ایشون میخوان بازی کنن پس AMD درکنار قدرت زیادش یه جوریایی کوره است
رو همین حساب اصلا برای گیم توصیه نمیشه
البته این تجربه منه !!!
ایشون میخوان بازی کنن پس AMD درکنار قدرت زیادش یه جوریایی کوره است
البته این تجربه منه !!!
تجربه میگه اگه برا بازی تحت فشار !!! میخوای و میخوای هی مدام کار بکشی و در واقع پدر سیستمرو در بیاری Core i7 اینتل کاملا ارزش هزینه رو داره !
نه وقت ندارم زیاد بازی کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد. از همه بابت راهنمایی خیلی ممنونم
دوست عزیز من این نظر رو رد می کنم دوستان زیادی دارم که دارم از سری فنوم 2 استفاده می کنن کاربرد بازی ها زیاد دارن و هیچ!مشکلی ندارن ...ایشون میخوان بازی کنن پس AMD درکنار قدرت زیادش یه جوریایی کوره است
البته این تجربه منه !!!
نسبت به قیمتش 955 بسیار مناسبه ...
شما کی 920 رو تجربه کردی!؟تجربه میگه اگه برا بازی تحت فشار !!! میخوای و میخوای هی مدام کار بکشی و در واقع پدر سیستمرو در بیاری Core i7 اینتل کاملا ارزش هزینه رو داره !
منم نظر شخصیم اینه که 920 ارزش اختلاف هزینه رو داره ولی این چیزایی که به عنوان دلیل و ...گفتید به 955 نمی چسبه!!
مشکلی نخواهد بود انشا ا...نه وقت ندارم زیاد بازی کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد. از همه بابت راهنمایی خیلی ممنونم
هر دو سیستم خیلی خوب هستن ولی در سیستم دوم بهتر هست بجای گرافیک انویدیا از گرافیک ATI استفاده کنه تا هم با تراشه گرافیکی مین برد مچ شه و هم در اینده بشه اون را از طریق کراس فایر ارتقا داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)