من که گفتم سمند دو سال کار کنه بدنه کلش شل میشه.
باید خودت یه روز بشینی یه اچار کشی تیو درا رو بکنی دو دریها رو باز کنی هر جایی که صدا میده رو باز کنی قشنگ صفت کاری کنی .
یه بارم فکر کنم باید ببری ماشین رو جلو بندی رو سرویس کنن با همه کمکها .
من که گفتم سمند دو سال کار کنه بدنه کلش شل میشه.
باید خودت یه روز بشینی یه اچار کشی تیو درا رو بکنی دو دریها رو باز کنی هر جایی که صدا میده رو باز کنی قشنگ صفت کاری کنی .
یه بارم فکر کنم باید ببری ماشین رو جلو بندی رو سرویس کنن با همه کمکها .
مبارک برای صدا یک کاری من کردم خوب هم بود اگه مجله ماشین رو خونده باشی تبلیغ از این کف پوش سراسری ها هست کل صندلی رو برمیدارن اینو پهن میکنن بدون چسب و .... عایق صوتی هم هست شما حتما بچه هم خواید داشت (در آینده ) مشکل برای کثیف کاری های اون هم ندارین خیلی راحت![]()
سلام
ببخشید من سوال زیاد می پرسم ولی 1 مشکلی برا ماشین پیش آمده اونم اینه که تو دنده 1 که می خوام حرکت کنم اتاق ماشین می لرزه فقط دنده 1 اگر پر گاز برم این اتفاق پیش نمیاد بردم نشون دادم گفت دسته موتور بالا شکسته عوض کردم بازم خوب نشد گفت که پایینی هم شکسته (دسته موتور) ولی پایینی رو عوض نکردم من خودم فکر کنم از صفحه کلاج باشه اگه میشه کمک کنین mer30
منم احتمال میدم کلاچ باشه
صفحه کلاچ احتما لا باید عوض بشه.
ماشین رو اونطور یکه یمگی خیل مشکل داره خیلی عجله کردی واسه خریدش.
دسته موتور شکسته؟؟؟ اون هم 2 تاش؟؟؟
نمیدونم خبر دارید یا نه که دسته موتور به راحتی نمیشکنه مگر اینکه واقعا مادر ماشینو درآورده باشه. ( ریس و کل کل و تعمیر ناشیانه و ...)
ضمنا ، اگه لرزش داشته باشه کمتر به صفحه کلاج مربوط میشه و معمولا دیسک صفحه هست که لرزش ایجاد میکنه.
![]()
سلام
بردم ماشین رو امروز درست کرئدم از دسته موتور نبود دیسک و صفحه کلاج بود مارک والو هم گرفتم به 62 هزار تومان ولی خوب شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)