تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: عوض کردن window لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من الان روی لپ تاپم ویستا اورجینال هست(SR190( اصلا ازش راضی نبودم.از همون اول وقتی که بالا میومد جون می کند.خیلی کند بود و هنگی نداشت.عوضش نمی کردم چون مشکل درایور داشتم. روی کامپیوترم هم ویستا نصب بود ولی کپی.هیچ مشکلی نداشت.رونتر از لپ تاپ بود ولی درکل ویستا کند.بیشتر از xp استفاده می کردم.
    یکی از دوستام دل خرید از مالزی چند ماه بعدش رفت که ویستا کپی خرید نصب کرد.هم آپدید می کنه و هم خیلی راضیه.
    به قول خودش ویندوز اورجینالش چوقی بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phenomenon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی من الان هم روی لپ تاپه و هم روی pc ویندزوز هفت 7100 دزدی نصب کردم.مثل ساعته.آقا نمی دونی کپی که مزه ای میده.

البته دیروز 7600 نصب کردم ولی هنوز نتونستم کرکش کنم.

داره خودمونی میشه mohsenjohn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehranjelos

پيش فرض

دوست عزیز من vista کپی رو pc ادیم نصب کردم و بعد 3 ماهی بدون اینکه کاری باهاش کرده باشم سرعت بالا اومدنش زمان زیادی برد...و خود ویندوز هم خیلی کند میشد...من تو 2 تا dvd ویستا کپی مختلف دیدم اینجوریه...
    یه کپی دیگه نصب کردم تو نصب برنامه ها مشکل داشت.و 4 رومی که اخرین کپی بود که خریدم مشکل جالبی داشت که هیچ انتیویروسی روش نصب نشد...ولی مشگل های قبلیو نداشت...
    من از دوبی دادم یه ویستا اریجینال التیمیت خریدن و الان چندین ماه هست (حدود 7 8 ماه) کوچکترین مشکلی نداره.
    هنوز به سرعت میاد بالا.و همون لحظه اماده به کاره.با همه نرم افزار ها هم سازگاره...
    البته دوستم یکی کپس نصب کرده کند شده ولی با برنامه ها سازگاره.ولی این کندی تو همه کپیها دیده میشه
    ولی من دیگه کپی ویندوز نمیخرم
    سیستمم از قطعات کم نداره که زیادم داره....لپ تاپم که از اول اریجینال بود.مثل همه
    در مورد ویستا رو pc اشاره کردین این رو بگم که من یه ویستا رو سیستم نصب کردم.الان نزدیک به 1 سال هست که هیچ مشکلی نداره.نه کنده نه مشکل نصب برنامه داره.
    در مورد pc ها خودم مطمئن هستم که وینوز ویستای کپی (منظورم همون 2000 تومانی ها است) مشکلی نداره.در مورد لپ تاب ها خواستم نظر بدین .تو لپ تاب ها مشکل داره کپیش؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كرك 7

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

در مورد ویستا رو pc اشاره کردین این رو بگم که من یه ویستا رو سیستم نصب کردم.الان نزدیک به 1 سال هست که هیچ مشکلی نداره.نه کنده نه مشکل نصب برنامه داره.
    در مورد pc ها خودم مطمئن هستم که وینوز ویستای کپی (منظورم همون 2000 تومانی ها است) مشکلی نداره.در مورد لپ تاب ها خواستم نظر بدین .تو لپ تاب ها مشکل داره کپیش؟
    رو لپ تاپ کپی xp تاحالا نصب کردم...اما ویستا نه.
    رو pc زیاد تست کردم.همه هم ازین کپی شرکتی خوبا بود که اخریم 14 تومان خریدم.تضمینم داره اما بدرد نمیخوره...
    ویندوز pc الان اریجینال هست و مثل گوله میاد بالا.از لپ تاپم سریع تر.

داره خودمونی میشه mohsenjohn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehranjelos

1

فرق که خيلی داره !
    کرک شده 2 ماه دووم ميآره ، اورجينال 2 سال !!!
    گیرم که حرف شما درست باشه(که من اصلا موافق نیستم)می ازره یه کپی بگیری فوقش باید سالی 6 بار ویندوز عوض کنی از لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه تره.
    در ضمن روی ویندوز اورجینال حتی نرم افزار کرک شده ساده مثل pdf creator هم نصب نمیشه.
    من نمیدونم تو ایران که این نعمت بزرگ کپی وجود داره چرا استفاده نمیکنید و حالشو نمی برید.به دنبال راههای سختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سؤال من چرا جواب نميدين
    ميگم اگه بخوام يه اورجينال نصب کنم روش ، windows قبلی نبايد پاک بشه ؟
    اصلاً خوشم نمياد 2 تا سيستم عامل داشته باشم !
    Are ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

سلام
    ميخواسم بدونم اگه cd winidows 7 اورجينال گير بيارم ، ميشه عوض کرد ؟ يعنی مشکلی پيش نمياد ؟!
    آخه ميگن windows 7 خيلی بهينه سازی شده !
    حالا از کجا ميشه گير اورد cd رو ؟
    سؤال من چرا جواب نميدين
    ميگم اگه بخوام يه اورجينال نصب کنم روش ، windows قبلی نبايد پاک بشه ؟
    اصلاً خوشم نمياد 2 تا سيستم عامل داشته باشم !
    Are ?
    میشود بگویید ویندوز ارجینال 300 دلاری را چطور میخواهید تهیه کنید؟ زیرا تمام ویندوزهایی که در بازار فروخته میشوند غیر ارجینال و کپی شده هستند.شما که نمیخواهید ویندوزهای قبلی را نگهدارید پس باید موقع نصب ویندوز جدید ویندوز قبلی را پاک کنید.
    بهتر است حتما روی سیستم دو ویندوز داشته باشید تا اگر یکی از ویندوزها ویروسی یا خراب شد از داخل ویندوز دوم اقدام به ریکاوری و ویروس یابی کنید.این مطلب مخصوصا برای لپتاپها بسیار بسیار حائز اهمیت است.چون مثل سیستمهای رومیزی نیست که بتوانید هارد آنرا باز کنید و بصورت Slave به یک سیستم دیگر بسته و ویروس یابی کنید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •