تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 78

نام تاپيک: Dell or Macbook Pro

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من خودم Studio XPS 1340 دارم و نه تنها از این که Apple نخریدم پشیمون نیستم بلکه بسیار هم خوشحالم.
    دلیل نمیشه که چون Apple مک داره و رنگش سفیده و فلانه یه چیز دیگه باشه. Apple همیشه پول اسمشو خورده.
    انصافا خودتون مقایسه کنید. مشخصات لپ تاپ خودم و یک لپ تاپ از Apple که 200 تومن از مال من گرون تره رو مینویسم:

Studio XPS 1340
    2.6 6MB Cache 1066
    4GB DDR3
    500GB 7200RPM
    Geforce 9500M-GE
    13.3 LED
    2.2 KG

Apple MacBook Pro 13 (MB467LL)
    2.4 3MB Cache 1066
    2GB DDR3
    250GB
    Geforce 9400M
    13.3 LED
    2 KG

همون طور که مشاهده میکنید پروسسور ضعیفتره و کشش کمتره. رمش کمتره. هاردش کمتره و دور بالا هم نیست. گرافیک هم ضعیفتره.
    تنها نقطه ی قوت وزنشه که 200 گرم سبکتره. قیمت هم که 200 تومن گرون تره.

داره خودمونی میشه alef_porrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    isf

پيش فرض

به نظر من apple اصلا ارزش خريد در ايران را نداره ... و در كل براي كارهاي گرافيكي و بازي هم اصلا مناسب نيست ...

با اين قيمت به نظرم بهترين انتخاب سوني باشه .
    من خودم قبلا 1640 دل داشتم ، كه سري gamming دل هست .. اما به تازگي فروختمش . خيلي افتضاح بود .

الان يه سوني fw 490 دارم و فوق العاده است .

درين رنج قيمت و براي بازي سوني حرف اولا ميزنه ...شك نكن

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم Studio XPS 1340 دارم و نه تنها از این که Apple نخریدم پشیمون نیستم بلکه بسیار هم خوشحالم.
    دلیل نمیشه که چون Apple مک داره و رنگش سفیده و فلانه یه چیز دیگه باشه. Apple همیشه پول اسمشو خورده.
    انصافا خودتون مقایسه کنید. مشخصات لپ تاپ خودم و یک لپ تاپ از Apple که 200 تومن از مال من گرون تره رو مینویسم:

Studio XPS 1340
    2.6 6MB Cache 1066
    4GB DDR3
    500GB 7200RPM
    Geforce 9500M-GE
    13.3 LED
    2.2 KG

Apple MacBook Pro 13 (MB467LL)
    2.4 3MB Cache 1066
    2GB DDR3
    250GB
    Geforce 9400M
    13.3 LED
    2 KG

همون طور که مشاهده میکنید پروسسور ضعیفتره و کشش کمتره. رمش کمتره. هاردش کمتره و دور بالا هم نیست. گرافیک هم ضعیفتره.
    تنها نقطه ی قوت وزنشه که 200 گرم سبکتره. قیمت هم که 200 تومن گرون تره.

شما اصلا تا حالا با مک کار کردید!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دارید بالا ترین کانفیگ 1340 رو با پایین ترین مک بوک پرو مقایسه می کنید!!؟؟؟؟

منصفانه نیست !!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

به نظر من apple اصلا ارزش خريد در ايران را نداره ... و در كل براي كارهاي گرافيكي و بازي هم اصلا مناسب نيست ...

با اين قيمت به نظرم بهترين انتخاب سوني باشه .
    من خودم قبلا 1640 دل داشتم ، كه سري gamming دل هست .. اما به تازگي فروختمش . خيلي افتضاح بود .

الان يه سوني fw 490 دارم و فوق العاده است .

درين رنج قيمت و براي بازي سوني حرف اولا ميزنه ...شك نكن

ببین دوست من ، من واقعا این حرف شما رو نمی فهمم ، آخه یعنی چی که تا حرف اپل میاد شما یاد وضعیت ایران (وتحریم) مخی افتید!! این خیلی بچگانه است!

