خب باز هم فرقی نداره. autocomplete و autodropdown رو true کنید و در OnChange فقط itemها رو اضافه کنید
خب باز هم فرقی نداره. autocomplete و autodropdown رو true کنید و در OnChange فقط itemها رو اضافه کنید
فرهاد جان خواهشا این چیزی روکه میگی خودت یه بار تست کن.اون حالتی که می خوام نمیشه.تو این حالت که میگی AUTOcomplete همه چیز رو به هم میریزه.ممنون.
فرهاد جان خواهشا این چیزی روکه میگی خودت یه بار تست کن.اون حالتی که می خوام نمیشه.تو این حالت که میگی AUTOcomplete همه چیز رو به هم میریزه.ممنون.
بله حق با شماست. دلیلش اینه که autocomplete باعث میشه که جستجو فقط با یک مقدار از پیش تعیین شده انجام بگیره، چون در onchange هست و با تایپ اولین حرف، کلمه کامل میشه
و ضمنا دلیل دیگه این هست که با هر بار تایپ یک حرف، itemهای کمبو تغییر میکنه و مکان نما به ابتدای محل تایپ برمیگرده. من روش های مختلف رو امتحان کردم و متاسفانه چیزی که شما خواستید انجام نشد. تنها راه نسبتا عملی این بود که یک کمبو دیگه رو در پشت کمبو اول قرار دادم و آیتم ها رو به اون اضافه کردمف که البته این روش هم مشکل داره و اجازه ی انتخاب item رو نمیده
به نظر شما چیکار میشه کرد؟به هر حال باید یه راه حلی داشته باشه.من می خوام یه کمبو مثل بابیلون 7 داشته باشم.
یعنی توی دلفی اگه کسی بخواد یه کمبو داشته باشه و AUTODROPDOWN و AUTOCOMPLTET فالس باشه و بخواد با کد کمبو رو پایین بیاره نمیشه؟به نظر شما این یه باگ نیست؟
من نه فقط توی این انجمن بلکه توی 10 تا انجمن دیگه هم اینو مطرح کردم اما خبری از راه حل نیست.
متاسفانه بابیلون 7 رو ندارم که بدونم دقیقا چی میخواهید.به هر حال باید یه راه حلی داشته باشه.من می خوام یه کمبو مثل بابیلون 7 داشته باشم.
به سادگی انجام پذیره! فقط باید دنبال ابزار مناسب تری بگردیدیعنی توی دلفی اگه کسی بخواد یه کمبو داشته باشه و AUTODROPDOWN و AUTOCOMPLTET فالس باشه و بخواد با کد کمبو رو پایین بیاره نمیشه؟
باگ نیست. به نظر من شما باید ابزار دیگه ای رو از کامپوننتهای مختلف امتحان کنیدبه نظر شما این یه باگ نیست؟
اگه به سادگی امکان پذیره چطوری میشه این کارو کرد؟لطفا کامل راهنمایی کنید.
عرض کردم که:
من از ابزار مناسب برای هدف شما اطلاعی ندارم. اما باید کامپوننتهای مختلف رو امتحان کنیدفقط باید دنبال ابزار مناسب تری بگردید
تا حالا هر چی کامپوننت بوده تست کردم.جواب نمیده.مشکل از دلفییه!!!
الله اعلم....مشکل از دلفییه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)