اگه صبر کنی بهتره چون ان86 روز به روز داره از قیمتش کم میشه.......(البته من خودم برای خرید گوشی صبر نمیکنم مگر اینکه یه گوشیه درست حسابی دستم باشه)
در کل در مورد ان86 صبر کردن خوبه
اگه صبر کنی بهتره چون ان86 روز به روز داره از قیمتش کم میشه.......(البته من خودم برای خرید گوشی صبر نمیکنم مگر اینکه یه گوشیه درست حسابی دستم باشه)
در کل در مورد ان86 صبر کردن خوبه
این که می گن N86 صداش اون طور که باید قوی نیست مثلا در چه حده؟
![]()
ببین من تو تا تاپیک خودشم هم گفتم صدای اسپیکرش تقریبا مثل ان 82 هه
توی عکاسی به نظرم توی شب به 82 نمیرسه ...ولی توی روز خوبه و بهتر از 82 ههه
ولی فیلم برداریش با اینکه ظاهرا یکیه ولی 86 بهتره....
آیا نوکیا تا حداکثر دو سه ماه آینده یک گوشی 8 مگاپیکسلی جدید معرفی می کنه؟ و یا یه 12 مگاپیکسلی؟
و اگه این طور باشه اون وقت بهتر نیست کمی صبر کنم تا گوشی بهتری بیاد بعد بخرم؟
نظر دوستان در ارتباط با بقیه برندها چیه؟
احتملا تا چند وقت دیگه(13 روز...) یه چیز هایی معرفی میکنه
ولی این گوشیا تا کامل معرفی بشن و بعد برن توی بازار های اروپائی وارد شن و بعد بیان ایران موهای شما عین دندونات سفید شده
احتمالا 6 ماه دیگه شاید یه گوشیه جدید بیاد...که احتمالا با قیمت بالا وارد میشه... وباید دو ماه هم واسه اون صبر کنی که بیاد پایین...
راست می گن هر کی n95 8gb و یا n82 داره ارزشش را نداره گوشیش را با یه دونه n86 عوض کنه ؟
![]()
ان86 گوشي خوبيه منم تائيد ميكنم
البته تفواتش با ان96 چندان نيست و شبيه هم هستند در بيشتر موارد
ولي در كل و براي ارانيها كه dvbh معني ندار ، ان86 بهتره
اما كسي كه گوشيش قبلا نوكيا در حد ان82 بوده با گرفتن ان 86 چندان تنوعي نخواهد ديد
فعلا 8 مگاپیکسلی و یا بالاتر که از N86 بهتر باشه هست یا نه؟
بله هست
سامسونگ پیکسون 12 که دوربینش 12 مگاپیکسله
N86 گوشی خیلی خوبیه. اما هرگز به پای گوشی هایی مثل ال جی رنوار و سامسونگ اینوو 8 و سامسونگ امنیا HD نمی رسه.
اگه فیلم برداری خیلی براون مهمه سامسونگ امنیا HD بیگرین. بهترین فیلم برداری رو داره فعلا![]()
از چه نظر اینوو 8 بهتر از N86 است؟
فیلمبرداری N86 بهتره یا اینوو 8 ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)