تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: دزدگیر فابریک سمند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    روی دزدگیر ماشین سمند معمولی هم هست

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

شما قطعش کردی با کلید قطع کن آژیر ؟؟ ( همون کلید کوچیکه که بین سوییچ ها هست )

کاپوت رو باز کن .... قسمت سمت چپ یه محفظه ی کوچیک مشکی رنگ قرار داره .... اونو که باز کردی میتونی با کلید قطع کن ، آژیر رو بیصدا کنی .
    این روشو میدونستم
    این روش خوب نیست کلا بی صدا میکنه
    ّفقط در یک صورت بی صدا باز میکنه ، شما باید قبلش در رو دستی یعنی با سوییچ بسته باشی بعد اگر از روی ریموت در رو باز کنی دیگه بوق نمبزنه .

یه راه دیگه هم همینه که مجید عزیز گفت ، فقط در این صورت کلا صداش قطع میشه.

-

در این مورد هم که میگید دزدگیر سمند کامل نیت ، تنها عیب امنیتی دزدگیرش اینه که چشمی نداره . مگر نه دزدگیر کامل و خوبیه ( از نظر امکانات نه ،، از نظر امنیتی ) ، مثلا این سیستم قطع استارتش که روی اکثر دزدگیرا هست روی اینم هست ، در صورتی که روی دزدگیرای دیگه معمولا نصاب ها به خاطر ریسکش نصب نمیکنن . ( هر چند اینو با داییم رو سمند دور زدیم ( = کلک زدیم !) و ماشین روشن شد )
    چه جالب نمیدونستم که میشه این شکلی هم بی صدا کرد
    راتی روش دور زدنو برام پخ میکنی باید جالب باشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالب نمیدونستم که میشه این شکلی هم بی صدا کرد
    راتی روش دور زدنو برام پخ میکنی باید جالب باشه!
    همین جا میگم ، امیدوارم کسی گمراه نشه گناهش گردن من بیفته !!! ( اگر دیدین کسی داره از دین خارج میشه سریع پاکش کنینی )

ما ماشین رو بردیم یه جا سرپایینی پارک کردیم ، رمز چهار رقمیش رو هم رو فعال کردیم ( که زیادم فرق نداره ، همینجوری برای اینکه بیشتر فاز بده روشنش کردیم !) و بعد دزدگیر رو زدیم (خودمون تو ماشین بودذیم ) ، بعد سوییچ رو انداختیم ولی ماشین روشن نمیشد !!! ( بوقم نزد !!! سمند ال ایکس 83 بود ) به روش احد باستان که پیکان و امثالهم رو روشن میکنن خواستیم اینم روشن کنیم( حالا به یپکان عزیز بی احترامی نشه ، با این روش مزدا 3 و bmw x3 هم روشن میکنن ولی باید دنده دستی باشن !) ، سوییچ رو گذاستیم رو حالت استارت ، بعد دستی رو آزاد کردیم ماشین راه افتاد و دنده و .... ( ناگفته نمونه بلافاصله بعد از راه افتادن هم دزدگیر ماشین صداش دراومد !) بعدم ماشین روشن شد ، خیلی راحت ،

حالا اگرم ماشین یه جای دیگه بود ( سرپایینی نبود ) باز با حل دادن میشد روشنش کرد ، آقا دزده چند نفر و میاره تا حلش بدن ، کار نداره که ...
    کار همچین شاقی نبود ، اما ما اون موقع که اینکارو کردیم خیلی فاز داد ، یه حالی ازین ایران ماشین گرتفیــــــــــــم

اصلا فک نمیکردم ایارنخودرو انقدر چیز باشه که فقط سوییچ استارت رو اون هم از سیم داخل فرمون قطع کنه ( که میشه راحت دستی وصلش کرد ) ، معمولا از طریق ecu باید سیستم قطع شه تا اینجوری نشه ماشین رو روشن کرد .
    Last edited by e.khafan!; 20-08-2009 at 08:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همین جا میگم ، امیدوارم کسی گمراه نشه گناهش گردن من بیفته !!! ( اگر دیدین کسی داره از دین خارج میشه سریع پاکش کنینی )

ما ماشین رو بردیم یه جا سرپایینی پارک کردیم ، رمز چهار رقمیش رو هم رو فعال کردیم ( که زیادم فرق نداره ، همینجوری برای اینکه بیشتر فاز بده روشنش کردیم !) و بعد دزدگیر رو زدیم (خودمون تو ماشین بودذیم ) ، بعد سوییچ رو انداختیم ولی ماشین روشن نمیشد !!! ( بوقم نزد !!! سمند ال ایکس 83 بود ) به روش احد باستان که پیکان و امثالهم رو روشن میکنن خواستیم اینم روشن کنیم( حالا به یپکان عزیز بی احترامی نشه ، با این روش مزدا 3 و bmw x3 هم روشن میکنن ولی باید دنده دستی باشن !) ، سوییچ رو گذاستیم رو حالت استارت ، بعد دستی رو آزاد کردیم ماشین راه افتاد و دنده و .... ( ناگفته نمونه بلافاصله بعد از راه افتادن هم دزدگیر ماشین صداش دراومد !) بعدم ماشین روشن شد ، خیلی راحت ،

حالا اگرم ماشین یه جای دیگه بود ( سرپایینی نبود ) باز با حل دادن میشد روشنش کرد ، آقا دزده چند نفر و میاره تا حلش بدن ، کار نداره که ...
    کار همچین شاقی نبود ، اما ما اون موقع که اینکارو کردیم خیلی فاز داد ، یه حالی ازین ایران ماشین گرتفیــــــــــــم
    اصلا فک نمیکردم ایارنخودرو انقدر چیز باشه که فقط سوییچ استارت رو اون هم از سیم داخل فرمون قطع کنه ( که میشه راحت دستی وصلش کرد ) ، معمولا از طریق ecu باید سیستم قطع شه تا اینجوری نشه ماشین رو روشن کرد .
    سلام
    راستی این رمز 4 رقمی که تو کامپیوتر سمند هست کارش چی هست من فعال کرم چیزی نشد

و یا اونیکه دمای ماشین رو نشون میده اینا کارشون چی هست اگر کسی میدونه 1 توضیح بده مرسی

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    راستی این رمز 4 رقمی که تو کامپیوتر سمند هست کارش چی هست من فعال کرم چیزی نشد

و یا اونیکه دمای ماشین رو نشون میده اینا کارشون چی هست اگر کسی میدونه 1 توضیح بده مرسی
    وقتی ماشینو روشن می کنی رمز می خواد و تا رمز ندی سوییچ نمی پیچه (استارت نمی خوره البته بدون این روشی که دوستمون گفت)

دمای داخل اتاق ماشین رو نشون میده که اگه کولر روشن باشه و تو قسمت تنظیم دما رو حالت اتو بزارین وقتی به اون دمای تنظیم شده رسید دما رو ثابت نگه می داره (البته این برایlx بود نمیدونم معمولی هم اینجوریه یا نه)

6. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    آقا دو تا مورد برام سوال شد.
    یکی اینکه یکی از دوستان گفته بود از روی دزدگیر میشه صندوق عقب رو باز کرد. اما چجوری؟ ما از جلو داشبورد می تونیم باز کنیم اما از روی دزدگیر نه
    و دوم اینکه ما باطری ماشین رو باز کردیم حالا دزدگیر دیگه رمز نمی پرسه وقتی رفتم فعالش کنم رمز خواست من هم رمز قبل رو دادم قبول نکرد. 4 تا صفر دادم هم نگرفت 1234 دادم هم نگرفت! رمز پیشفرضش چند بود؟؟ رمز خودم که داده بودم وقتی نگرته یعنی برگشته به پیشفرض دیگه نه؟

و در موردی که دوستمون گفتند با کلید در رو قفل کنی و بعد با دزدگیر باز کنی اینکه نمیشه بی صدا! آخه دیگه دزدگیر اصلا فعال نیست که با صدا باشه یا بی صدا. وقتی با سوییچ دستی در رو قفل کنید اصلا دزدگیر فعال نمیشه یعنی ماشین فرض کنید دزدگیر ندار ه...

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام
    آقا دو تا مورد برام سوال شد.
    یکی اینکه یکی از دوستان گفته بود از روی دزدگیر میشه صندوق عقب رو باز کرد. اما چجوری؟ ما از جلو داشبورد می تونیم باز کنیم اما از روی دزدگیر نه
    و دوم اینکه ما باطری ماشین رو باز کردیم حالا دزدگیر دیگه رمز نمی پرسه وقتی رفتم فعالش کنم رمز خواست من هم رمز قبل رو دادم قبول نکرد. 4 تا صفر دادم هم نگرفت 1234 دادم هم نگرفت! رمز پیشفرضش چند بود؟؟ رمز خودم که داده بودم وقتی نگرته یعنی برگشته به پیشفرض دیگه نه؟

و در موردی که دوستمون گفتند با کلید در رو قفل کنی و بعد با دزدگیر باز کنی اینکه نمیشه بی صدا! آخه دیگه دزدگیر اصلا فعال نیست که با صدا باشه یا بی صدا. وقتی با سوییچ دستی در رو قفل کنید اصلا دزدگیر فعال نمیشه یعنی ماشین فرض کنید دزدگیر ندار ه...
    رمز پیش فزض 1111 هست

9. 2 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاكر بروبچ p30world!
    سلام
    من سال 87 يه سمند LX داشتم صداي دزدگيرش خيلي خوب بود. ريموتو كه ميزدي يه صداي نازي ميداد آدم حال ميكرد!
    اونو فروختم يه سمند 90 صفر خريدم صداي دزدگيرش خيلي وحشت ناكه!
    ماشينو خاموش ميكني ميايي بيرون درو كه ميبندي يه آژير گوش خراش ميكشه، با ريموت درو قفل ميكني يه آژير ديگه ميكشه چند ثانيه بعد دوباره يه آژير ميكشه!
    در كل خيلي كلافا كنندست مخصوصا اگه تو پاركينگ خونت باشي كل ساختمونو ميذاره رو سرش!
    كسي نميدونه چجوري ميشه صداي دزدگيرمو مثل همون سمند 87 خودم بكنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته كه از زمان ايجاد اين تاپيك خيلي وقته كه گذشته اما اگه جواب منو بديد ثواب داره ها..............................

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما قطعش کردی با کلید قطع کن آژیر ؟؟ ( همون کلید کوچیکه که بین سوییچ ها هست )

کاپوت رو باز کن .... قسمت سمت چپ یه محفظه ی کوچیک مشکی رنگ قرار داره .... اونو که باز کردی میتونی با کلید قطع کن ، آژیر رو بیصدا کنی .
    آقا من نگرفتم!

میشه کامل تر بفرمایید داستان چیه ؟!

راستی اصلا دزدگیر فابریک سمند LX EF7 رو توصیه میکنید ؟ اصلا امنیت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •