شما اگه به جای فوتبال دیدن ، متن منو بخونید ،متوجه می شید که من نوشتم در فرکانس مسیر 500 مگاهرتز ، مجبورین ولتاژ ها رو زیاد کنید و نه 385 مگاهرتز!!
![]()
شما اگه به جای فوتبال دیدن ، متن منو بخونید ،متوجه می شید که من نوشتم در فرکانس مسیر 500 مگاهرتز ، مجبورین ولتاژ ها رو زیاد کنید و نه 385 مگاهرتز!!
![]()
گریه نکن سال دیگه جبران می کنید!شما اگه به جای فوتبال دیدن ، متن منو بخونید ، متوجه می شید که من نوشتم در فرکانس مسیر 500 مگاهرتز ، مجبورین ولتاژ ها رو زیاد کنید و نه 385 مگاهرتز!!
دوست عزیز من به شما میگم ضریب رو انقدر پایین نیارید!خب مجبور میشی ولتاژ بیشتری به fsb ,...بدی!!دوستان عزیز به عکس زیر توجه کنین می خوام توی این حالت پایدار بشه البته نه با این ولتار
اگه کسی هم وب سایتی میشناسه که این min & cpu رو اوور کردن معرفی کنه تا شاید من از این ناشی گری دربیام و یه کمکی به من بشه با تشکر.........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در این فرکانس ، مجبورین که vvt رو روی 1.34 و ولتاژ پل شمالی رو روی 1.3 بزارین!! البته اینا دقیق نیستن ولی برای تقریب خوبند ، و از اون جایی که از فرکانس مسیر بالای 500 استفاده کردین ، بعید می دونم که با کمتر از 1.4 بتوندی پردازنده رو پایدار نگه دارید ، به نظر من خود 1.4 رو امتحان کنید و اگه نشد 1.425!!
بیبن برادر من بالاخره تونستم تو فرکانس 4200 پایدار بشم اونم با ولتار 1.322 البته مشکل من این بود که حواسم به امکانات اضافه مادربورد نبود چون خودش تمام تنظیمات انجام میداد
پایداری کامل بعد از 72 ساعت با پرایم95
باتشکر از تمامی برادران این مجموعه
اگه کسی راهنمایی خواست در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرایم ملاک حیلی خوبی نست! از occt و در حالت linkpad استفاده کن ، اگه یک ساعت دووم آورد (و منفجر نشد!) اون موقع پایداره!
حالا ولتاژ ها رو روی چند گذاشتی؟
اولش که ولتار رو بالا گفتم
در ثانی ایکه کی اینو گفته در باره پرایم دلیل بیار تا قبول کنم
اولأ منظورم ولتاژ fsb , northbrige , dram و ... بود
دومأ خود پرایم گزینه های متعددی داره ، شما با کدوم تست کردین و دما چند بود؟
ثالثأ occt فشار خیلی خیلی بیشتری می اره و تجربه ثابت کرده که ممکنه ارتوس و occt بعد 1 ساعت ایرور ندن ، ولی occt بع 10 دقیقه ایرور می ده!
رابعأ ، من که نگفتم سیستم شما پایدار نیست ، من فقط گفتم که بریا اطمینان بیشتر با occt هم تست کنید!
اول از ولتار بگم که در حالت اتو هست وبا ید از مادربوردم سوال کنم
تست من در حالت دستی بوده و روی 20 MB گذاشتم
ودر اخر اینکه من سه روز سیستمم رو روشن گذاشتم در دو حالت دستی و اتو
کار دارم نیستم بعد اگه سوالی بود جواب میدم
آکوا بخوردت !خواستم بیاد بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)