سلام سورنا تو اطلاعاتی گیر نیاوردی؟
سلام سورنا تو اطلاعاتی گیر نیاوردی؟
سلام
من مهندسی شیمی شبانه دانشگاه تهران که رضوانشهر گیلان برگزار میشه قبول شدم و دانشگاه آزاد شیراز مهندسی معماری به نظرتون چیکار کنم؟ خودمم استان فارسیم![]()
Last edited by kitty_red; 13-09-2009 at 14:46.
salam be nazare man u k tu shirazi vasat kheili sakhte k az unja pashi biyay shomal,az nazare mali ham hamun ghadr dar miad.vali bayad inam dr nazar begiri k daneshgash motabare va inke sarasari hast,bazam tasmim ba khodete
بیتا خانوم به نظر من که دانشگاه خوبه حداکثر یکی از خوبی هایی که داره اینه که شما بچه های خوبو چند سالی از خونه زندگیتون دور می کنه که اطرافیانتون بتونن یه نفس راحت از دست شما ها بکشن
دانشگاه فومن از رضوانشهر باکلاس تره حداکثر فکر کنم نوساز تر باشه!فکر نمی کنم دانشگاه بدی باشی چون هر چی باشه زیر نظر دانشگاه تهرانه... خواهشا" توی فروم فارسی تایپ کنید
![]()
سلام منم مهندسی شیمی روزانه قبول شدم یکم اطلاعات بهم بدید خوابگاه داره؟
بچه ها من یه سوالی داشتم در رابطه با مدرک این دانشگاه ها کسی نمی دونه مدرکش چقدر ارزش داره یعنی خب بین یه نفر که داره تو خود تهران داشگاه میره با کسی که تو این واحد دانشگاه میره یه فرقی باید باشه دیگه بعد اینکه این دانشگاه زیر نظر دانشگاه تهرانه یا مدرکش بره خود دانشگاه تهرانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)