تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مشکل در نصب ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

فكر كردم خودتون با يك گشت تو محيط كوچك بايوس پيدا مي كنيد ظاهرا توقع زيادي بود
    مين من asus است
    bios- advanced-cpu configuration يك قابليت هست به اسم execute disable bit كه در حالت پيش فرض فعال است كه بايد

ديس ايبل بشه كه يك دو بار كه وقت نصب ويندوز بلو اسكرين اومد من ديس ايبل كردم و مشكل رفع شد.
    مزيد اطلاع ، اين قابليت يك قابليت امنيتي است در پردازنده و ظاهرا مرتبط با رم عمل مي كنه .حدودچند سال پيش كه حملات ويروسي

به مايكروسافت شديد شد اين قابليت در داخل پردازنده هاي intel و amd قرار داده شد

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

اها ماله من از اينچيزا ندارد براي همين سوال كردم
    Execute Disable Bit and Enterprise Security
    ممنون
    براي ورود كرمها هست كه تكثير نشوند
    خوب همانطور كه شما گفتيد بصورت پيش فرض فعال هست يعني همه كساني كه سيستمه جديد مي گيرند مشكله blue Screen‌دارند؟
    يا مشكل از كانفيگ رم مي تواند باشد
    يا رم ايراد دارد؟
    بحرحال ممنون بحث جالب هست

3. این کاربر از Lord_theOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

مين من asus است
    bios- advanced-cpu configuration يك قابليت هست به اسم execute disable bit كه در حالت پيش فرض فعال است كه بايد

ديس ايبل بشه كه يك دو بار كه وقت نصب ويندوز بلو اسكرين اومد من ديس ايبل كردم و مشكل رفع شد.
    مزيد اطلاع ، اين قابليت يك قابليت امنيتي است در پردازنده و ظاهرا مرتبط با رم عمل مي كنه .حدودچند سال پيش كه حملات ويروسي

اين قايليتي كه شما گفتيد بالاخره ما نفهميديم تو پردازنده گذاشته شده يا مادربورد اما چيزي كه هست اين قابليت رو معدود بردهايي پشتيباني ميكنند و اصولا عموميت نداره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

شركت Intel سومین نسل پردازنده های مبتنی بر معماری Intel Core را با نام Core 2 Duo و فناوری 65 نانو عرضه نمود. این پردازنده با هسته Allendale یا Conroe ارائه و دارای ویژگی های EMT64 ، Virtualization Technology ، Execute Disable Bit ، LaGrande Technology ، Enhanced Intel SpeedStep Technology و Active Management Technology می باشد كه اگه به سايت اينتل مراجعه كنيد مي بينيد

و اما تكنولوژی (Execute Disable Bit (EDB
    این تكنولوژی جهت مقابله با حملات سرریزی بافر ایجاد شده است. این تكنولوژی مانع از اجرای كدهایی می شود كه در یك صفحه مشخص از حافظه( مانند رم يا هارد ) ذخیره شده و باعث بروز اشكال سرریزی بافر (Buffer Overflow) می شوند. بیش از 80% حملات رایج در اینترنت از تكنیك سرریزی بافر برای بروز اشكال در سیستم استفاده می كنند. در تكنولوژی EDB یك بیت كنترلی وجود دارد كه وظیفه مقایسه كد با آدرس اجرا را بر عهده دارد. بنابراین بیت كنترلی موجود، مانع از اجرای كد های مشكوكی می شود كه آدرس اجرای آنها در صفحات تقلبی گزارش شده است. به بیان دیگر این بیت كنترلی از استقرار برنامه های مشكوك در مكان هایی از حافظه كه متعلق به برنامه ها و داده های سیستم عامل است، جلوگیری می نماید.
    البته لازمه فعال بودن اين قابليت پشتيباني مين بورد از آن هم مي باشد .گرچه اين قابليت براي امنيت به وجود آمد اما بعضا باعث اخلال در نصب ويندوز مخصوصا نسخه هاي قبل از سويس پك 3 مي شود به اين صورت كه وقتي ويندوز در حين نصب ري استارت مي شود اين قابليت مانع از ادامه نصب مي گردد و راه حل هم ديس ايبل كردن موقت اين قابليت است.
    البته لازمه بگم ظاهر شدن بلو اسكرين مي تونه علل ديگه اي هم داشته باشه اما چون من و دوستانم با اين مورد مواجه شديم و اين نكته مشكل گشا بود من اين كار رو پيشنهاد كردم.البته اين اشكال به احتمال قوي با آپديت بايوس بر طرف مي شود.

6. این کاربر از فاطمه ذبيحي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مين من asus است

خب اول اینکه این قابلیت رو همه مینها ندارن!و اینکه ارتباط مستقیمی با BSOD نداره به سایت ماکروسافت مراجعه کنید!ببین در مورد مشکلات ناپایداری رم اول چه مسیرهایی توصیه شده با توجه به کد ارور!

ولی از زحمتی که میکشی و این مطالب رو قرار میدی ممنون

8. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farman-h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست گرامي مشكل از cpu شماست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •