تایید میشه !
به نظر من نباید گول قیمت رو بخورید. کلا ppc ها قیمتشون بالاست ! اینجوری نیست که چون touch pro قیمتش دو برابره پس بهتر از 5800 هست. به نظر من 5800 به مراتب بهتره ...
تایید میشه !
به نظر من نباید گول قیمت رو بخورید. کلا ppc ها قیمتشون بالاست ! اینجوری نیست که چون touch pro قیمتش دو برابره پس بهتر از 5800 هست. به نظر من 5800 به مراتب بهتره ...
آقا حالا ما یه چیزی گفتیم
مثل اینه که بگی 5800 از آیفون بهتره
خب پاکت پیسی کلی برنامه و بازی توپ داره ولی رو 5800 باید بشینی جاوا بازی کنی و کلی باگ نرم افزاریم داره... یه چیزاییشم خیلی مسخرس مثلاً باید رو بعضی چیزاش دوبار کلیک کنی تا باز بشه و...
آیفونم همینطوریه دیگه مهمترین کاربردش نرم افزاراشه
ولی اگه کسی اهل برنامه نیست پاکت پیسی نگیره بهتره
البته یه چیز دیگه هم هست اینکه تاچ پرو قیمتش زیادی گرونه مثلاً میشه با 400 تومن یه امنیا بگیری
قیمت بالای پرو بخاطر کیبوردش فقط
در ضمن اصلا مقایسه نکنید پرو بهتره از 5800 صد در صد
نمی خواد کسی از پرو دفاع کنه
پرو ویندوز داره که تقریبا به کل 5800 می ارزه
میگم یه همچین مقایسهای هم بین iPhone و 5800 انجام بدید ببینیم کدوم بهتره!![]()
مشخصه 5800 بهتره
Iphone شرکت Apple کجا 5800 نوکیا کجا
به نظر من نسبت به پولت انتخاب کن
اگه ارزونتر بخری به نظر من بهتره
چون بعد از 1 سال گوشی جدید میاد بعد میخوایی عوض کنی اگه گرون بخری کلی ضرر میکن
همون 5800 رو بخر خیلی هم خوبه
بین آیفون و 5800 :
سیستم عامل :
تو 5800 با یه سیستم عامل .... طرف هستید که هنوزم تا دلتون بخاد باگ داره
نوکیا تو سیمبین به جای اینکه بیاد کاری کنه راحت براش برنامه بنویسن فقط میاد security رو بالا میبره آخه این چه مسخره بازیی که میخای یه برنامه نصب کنی باید ساین کنی و...
میخاستم یه smartcom بریزم رو ان95 8گیگ رفتم تو یه سایت واسه فایل cer درخاست دادم بعد از 2 3 روز که اومد ساینش کردم بعد هر کاری کردم نصب نشد فک کنم imie شو اشتباه زدم و کلاً بیخیال شدم
از نظر ظاهریم که سیمبین تاچ فک کنم ساده ترین اینترفیس رو داشته باشه (ویندوز موبایل 6.5 هم یه اینترفیس درستی بلاخره پیدا کرد )
الان به نظر من جاوا از سیمبین تاچ بهتره
سیستم عامل ایفون به کل 5800 می ارزه دیگه خودتون میدونید
بعدش هی میگن انگیج آخه این انگیج چیه گرافیک فیفا 2009 ش از 2008 خود 8510 پایینتره و....
تاچ و کیفیت بدنه و.... بماند
بعضیا میگن سیمبین خیلی فروشش از ویندوز موبایل بالاتره دلیلش اینه که تعداد گوشیهای سیمبین خیلی بیشتره دلیل دیگش اینه که یه گوشی 200 تومنی هم سیمبین داره و... پس نمیشه بگیم چون فروش سیمبین بیشتره بهتره
البته چون من گوشی رو بیشتر از 1 سال نگه می دارم بنابراین باید چیزی باشه که زود آدمو خسته نکنه.
در این باره چی پیشنهاد می دید؟
ممنون
به نظر منم 5800 بهتره مخصوصا وقتی میبریش زیر نور خورشید ! (خیلی برق میزنه) (;
حسن جان اگه عکستو عوض کنی ممنون میشیم اینجا خانواده میاد بعد فرزند هم که حتما دارن خوب فیلم ترسناکه دیگه ...غیر از اون انقدر ترسناکه که هر کی میخواد بیاد مشاوره بگیره یک پا قرض میکنه فرار میکنه ...
Last edited by pulp_152; 17-08-2009 at 18:08.
راست میگه منم یه چند وقتیه هی میخوام بگم ولی روم نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)