من میگم دو هفته بعد از معرفی تو ایران داره فروش می ره ، بعد شما میگی تو ایران.....

بعدش هم دوست من از حرف دوم شما اصلا معنی نداره! تمام گرافیست ها (ی حرفه ای) دارن از مک استفاده می کنن! (حالا خوبه که بزرگترین نرم افزار های گرا فیکی مانند Adobe Photoshop اول برای مک بودند!)

یک نمونه ی کوچک برات مثال می زنم ،

فیلم اخراجی های 2 رو دیدی!!! فکر می کنی ، جلوهای ویژه ی اولش با چی بود!؟؟؟؟

با نرم افزار FInal Cut Studio شرکت اپل (تحت مک) بود ، با سیستم مک پرو!

اولین شرکتی که روی لپ تاب از حافظه ی گرافیکی DDR3 یا رم DDR3 استفاده کرد ، اپل بوذ.

مک بوک پرو های 15" از دو حافظه ی گرافیکی NVIDIA GeForce 9600M GT with 512MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 استفاده می کنه! برای بازی و نرم افزار های گرافیکی از 9600 وبرای کارای معمولی از 9400 استفاده می شه!

که هر کدوم از ایندو با Main memory شیر میشن!

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

چرا تو ایران صادق نیست!!!

ببین دوست من MB986ll\a که معرفی شد دو هفته بعد تو ایران بود !!!!!!!!!!!!(یعنی یکی دو روز بعد از معرفی ، توسط شرکت های ایرانی خریده شده بود!)
    در ضمن تمامی لوازم جانبی اپل هم تو ایران موجوده!

پس دلیل شما چیه! (یه توضیح کوچولو بدی بد نیست!)
    حرف من بیشتر توی بخش نرم افزاریه. می گم نرم افزارهایی که روی سیستم عامل Mac کار می کنن در کل که تنوع کمتری نسبت به ویندوزی ها دارن و اگر نرم افزاری هم وجود داشته باشه توی ایران اصلاً شناخته شده نیست و به خاطر همین اصلاً از لحاظ نرم افزار نمی شه روی Mac حساب باز کرد. همون طوری هم که گفتم اگر بخوای روش ویندوز هم نصب کنی به هیچ وجه ارزش نداره چون اصلاً از توان کامل سیستم نمی تونی استفاده کنی چون دستورالعمل های پردازنده و خیلی موارد دیگه برای سیستم عامل Mac بهینه شده.

7. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تمام گرافیست ها (ی حرفه ای) دارن از مک استفاده می کنن!
    اینو منم از خیلیا شنیدم و بیشتر گرافیست های معروف از اپل استفاده میکنن !!
    من خودم هنوز تو کفه این موندم که چرا باب رفیقم سیستمشو عوض نمیکنه ، 10 ساله پیش اپل گرفته !!! (گرافیسته)

ولی خب آدم وقتی می بینه با این پول میشه سیستم ها بالاتری نسبت به اپل خرید یکم به شک میوفته ، گرچه اپل که بگیری خیالت راحته ، جوابشو پس داده ، چون دل و... هر کسی یه ایرادی ازش گرفته !!
    البته شاید اپل یه ایراداتی هم داشته باشه !! من ipod دارم ، برای انتقال موزیک پدرم در میاد ولی خب کار باش سادس !!
    ولی خداییش تو خارج اپل یه چیز دیگس ، واقعا برای خارجیا گزینه ی خیلی خوبیه !
    (کلا اینا ککه گفتم بیشتر از رو شنیده ها بود ، مطمئن نیستم و تجربه نکردم)

کلا من فقط دنباله 13 اینچی هستم که سبک تر باشه !!

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

به نظر من بهترین گزینه همون Dell Studio XPS 1340 هستش البته کلاً توی 13 لینچی ها گرافیک خیلی قوی پیدا نمی شه ولی بهترین گزینه همینه. در ضمن شما اگه می خوای کار گرافیکی بکنی با 13 اینچا حتماً باید یه مانیتور بزرگ هم بگیری که لپ تاپ رو بهش وصل کنی. آخه توی 13 اینچ که نمی شه گرافیک کار کرد! مثلاً فتوشاپ رو اگه توش باز کنی کل صفحه رو همون Toolbar هاش پر می کنن!!

10. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

4

حرف من بیشتر توی بخش نرم افزاریه. می گم نرم افزارهایی که روی سیستم عامل Mac کار می کنن در کل که تنوع کمتری نسبت به ویندوزی ها دارن و اگر نرم افزاری هم وجود داشته باشه توی ایران اصلاً شناخته شده نیست و به خاطر همین اصلاً از لحاظ نرم افزار نمی شه روی Mac حساب باز کرد. همون طوری هم که گفتم اگر بخوای روش ویندوز هم نصب کنی به هیچ وجه ارزش نداره چون اصلاً از توان کامل سیستم نمی تونی استفاده کنی چون دستورالعمل های پردازنده و خیلی موارد دیگه برای سیستم عامل Mac بهینه شده.
    من یک سئوال از شما ئارم آیا شما تمام نرم افزارهای تحت ویندوز خود را از بازار می خرید!!!!! یا اینکه دانلود میکنید !!

فقط کافیه خود نرم افزار رو از سایت اپل یا .. دانلود کنید ! سریالش هم تو انجمن های مک زیاده!(تازه نصفش رایگانه!)
    خوشبختانه تمام سرویس های اینترنت پر سرعت (ADSL,WiMAX,...) وجود داره !!!
    تازه شرکتی هایی مثل رادان واپل ایراان نرم افزارهای اپل رو هم ارائه می کنند!

تازه نرم افزار های تحت مک کاملا شنخته شده هست ، شما از یک گرافیست بپرس Final Cut Studio یا PhotoShop ببین ناشناخته هست!!!!

پس میشه نتیجه گرفت که این نرم افزارها که تعتدادشون خیلی بیشتر از نرم افزار های تحت ویندوز هست فقط برای کسانی که که با مک کار نکردند نا شناخته هست!

در ضمن من بارها گفتم ! نصب ویندوز یکی از قابلیت های مک اوس ایکس است! (بعد شما میگی ارزش نداره!!) شما هم مک دارین هم ویندوز ، پس مشکل کجاست ؟؟؟ که میگین ارزش نداره!!

درمورد حرف اخرتون که برای مک بهینه شده ، نمیشه 100% گفت!
    من الان رو مک ویندوز دارم و سرعت خوبی هم دارم ! + کار با vs2010 که خودتون هم خوب می دونین که سنگینه!

12. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

اینو منم از خیلیا شنیدم و بیشتر گرافیست های معروف از اپل استفاده میکنن !!
    من خودم هنوز تو کفه این موندم که چرا باب رفیقم سیستمشو عوض نمیکنه ، 10 ساله پیش اپل گرفته !!! (گرافیسته)

ولی خب آدم وقتی می بینه با این پول میشه سیستم ها بالاتری نسبت به اپل خرید یکم به شک میوفته ، گرچه اپل که بگیری خیالت راحته ، جوابشو پس داده ، چون دل و... هر کسی یه ایرادی ازش گرفته !!
    البته شاید اپل یه ایراداتی هم داشته باشه !! من ipod دارم ، برای انتقال موزیک پدرم در میاد ولی خب کار باش سادس !!
    ولی خداییش تو خارج اپل یه چیز دیگس ، واقعا برای خارجیا گزینه ی خیلی خوبیه !
    (کلا اینا ککه گفتم بیشتر از رو شنیده ها بود ، مطمئن نیستم و تجربه نکردم)

کلا من فقط دنباله 13 اینچی هستم که سبک تر باشه !!
    دوست من شما میگی ، برای انتقال موزیک دردسر دارین! من که به راحتی با یک Sync ساده رو آیپاد حتی آیفون همه چی رو منتقل میکنم!

14. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

13 RE

در کل امید ورام موفق باشید!

یک توصیه : اگه خواستی اپل نگیری ، حتما دل بگیر ! (بلاخره دیگه! شاید اینطوری بهتر باشه!)

در ضمن حرف های scorpion818 کاملا استادانه هست!
    Last edited by Microsoft24; 16-08-2009 at 14:37.

16. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •