سلام رفتم پیش کسی که بالانس کرده بود گفت از لاستیک های عقب هست خوب بالانس نمی شه باید عوض کنی.آخه لاستیکام دیگه دارن صاف میشن به نظر شما درست گفت از لاستیک هست؟
سلام رفتم پیش کسی که بالانس کرده بود گفت از لاستیک های عقب هست خوب بالانس نمی شه باید عوض کنی.آخه لاستیکام دیگه دارن صاف میشن به نظر شما درست گفت از لاستیک هست؟
امین جان یه توصیه برادرنه قبل اینکه با این صفینه بری تو جاده خواهشا یه بار کلا بده جلو بندی کمک فنراش رو قشنگ آچار کشی کنن چون این سمند ور تو با عجله خریدی توی مشاوره هم بهت گفتم توی خرید ماشین هیچوقت عجله نکن .
حالا بعد تنظیم جلو بندی و کمک های کل ماشین یه دست لاستیک نو با یه بالانس چرخ
یه روزم برش دار ببر بده دراش رو تنظیم کنن وقت هم کردی بده رو دری ها و داشبورد ماشین رو باز کنن و همه چیزش رو صفت کنن
من الان دقیقا میدونم این ماشین تو چه حالی هستش.
Last edited by rami_hemi; 19-08-2009 at 08:30.
سلام
باید بدم کی که رودری و داشبورد رو باز کنه صفت کنه
به نظر شما این که ماشین توسرعت 140 فرمانش می زنه مال لاستیک های عقبش هست یا نه
احتمالش کمه. ولی برای اینکه مطمئن بشی برو یه جفت چرخ از دوستی آشنایی چیزی، قرض بگیر یه تست بکن
اگر این کارم بکنم باید دوبره چرخ ها رو بالانس کنم وقت گیره حالا برو لاستی بگیر بیار ببند برو بالانس کن بعد برو تو اتوبان گاز بده ببین درست شد یا نا بعدم درست نشه وووووووووو
دوباره بالانس کنی!!!
نه لازم نیست. اگه چرخ مشکلی نداشته باشه احتیاجی به بالانس نیست
بالانس هر چرخ برای چرخش درست و یکنواخت حول مرکزش هستش. و خواه روی ماشین شما باشه خواه روی ماشین کس دیگه ای...
مگه ماشینتون چندتا کار کرده؟یعنی نظر شما از دیسک وصفحه کلاج نیست؟
واسه امتحان دیسک و صحفه هم ماشینو توی سکون بزارین دنده 3 اگه بدون مشکل راه افتاد یعنی بی هیچ لرزش و صدای اضافه،صحفه ماشین هم مشکل داره
وگرنه از صحفه نیست
لاستیک؟پیش کسی که بالانس کرده بود گفت از لاستیک های عقب هست خوب بالانس نمی شه باید عوض کنی.آخه لاستیکام دیگه دارن صاف میشن به نظر شما درست گفت از لاستیک هست؟
اونم وقتی تازه بخواین راه بیفتین باعث لرزش بشه؟همچین منطق نمیاد :ی
تو دوزی تا جایی که میدونم این کارا رو میکنه گاهی هم برق کارا
خودتم میتونی ولی داشبورد کار خودت نیست پراید رو میتونی و داشبورد این رو یه کم سخته ولی نشد نداره اونم میتونی خودت باز کنی
درا رو واسه تنظیم که میبری اینم بگو ببین میکنن .
من خودم باز و بسته میکردم مال پراید رو
توی 140 تا بزنه لاستیکهای عقب نه ولی رینگ و لاستیک جلو میتونه داشته باشه تنظیم فرمان بردی؟
فرمان گیجی نداره که؟
جلو بندی ساز و کمک ساز ببرش حتما سر سری نگیر چون میخوای بری با این تو جاده.
ماشین چند تا گفتی کار کرده؟
سلام
ماشین 59 هزارتا کار کرده لاستیکام دیکه رو به اتمام دارن صاف می شن تنظیم فرمان بردم مشکلی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)