تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: قیمت این سیستم چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این قیمتایی که دادین راحت پیدا میشن
    امکان اینکه پایین تر باشن هست
    اگه 20 30 تومن کمتر بود از این قیمتا نشون دهنده ی اینکه مشکلی تو کارهست
    اگه لطف کنین گارانتی مناسب هر قطعه رو بگین ممنون میشم.
    هر قطعه چه گارانتی هایی داره(اسمشون)
    اگه میشه به این سوالا هم جواب بدین ممنون میشم

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

این کارت گرافیک و کیس به هیچ وجه ارزش هزینه رو ندارن و انتخابهای بهتری میتونی بکنی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

این کارت گرافیک و کیس به هیچ وجه ارزش هزینه رو ندارن و انتخابهای بهتری میتونی بکنی .
    دلیلت برای کارت گرافیک چیه؟
    کیسو می خوام اینو بگیرم چون به نظر من بقیه کیسا قیافه ای ندارن تازه این علاوه بر قیافه 4 تا فن داره اگه اینو نگیرم جعبه گوجه بگیرم بهتره.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

البته اگه اهل اورکلاک هم نیستی برا بردت نسخه OC palm هزینه اضافه ، v2 بهتره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

البته اگه اهل اورکلاک هم نیستی برا بردت نسخه OC palm هزینه اضافه ، v2 بهتره .
    اهلش نیستم ولی خیلی دوست دارم اهلش باشم به خاطر همین این مادربردو انتخاب کردم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دلیلت برای کارت گرافیک چیه؟
    کیسو می خوام اینو بگیرم چون به نظر من بقیه کیسا قیافه ای ندارن تازه این علاوه بر قیافه 4 تا فن داره اگه اینو نگیرم جعبه گوجه بگیرم بهتره.
    خوب این گرافیک با این هزینه 400 یا بالاتر ارزش نداره ، چون میتونی کارتهایی پایینتر رو انتخاب کنی که یا SLI کنی یا کروسفایر که کارایی بیشتری داره. اینم به یاد داشته باش که چند وقت دیگه نسل بعد کارت گرافیک و DX11 میاد و شما با این که هزینه کردید محروم میمونید ازشون !! به نظر من XFX GTX260 core-e Black edition بردارید که تو تستها حتی از مدلهای 275 و 280 مارکهایی مثله asus و msi بهتر بوده !

7. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اهلش نیستم ولی خیلی دوست دارم اهلش باشم به خاطر همین این مادربردو انتخاب کردم.
    اینی که من گفتم به این معنی نیست که با v2 اورکلا نمیشه ، اتفاقا این دو برد عین هم هساند ، فقط oc palm امکانات اضافه ای مثل مانیتور برا اورکلاک داره ، همین !

9. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

خوب این گرافیک با این هزینه 400 یا بالاتر ارزش نداره ، چون میتونی کارتهایی پایینتر رو انتخاب کنی که یا SLI کنی یا کروسفایر که کارایی بیشتری داره. اینم به یاد داشته باش که چند وقت دیگه نسل بعد کارت گرافیک و DX11 میاد و شما با این که هزینه کردید محروم میمونید ازشون !! به نظر من XFX GTX260 core-e Black edition بردارید که تو تستها حتی از مدلهای 275 و 280 مارکهایی مثله asus و msi بهتر بوده !
    قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه بعد فکر directx 11 رو کردم تنها کاری که میکنه اینه که بعضی افکتا موقع بازی خاموش میمونن برای من همین که بازی بالا بیاد کافیه بعد دو سه سال دیگه عوضش میکنم شایدم نکردم برام مهم نیست.برام طول عمر قطعات مهمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه بعد فکر directx 11 رو کردم تنها کاری که میکنه اینه که بعضی افکتا موقع بازی خاموش میمونن برای من همین که بازی بالا بیاد کافیه بعد دو سه سال دیگه عوضش میکنم شایدم نکردم برام مهم نیست.برام طول عمر قطعات مهمه؟
    میشه آدرس سایتایی که تست کردنو بزاری من tomshardware میرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه
    دوست من این 320 کمی واسه 275 بعیده !! چه مارکی ؟ حتی اسپارکلش که کمترینشه 385 تومن هست !!
    سایت هم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •