از داستان سریال lost هم استفاده کردند !
از داستان سریال lost هم استفاده کردند !
طبق خبرهاي منتشر شده ظاهرا براي بازي ناشر هم پيدا شده . ناشري كه از Techland خواسته بوده در مورد بازي چيز زيادي منتشر نشه و فقط اعلام بشه كه اين عنوان هنوز هم در دست ساخت هست شركتي نيست جز Deep Silver .
هنوز اين خبر تاييد رسمي نشده .
سلام
هنوز تاریخ دقیق انتشار بازی مشخص نشده.؟ این همه تاخیر برای چیه.
ممنون ارمین جان..جالب بود ولی من نفهمیدم این بازی برای کدوم پلتفورمها عرضه میشه؟!
توی شناسنامه بازی هم که چیزی نوشته نشده!
عنوان ویدیو گیم : جزیره مرگ
تاریخ انتشار : TBA 2009
ژانر بازی : FPS (اول شخص شوتر)
سازنده گیم : Techland
پلتفورم ها :
درجه ESRB بازی : TBC - RP
موتور گرافیکی : Engine Chrome Engine 4
وقتشه تاپیک از کما بیاد بیرون !
بازی برای امسال تایید شده که حتما عرضه میشه، قبلا قرار بود برای 360 و PC بیاد که سازنده ها امروز اعلام کردن برای PS3 هم قراره منتشر بشه . یه تریلر CGI هم بعد از سه سال دیروز تو سایت IGN اومد که اینطور که میگن تریلر خفنی بوده !
فقط دونستن اینکه سازنده بازی COJ یعنی Techland پشت این بازیه با موتور قدرتمند Chrome 4 کافیه که این بازی رو هم به Wishlist خودتون اضافه کنید .
مشاهده اندازه بزرگ عکسها و تریلر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسه خیلی منو تحت تاثیر قرار داد....
نمیدونم چرا هر چی عکساشو نگاه می کنم یاد dead rising میوفتم!!!
خب مسئله جالب تر شد ! هیدئو کوجیما بزرگ هم با توییتر به این تریلر عکس العمل نشون داد :
The trailer for FPS’s “DEAD ISLAND” is brilliant! I do not think there has been this kind of screen image of zombie before. The framework is innovative. A family and zombie. They made it to go back in time to express. Then, what kind of FPS is the actual game?
خب معلومه به خاطر زامبی D:نمیدونم چرا هر چی عکساشو نگاه می کنم یاد dead rising میوفتم!!!
نه به خاطر کفگیر و بشقابیه که تو عکسا دیده میشه!: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)