ممنون امیر حان
در مورد مگان 2000 وارداتی چی؟
ممنون امیر حان
در مورد مگان 2000 وارداتی چی؟
شرمنده اگه منبع نمیذارم
چون توی خیلی از سایتها و بلاگ ها دیدم :
هم 1600 هست و هم 2000 :
سلام.
اینو که بذارم بعید میدونم جای هیچ سوالی برات باقی بمونه. و به راحتی میتونی با توجه به معیارهات تصمیم بگیری.
منبع مجله ماشین:
مقایسه رنو مگان ، مزدا 3 ، تویوتا کرولا ، پروتون جنتو ، هیوندای آوانته
محتوای مخفی: عکس
پیروز باشید.
![]()
ممنون امیر جان و فرشاد عزیز بابت اطلاعات مفید این ها رو میبینم و نتیجه رو اینجا اعلام میکنم خدمتتون
باز هم ممنون![]()
من با اینکه دوستان اشاره کردند خلاصشو میگم اگه ماشینه نرم و راحت میخواین و بیشتر سفر میکنید مگان گزینه خوبیه
والبته (کم مصرف تر از مزدا 3 هستش)
در عوض مزدا 3 ماشینه خشک و اسپرته و امکاناته تیپ 3 اون بیشتر از مگانه که قیمتش 5/33 میلیونه
در ضمن تو این مایه ها ماشین های زیادی هستند که من در بین انها کیا سراتو رو هم براتون توصیه میکنم
با توجه به اينكه حالا پارس خودرو خودش مگان 2000 اتوماتيك رو هم توليد مي كنه دوستاني كه با دو خودرو (مگان و مزدا3) آشنايي دارند ميشه يه مقايسه انجام بدن. من براي خريد يكي از اين دو خودرو مرددم. مزدا خيلي خوشگلتره ولي خوب مي گن خشكتر از مگانه و فضاي صندلي عقب مگان بيشتره؟ مي خوام بدونم اين دو مورد تا چه حد واقعيت داره .
کلا بین این دو خیلی بحث کردیم من یه بار دیگه یه مقایسه مختصر بین این دو میکنم :
در این که مزدا 3 خشگتر از مگانه اینو همه تجربه کردن و درسته و مگان ماشینه خیلی نرمیه نسبت به مزدا 3....
اما در عوض مزدا خصوصیات اسپرتی داره و تو قابلیت های حرکتی برتر از مگان هستش و در مورد فضای مگان هم چه در عقب و چه در جلو فضای بیشتری نسبت به مزدا 3 داره و برای مسافرت هم خوبه اما مزدا 3 برای بیش از 4 سرنشین اونم برای مسافرت مناسب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)