سلام
دوستان لینک تست شد مشکل نداره
وقتی که به لینک بالا مراجعه کردین یه صفحه باز می شه که شما باید در محل مشخص شده در عکس کد روبرویش را وارد کنید
![]()
سلام
دوستان لینک تست شد مشکل نداره
وقتی که به لینک بالا مراجعه کردین یه صفحه باز می شه که شما باید در محل مشخص شده در عکس کد روبرویش را وارد کنید
![]()
خیلی ممنون.
ببخشید من از stimulsoft برای برنامه تحت وب می خوام استفاده کنم. همین ورژن کمکم می کنه؟ یا باید حتما ورژن .web رو استفاده کنم؟
شما لینکی از ورژن .web ندارید؟
سلام
دوست عزیز شما اگر توی سمپل های خود کامپوننت هم نگاه کنید همین ورژن برای برنامه ها تحت وب هم استفاده شده
اگر هم موارد آموزشی همراه کامپوننت کافی نبود متونید از طریق آدرس زیر کلیه آموزش های مربوط به این کامپوننت رو دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه برای NET 2.0 ساخته شده
آیا نسخه NET 3.5 گیر میاد؟
تازه الان دیگه Net 4.0 هم اومده
خوبی کریسال ریپورت اینه که با خود ویژوال استدیو نسخه جدیدش میاد
این نرم افزارها هر چقدر خوب هم باشن ولی تو آپدیت دچار مشکلت میکنن!
سلام
دوست عزیز الان نسخه 3.5 این کامپوننت هم در سایتش وجود داره ولی باید یه کم سرچ کنی تا بتونی ک ر ک ش رو پیدا کنی
در ضمن دوست عزیز Stimul نسبت به کریستال ساده تر منعطف تر و سبکتر هست در ضمن دیگه برای استفاده نهایی نیاز به نصب بر روی دستگاه های دیگه رو نداره کافی Dll هاش رو کنار نرم افزارت بزاری و بزرگترین حسنش نسبت به کریستال اینکه می تونی در هنگام اجرا تغییرات روش انجام بدی
اگر بنده ک ر ک نسخه 3.5 اون رو پیدا کردم حتماً براتون آپ می کنم
سلام
ببخشید یه سوال: این که نسخه ای که ما ایرانی ها استفاده می کنیم، ک.ر.ک شده اس، بعدا در هنگام قرار دادن وب سایت روی سرور و راه اندازی اش مشکلی پیش نمی یاره؟
اون شرکت مثلا نمی فهمه که به فرض این سایت داره از نسخه ک.ر.ک شده استفاده می کنه؟و...
شما تا حالا سایتی که stimul داره رو نصب کردین؟
خیلی ممنون
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که بنده می دونم هر برنامه تا وقتی که آپدیت نشه اصلاً به سایت سازنده خودش کاری نداره مثل اینکه ما بگیم حالا که از ویندوز کرک شده استفاده می کنیم وقتی به اینترنت متصل می شیم براش مشکل ایجاد بشه یا مثلاً همون VS که شما ازش استفاده می کنید و سایت خودتون رو می سازید چون روی بستر وب هست مشکل دار می شه یا نه
ببخشید من یه مشکلی دارم با استیمول، موقع اجرا webreportviewerام، تصاویرش رو نشون نمی ده.
مشکل چیه؟ من reportviewer رو در user control استفاده می کنم. واسه همین مسیر قرار گرفتن کنترل با مسیر لود اون(همون صفحه default) فرق می کنه، ممکنه مشکل به همین علت باشه؟
چطور این مشکلو رفع کنم؟
یه سوال دیگه: من وقتی خاصیت scrollbarMode کنترل stiwebviewerام رو true می کنم،گزارش رو درست نشون نمی ده و به جای گزارش هدر صفحه ام رو در صفحه گزارش نشون می ده. جالب اینجاست که وقتی فایل گزارش رو ذخیره می کنم، گزارش به درستی نمایش داده میشه!!! علت چیه؟
سلاممشکل چیه؟ من reportviewer رو در user control استفاده می کنم. واسه همین مسیر قرار گرفتن کنترل با مسیر لود اون(همون صفحه default) فرق می کنه، ممکنه مشکل به همین علت باشه؟
راه حل این مشکل رو پیدا کردم، باید مسیر آیکن ها رو به stiwebviewer بدیم. آیکن ها رو می تونید توی سایت سازنده پیدا کنید. برید توی فرومش و سرچ کنید:Image icons یکی از تاپیکها در همین رابطه است.
اما یه اشکال دیگه دارم. لطفا کمک کنید:(
توی دستورات sql برای متغیرهای فارسی مون از شکل زیر استفاده می کردیم:
حالا این دستور رو چطوری توی ساختن data source برای گزارش پیاده سازی کنم؟"Select * from User where name Like N'" + name + " '"
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
Last edited by mina_morsali; 03-10-2009 at 14:30.
سلام
دوست عزیز سوالتون یکم گنگه اگر میشه واضح تر توضیح بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)