اگه میشه به این سوالا هم جواب بدین ممنون میشم
اگه میشه به این سوالا هم جواب بدین ممنون میشم
این کارت گرافیک و کیس به هیچ وجه ارزش هزینه رو ندارن و انتخابهای بهتری میتونی بکنی .
دلیلت برای کارت گرافیک چیه؟
کیسو می خوام اینو بگیرم چون به نظر من بقیه کیسا قیافه ای ندارن تازه این علاوه بر قیافه 4 تا فن داره اگه اینو نگیرم جعبه گوجه بگیرم بهتره.
البته اگه اهل اورکلاک هم نیستی برا بردت نسخه OC palm هزینه اضافه ، v2 بهتره .
اهلش نیستم ولی خیلی دوست دارم اهلش باشم به خاطر همین این مادربردو انتخاب کردم.
خوب این گرافیک با این هزینه 400 یا بالاتر ارزش نداره ، چون میتونی کارتهایی پایینتر رو انتخاب کنی که یا SLI کنی یا کروسفایر که کارایی بیشتری داره. اینم به یاد داشته باش که چند وقت دیگه نسل بعد کارت گرافیک و DX11 میاد و شما با این که هزینه کردید محروم میمونید ازشون !! به نظر من XFX GTX260 core-e Black edition بردارید که تو تستها حتی از مدلهای 275 و 280 مارکهایی مثله asus و msi بهتر بوده !دلیلت برای کارت گرافیک چیه؟
کیسو می خوام اینو بگیرم چون به نظر من بقیه کیسا قیافه ای ندارن تازه این علاوه بر قیافه 4 تا فن داره اگه اینو نگیرم جعبه گوجه بگیرم بهتره.
اینی که من گفتم به این معنی نیست که با v2 اورکلا نمیشه ، اتفاقا این دو برد عین هم هساند ، فقط oc palm امکانات اضافه ای مثل مانیتور برا اورکلاک داره ، همین !اهلش نیستم ولی خیلی دوست دارم اهلش باشم به خاطر همین این مادربردو انتخاب کردم.
قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه بعد فکر directx 11 رو کردم تنها کاری که میکنه اینه که بعضی افکتا موقع بازی خاموش میمونن برای من همین که بازی بالا بیاد کافیه بعد دو سه سال دیگه عوضش میکنم شایدم نکردم برام مهم نیست.برام طول عمر قطعات مهمه؟
قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه بعد فکر directx 11 رو کردم تنها کاری که میکنه اینه که بعضی افکتا موقع بازی خاموش میمونن برای من همین که بازی بالا بیاد کافیه بعد دو سه سال دیگه عوضش میکنم شایدم نکردم برام مهم نیست.برام طول عمر قطعات مهمه؟
میشه آدرس سایتایی که تست کردنو بزاری من tomshardware میرم؟
دوست من این 320 کمی واسه 275 بعیده !! چه مارکی ؟ حتی اسپارکلش که کمترینشه 385 تومن هست !!قیمتش که دوستان نوشتن 320 تومنه
سایت هم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)