوشی های گرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)