1- به نر من برابر سونی و بهتر از دل ... بدنه و قطعات HP کیفیت خوبی دارند . مارک متفرقه ؟ مگه پلاسکو هست ؟
2- خیر ... دل بهترین باتری ها از لحاظ سیکل و عمر را میزنه
3- 1گیگابایت
4- خیر به هیچوجه
1- به نر من برابر سونی و بهتر از دل ... بدنه و قطعات HP کیفیت خوبی دارند . مارک متفرقه ؟ مگه پلاسکو هست ؟
2- خیر ... دل بهترین باتری ها از لحاظ سیکل و عمر را میزنه
3- 1گیگابایت
4- خیر به هیچوجه
اگه گرافیک دیدیکد xps 1640برابر 1g است پس چرا میگید hp 1199گرافیک بهتری نسبت به 1640داره ؟
1199ارزش پول اضافه نسبت به 1125 رو داره ؟
مقدار مموری گرافیک تعیین کننده ی قدرتش نیست. شاید یه مدل کارت گرافیک قدیمی باشه که 1 گیگ باشه دلیل نمیشه از اون گرافیکی که جدیدترین مدله و 256 هست بهتر باشه.
این که 1199 ارزش داره یا نه بستگی داره. به این که مساله ی بودجه چقدر براتون مهمه و این که به سی پی یوی قوی تر و هارد بزرگتر 1199 احتیاج دارین یا این که همین براتون کفایت میکنه.
مقدار گرافیک دیدیکد Dv6-1125چقدره؟ از 1199 بیشتره ؟
دیدیکد del 1520چقدره ؟
dell 1520چطوره ؟ همه چیش که بالا هستش پس چرا ارزونه ؟
کدام ویندوز برای لپ تاپ خوبه ؟32bitیا 64bit ؟
پیشنهاد میکنم به جای اینکه دنبال مقدار ددیکیتد کارت گرافیک ها باشین یه سری به این صفحه بزنین. لیست کارت گرافیک های لپ تاپ به ترتیب قدرت:
1520 هم سری inspiron هست. این سری کلا سری ارزون قیمت دله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که چه ویندوزی مناسبه بستگی به این داره که چقدر رم روی لپ تاپ دارین (32 بیت بیشتر از 3 گیگ نمیشناسه) و این که از چه برنامه هایی استفاده میکنین. بعضی برنامه ها با ویندوز های 64 بیتی سازگار نیستند.
منظور از امکانات زیر چیه ؟ بود و نبودش چه تاثیری داره ؟
1-backlit
2-led
3-truelife
4-hdmi
Backlit منظور همون نور صفحه كيبورد هست كه در شب كمك خيلي زيادي ميكنه
LED نسل جديد صفحه هاي نمايش بر پايه همون LCD ها هست كه باعث شده مصرف كمتري داشته باشه و كيفيت بالاتر
Truelife يه تكنولوژي مربوط به صفحه نمايش هست چيزي مثل XBrite سوني كه باعث بهبود كيفيت صفحه نمايش ميشه
HDMI هم رابط انتقال ديجيتال تصوير هست كه بدون افت كيفيت تصوير رو به خروجي ميبره
اینجا رو هم ببین واقعا اكازیونه ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)