به زودی به حرفی که من گفتم میرسی !![]()
به زودی به حرفی که من گفتم میرسی !![]()
از اساتید بخش سخت افزار تقاضا دارم به این موضوع هم رسیدگی کنن.
ممنون.
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟ مگه هدف انجمنها چیزی جز اینه؟
دليلشو تو نحوه پست دادن خودت ببين
بچه هاي سخت افزار خيلي كم پيش مياد يه پستي رو بدون جواب بذارن حتي اگه خودشون بلد نباشن باز ميگردن از تو سايتهاي خارجي پيداش ميكنن ولي تو اين مورد شما.... !!
خوب من كه گفتم مودمت رو عوض كن و گوش نكردي حالا بايد به توصيه هام عمل كني شايد زنده شد مودمت
مدل مودمت چيه؟ از چه چيپستي استفاده ميكنه؟
اولين كار اينه كه درايور جديد مودمت رو گير بياري يعني جديدترين درايور موجود، كه كار سختي هم نيست پيدا كردنش!
اينا رو تست كن تا بگم چي ميشه بعدش
شما مگه اينجا اعلام نكردين مشكلتون حل شده؟؟
يا مشكل اجراي برنامه pci latency tool حل شده؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلم با اون برنامه حل شده بود.
یه چیز جالب:
من دوتا اسلت pci دارم که دوتاش پر بود، یکی با همین مودم و داون یکی با یه کارت ---. حالا که کارت --- رو از اسلتش درآوردم و مودمو زدم توی اسلت کارت --- و کارت --- رو به سیستم وصل نکردم، مودم داره خیلی خوب کار میده. پس اشکال از مودم و آپدیت درایور نیست. به نظر من اشکال مربوط میشه به IRQ. حالا با توجه به توضیحاتی که دادم از اساتید خواهش میکنم یه راهنمایی بکنن که چکار کنم تا بشه از هر دوتا PCI استفاده کرد و مودم بدون مشکل کار کنه.
ممنون.
به هر حال ساده ترين راه اينه كه اول آخرين درايور مودمت رو گير بياري، حجم زيادي هم نداره پس دنبالش باش! شايد درايور جديد خودش مكشكل تاخير رو حل كرده باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)