سلام
دوست عزیز ممنون
ولی اگه میخوای آموزش بذاری لطفا اینجا قرار بده
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونیسف![]()
سلام
دوست عزیز ممنون
ولی اگه میخوای آموزش بذاری لطفا اینجا قرار بده
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونیسف![]()
دوست عزيز من كه با اين سرعت نيومدم p30world رو اباد كنم ولي اگه خواستيد مي تونم سايتي رو كه ازش اين اموزش ها رو گرفتم در خدمتون بزارم من در حاظر با نرم افزار مكس كار مي كنم و هر جاي p30world رو گشتم اموزشي در مورد مكس نديدمو به سايت هاي خارجي رجوع كردم و اموزش هايي رو كه گرفتم واسه پيشرفت يكي مثل خودم توي سايت گذاشتمو حالا هم چشم در راهيم كي يكي از حرفه اي هاي مكس اموزشي بزاره نه اين زبون بيگانه رو اينجا پيست كنيم موفق باشيد .
دوست عزیز ساخت خونه نیاز به آموزش نداره که...
شما اگه کمی از 3dmax هم بدونی میتونی شروع به ساخت خونه کنی..
اول نیاز به طرح هستش که میتونه از نمای بالا یا پرسپکتیو باشه...
بعد شروع میکنی طبق اون یه Box ایجاد میکنی و بعد به یه Edit poly تبدیل میکنی و شروع میکنی به کار...
شما اگه مقدمات 3dmax یاد گرفته باشی خودت راحت میتونی شروع به ساخت هر چی که دلت میخواد بکنی...
شما درست می گید اما خونه ی که من می خواستم بسازم با تمام جلو ها یعنی استفاده از تکسچر و پلاگین بود وگر نه برای ساخت یک خونه ساده با چند تا box و ادیتیبل پولی می شه به راحتی ساخت
بفرما اینم یه اموزش واسه مایا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اموزش ساخت ماشین از نرم افزار مایا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی آموزش ساخت صورت انسان با مکس رو نداره لطفا اگه سراغ دارید لینک بزارید
خیلی جاها گشتم گیرم نیومد.
ممنون می شم
توی بخش "تمرینات آموزشی" و تاپیک "آموزش های ویدیویی" چندتا آموزش در این مورد هست.کسی آموزش ساخت صورت انسان با مکس رو نداره لطفا اگه سراغ دارید لینک بزارید
خیلی جاها گشتم گیرم نیومد.
ممنون می شم
هلپ مکس هم یه آموزش در این مورد داره.
ممنونم ولی من سرعت برای ویدیو ندارم لطفا ادرس تمرین help رو بدید
من از help ویژوال بیسیک خیلی استفاده کردم اما این help با تموم hrlp ها فرق می کنه یعنی آموزش رو درست توضیح نداده
من حالا به دلیل کمبود مموری هلپ مکس روی سیستمم نصب نیست، تا جایی که یادمه توی هلپ توتریال های مکس در قسمت modeling یه قسمتی بود low polygon modeling که اونجا یه کارکتری مثل فکر کنم خلبان هلیکوپتر رو می ساخت که البته ترجمه ی اون به فارسی هم در بخش "تمرینات آموزشی" هست با حجم حدود 19.5 مگابایت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)