این که به ایران همچین جیزی فروخته صحت داره
واسه همین فروش نوکیا تو ایران 15 درصد کاهش پیدا کرده
ولی به قول دوستمون درآوردن باتری برای از کار انداختنش و این حرفا جای تامل داره!!!
این که به ایران همچین جیزی فروخته صحت داره
واسه همین فروش نوکیا تو ایران 15 درصد کاهش پیدا کرده
ولی به قول دوستمون درآوردن باتری برای از کار انداختنش و این حرفا جای تامل داره!!!
عزیزم آدم مورد اعتمادیه!!! خیالت 100% راحت.ايني كه خودش استفاده نميكنه كه نميشه
منبع معتبر !
من کی اینو گفتم؟؟؟ضمنا اين هم اصلا با عقل جور در نمياد كه بايد باتري رو دار بياري تا شنود نشه !
از اون حرفا بوداااا !
البته من به شما اعتماد دارم و نمیخوام بگم حرفت غلطه، ولی توی این جور بحثا نمیشه به حرفایی که همینجوری زده میشه اعتماد کرد حالا هر چه قدر هم طرف اینکاره باشه، منم واسه همین تاپیک زدم چون فکر میکردم شایعه باشه که همه میگن! منبع که گفتم منظورم یه مقاله یا خیر از یه سایت معتبر بود!عزیزم آدم مورد اعتمادیه!!! خیالت 100% راحت.
به نظرت این فیلترینگ و این دستگیریهای گسترده به کسی مجال چاپ مقاله رو میده!!!
اصلا فکر کن من یک مقاله علمی راجع به همین موضوع بنویسم....
شما به عنوان یک مدیر مسیول حاضر به چاپ کردنش هستی؟
جرمشم اینه:اقدام علیه امنیت ملی![]()
نه دوست عزیز
برای شنود احتیاجی به کانکت بودن نیست.نکته ی جالب کار هم همینه!
گفته این دوستمون رو 100% تایید میکنم.برای شنود احتیاجی به کانکت بودن نیست.نکته ی جالب کار هم همینه!
منبع موثقه.اما بنا بر قوانین سایت نمیتونم نه اسم سایت رو بیارم ونه مقاله رو قرار بدم.نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.من حتی خوندم وقتی از کنار bts ها رد میشی بدون هیچ مکالمه وحتی خاموش بودن گوشی میتونن شما رو شناسایی کنن.از دوستانی که در اوردن باتری رو مورد سوال قرار دادن سوالم اینه که برای ارسال صدا ایا منبع انرژی دیگه ای غیر باتری وجود داره؟برای نمونه هکرها میتونن هدفون سیستم شما رو روشن کنن وبه گفتگوها گوش کنن.تکنولوژی های پیشرفته از این قبیل زیادن.مثل دستگاه زوم کردن رو صدا که از راه دور..به دوستانی که هم اعتماد ندارن میگم احتیاط شرط عقله...
اگه ممکنه این منبعی که گفتین رو برام پیغام خصوصی بفرستید.منبع موثقه.اما بنا بر قوانین سایت نمیتونم نه اسم سایت رو بیارم ونه مقاله رو قرار بدم.نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.من حتی خوندم وقتی از کنار bts ها رد میشی بدون هیچ مکالمه وحتی خاموش بودن گوشی میتونن شما رو شناسایی کنن.از دوستانی که در اوردن باتری رو مورد سوال قرار دادن سوالم اینه که برای ارسال صدا ایا منبع انرژی دیگه ای غیر باتری وجود داره؟برای نمونه هکرها میتونن هدفون سیستم شما رو روشن کنن وبه گفتگوها گوش کنن.تکنولوژی های پیشرفته از این قبیل زیادن.مثل دستگاه زوم کردن رو صدا که از راه دور..به دوستانی که هم اعتماد ندارن میگم احتیاط شرط عقله...
اوکی بابا ویرایش کردیم
Last edited by MohandesMCD; 16-08-2009 at 16:39.
نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)