نوید تو هم که مثل اینایی چیزی ندیده میگی قطعا بهترین بازی میشه!
هیچ چیز مشخص نیست باید منتظر تریلری Hands - ON ی چیزی باشیم.....
نوید تو هم که مثل اینایی چیزی ندیده میگی قطعا بهترین بازی میشه!
هیچ چیز مشخص نیست باید منتظر تریلری Hands - ON ی چیزی باشیم.....
سایت اختصاصی بازی
وبلاگ اختصاصی بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فروم اختصاصی بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پیش نمایش و معرفی بازی از سایت Eurogamerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که بلد نیستم اگه از دوستان کسی میتونه ترجمه کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
باز هم ubisoft و باز هم blah blah کردن در مورد تکنولوژی هایی که فقط رو کاغد پر زرق و برق هستن و بین مردم دهن پر کن
قضیه دقیق چیزی شبیه Ac2 داره میشه
NEW TRAILER
SD
HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر جدید!
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز توي برنامه Game & Tech شبكه PMC بازي رو معرفي كرد و 1دمو كوتاه هم ازش نشون داد
اين بازي فعلا فقط به خاطر اسم جيمز كامرون توي خبرها هست و خود جيمز كامرونه كه بهش توجه ميشه نه بازي
توي دمو ها هم چيزه خاصي نبوده كه آدم رو خيره كنه و منتظر بذاره
تریلر جدید از گیم پلی بازی!
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی میشه تو مایه های Peter Jacksons: King Kong
ببینید کی گفتم
دموی Avatar برای PC منتشر شد.
حجم : 1.6 GB
از اینجا می تونید دریافت کنید.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دموی این بازی رو گرفتم، به نظرم بازیه جالبیه البته دمو اونقدر گیرا نبود نمیدونم تو خوده بازی هم اینطوره یا نه مثلاً هیچ چیزی از داستان متوجه نمیشید (البته بازی قائدتاً از روی فیلمشه که هنوز اکران نشده ولی داستان بازی به فیلم ربطی نداره، این چیزیه که سازندهها گفتن) و همیطنور میان تو بازیو میرین جلو البته فقطم بازیه Navi رو داره (یعنی همون سربازها).
ولی محیط بازی جالبه تو جنگلهای بزرگ و سرسبز که خیلی رنگهای مختلفی هم به واسطه گیاهای عجیبی که تو جنگل هست وجود داره.
گیم پلی بازی هم سوم شخص تریپ GearsOfWar هست البته سیستم استتار نداره دیگه، کلاً مشخصه گیمپلی بازی برای کنسولها خوب بهینه شده. تو Navi و تو این دمو هم شما 4 تا اسلحه دارین که اینا در طول بازی آپگرید میشن البته در دمو فقط یکبار تا جایی میرید که آپگرید بشن و البته نیرویهای دیگه هم هست که اونا هم آپگرید میشن.
چند مدل ماشین هم در بازی هست یک هواپیما یدونه آدمآهنی که بنظر کنترلشونم سخت بود البته تو کنسول احتمالاً راحتتره ولی تو PC که خیلی خوب نبود.
نکته خیلی مهم اینکه با وجود اینکه بازی بنظر یه نسخه پورت شده هست البته دقیق نمیدونم، ولی گرافیک بازی خوبه و فریمریت خیلی خوبی هم میده، یعنی من روی رزولوشن 1680x1050 با کارت 8800GTS 320Mb و 4 گیگ رم و CPU Core2 3.2، جزئیات همه روی حداکثر البته بدون AA و V-Sync بین 20 تا 30 فریم در ثانیه بازی اجرا میشد که با توجه به گرافیک خوب بازی و محیط باز و خیلی شلوغ جو بازی بنظرم خیلی خوبه. تو Option هم یه گزینه برای 3d داره.
در نهایت اون چیزی که من از بازی دیدم (البته با در نظر گرفتن اینکه بازم از روی دمو چون خیلی توش بازی ناقص به نظر میرسه نمیشه نظر نهایی رو داد) بازی خوبیه، بازی عالی نبود ولی خوب بود ممکنه در نسخه اصلی بازی خیلی بهتر باشه و دلچسبتر باشه.
اینم 3 تا عکس که خودم از محیط بازی گرفتم با Fraps که تعداد فریم ریت بازی رو هم میتونید ببنید البته کیفیت و اندازه عکسها رو خیلی کم کردم برای همین ممکنه یکمی بنظر گرافک بد بیاد ولی اینطور نیست:
![]()
Last edited by Guts; 20-11-2009 at 01:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)