خیله خوب، تا اونجایی که من بررسی کردم متوجه شدم که فونتش رو از xml نمیگیره.
یعنی مشکل فلش هست و نمیتونه فارسی نشون بده ببین برو روی تکست باکس ها و فونتشون رو بزار Tahoma ببین چی میشه.
برای نمونه به این عکس نگاه کن:
![]()
خیله خوب، تا اونجایی که من بررسی کردم متوجه شدم که فونتش رو از xml نمیگیره.
یعنی مشکل فلش هست و نمیتونه فارسی نشون بده ببین برو روی تکست باکس ها و فونتشون رو بزار Tahoma ببین چی میشه.
برای نمونه به این عکس نگاه کن:
![]()
ممنون دوست من
توی فایل فلش من صدتا لایه روهمه! یعنی پیدا کردنه تکست باکس کاره خیلی مشکلیه! غیر از سلکت با موس راه دیگه ای برای پیدا کردن تکست باکس ندارم؟!!؟
چه راه دیگه ای میتونه باشه؟
کار اونقدر دشواری هم نیست. شما چکار لایه ها داری. تکست باکس رو انتخاب کن فونت رو عوض کن. کاری با لایه نداره.
ساده ترین کار داخل فلش
اخه تکست باکسی نمیبینم تو صفحه! اگه بود که عوض میکردم.....
برای اینکه تکست باکس ها رو ببینی باید قفل لایه ها رو برداری
من از xml متن فارسی رو می خوام داینامیک بیارم تو فلش چیکار کنم؟
البته از آرایه حروف فارسی تو .as استفاده می کنم .ولی حرف ل درست نمایش داده نمیشه
از چه کلاسی برای فارسی نویسی استفاده کردی؟
فونتت چیه؟
سلام دوستان من برنامه اي ميشناسم كه اگه نصبش كنيد همه مشكلاتتون توي فارسي نويسي -چه در اچ تي ام ال و چه در ديگر برنامه هاتون كه بافارسي سازگاري نداره را حل ميكند.اسم برنامه : Armin Farsi Editor
اگه تو اينترنت پيدا كرديد دانلود كنيد . ازطريق منابع زير سوالاتتون را ازمن بپرسيد..::
WEBLOG:WEBLOG 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدE-Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چاكريم .... خدافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)