بسیار سپاس از راهنمایی های گران قدر
بله منظور تاچ پرو 2 بود که من به اشتباه عنوان رو نوشتم ( چون بار دوم که تاپیک رو زدم نام رو به سرعت تایپ کردم و مغزم Diamond بود تا Pro )
پس میریم که بخریم اچ تی سی تاچ پرو 2 رو :-ایکس
بسیار سپاس از راهنمایی های گران قدر
بله منظور تاچ پرو 2 بود که من به اشتباه عنوان رو نوشتم ( چون بار دوم که تاپیک رو زدم نام رو به سرعت تایپ کردم و مغزم Diamond بود تا Pro )
پس میریم که بخریم اچ تی سی تاچ پرو 2 رو :-ایکس
دوست عزیز انتخاب خوبی کردی در حال حاظر تاچ پرو2 یکی از بهترین گوشی هاست.......
دوست عزیز شما 8910 که سیمبینه رو روی چه حسابی میگی از Touch pro2 که یه WM فوق العادست بهتره؟![]()
حالا سیمبین جای پیشرفتش کمتره نسبت به ویندوز و ویندوز بهتر از سیمبین هستش ! دلیل بر بد بودن سیمبین نیست !
مثل اینکه شما همه چیو خلاصه میکنی میکنی تو سیستم عامل اگر اونجوریه یک گوشی وین موبایل سامسونگ i 780 با cpu 624 که مال 2 سال پیشه بهتر از touch pro 2 هستش !
همه چی که تو سیستم عامل خلاصه نمیشه .. قدرت گوشی دوربین .. اینترفیس و ... جنس بدنه و قیمت و .. همه اینا عوامل مهمی هستن ...
با توجه به این عوامل کلی 8910 بهتره !
تاچ پرو 2 هم طبق گفته دارندگانش اون قسمت ریلش که بالا پایین میره کم کم رو بدنه خط میندازه ... منظورم اینه که هیچکدوم از این گوشیا نه 8910 و نه تاچ پرو 2 بدون ایراد نیستن...
Last edited by pulp_152; 31-08-2009 at 23:44.
همه چیز توی سیستم عامل خلاصه نمیشه ولی این دوستمون که به قول خودش 2.5 سال iPhone داشته و حالا ازش سیر شده که الان یه گوشی سیمبین ارضاش نمیکنه.
در ضمن من هنوز سر حرفم هستم که اصلا این گوشی که شما میگی قابل مقایسه نیست با Touch pro2
موفق باشید
[quote=hasanmotori;4086760]تاچ پرو گوشی خیلی خوبی هست ولی قیمت گوشی های htc از قیمت جهانیش بالاتره
شما اینجارو ببین :
قیمتاش از ایران گرونتره ولی تو همین سایت برندهای دیگه رو هم ببین قیمتاش به ایران خیلی نزدیکهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این طوری که dimanod2 و pro1 همچین اختلافی ندارن![]()
این طوری که dimanod2 و pro1 همچین اختلافی ندارن![]()
دوست عزیز هر کسی برای خودش نیاز هایی داره و با توجه به نیاز ها و کاربرد هایی که میخاد بهترین انتخاب را میکنه پس به طور قطع نمیشه گفت که تاچ پرو2 بهتره چون 8910 هم برتری هایی داره.....البته تمام موارد انتخاب بین این دو بر میگرده به نیاز های شخص استفاده کننده........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)