به نظر من یه خر می ساختی با هال تر می شد
خیلی جالب شده
منتظرم ادامش هستیم
به نظر من یه خر می ساختی با هال تر می شد
خیلی جالب شده
منتظرم ادامش هستیم
سلام فرزاد جان، چه کار جالبی رو شروع کردی...
راستی میگم اون مفصل مچ پاش هست که رو به عقب بردی، مال فیل فکر نمیکنم اونجوری باشه ها!
مث مچ پای اسب و بز و گاو وخوک و (خلاصه همچین چیزایی) شده. باید مچش خیلی بیاد پایینتر، نزدیک پنجه. در حقیقت این مچ همون پاشنه میشه که یه خورده از سطح زمین فاصله داره.(مثه یه آدم که رو پنچه ی پا راه میره)
بعد اون دمش هم که ادامه ی ستون فقراتشه، چرا از اونجا زده بیرون، باید یه کم پایین تر باشه!
واسه گردنش هم همونی که اکبر جان گفت خیلی خوب میشه. سینه هاشم مشکلی نیست یه خورده فرم سینه ی آدم باشه فقط یه جوری نشه که خیلی آویزون و نافرم بشه!(اه اه)
چیزای ریز دیگه ای هم هستن که واسه استادی مث تو گفتن نداره، خودت اینکاره ای درستشون میکنی.
----------------------------------------------------
میگم این سیستمت چیه که اون مدل تو زیبراش رو Low Divide میدونی! من اگه همینشم بکشه واسم دنیاییه!!!
البته خب، سیستم من وقتی میخوام روشنش کنم بچه های محل رو جمع میکنم تا هولش بدن بلکه روشن شه!!!!
موفق باشی استاد...
سلام.به نظر من همه چیزش خوب شده اما پاهاش بیشتر شبیه پای اسبه. موفق باشید
ای ول فرزاد عجب چیزی شده
دمت گرم عالی شده این
کاملش کنی بهترم میشه
تا اینجاش که خیییییلی با نمک شده
چه گوشای کوچیکی دارهمنتظریم تموم شه
![]()
عجب فیل ریزه میزه ای شده
دمت گرم داداشی خیلی باحال شده
تکسچرشم میدی دیگه ؟
موفق باشی
(...) خودتی...
ميگم پس چرا بقيه اشو نميسازی؟؟؟
(...) (...) (...) (...) (...) (...) (...) (...)
سلام داش فرزاد گل خیلی کار زیبا شده.
تا حالا که مدل با جزئیات کامل و عالی شده امیدوارم که تکسچرو رندرم خیلی عالی باشه.
به به چه کاره باحالی شده
ایول فرزاد جان
اما هنوز خیلی جای کار داره منتظر ادامشم
متشكرم از نظر شما رفقا تك تكشون خيلي مفيد بود مرسي !
اينم ادامه ي كار البته من سه چهار روزه كه اصلا روش كار نكردم امروز هم 1 ساعتي باهاش ور رفتم شد اين ..... فقط مونده تكسچر و رندر .... البته يه خورده ديگه مدلينگ (بقيه آبجكت ها )...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)