کی گفته پایینه ؟viva سرعتش پایینه رو اعصابه
کی گفته پایینه ؟viva سرعتش پایینه رو اعصابه
سلام
5800 خرابیش فوق العده بالاست !
اکثرآ هم تاچشون خراب میشه ! ولی گوشی خوبی هست
6220 هم گزینه ی عالی ای هست با قیمت کمتر از 200 تومن (190 اینورا)
دوربین 5 + فلش زنون + جی پی اس + سیمبیان9.2 + رم میکرو اس دی 2 گیگ و ....
البته 6720 رو هم که کاظم جان گفتن هم عالیه ! سی پی یو خیلی قوی ای داره
و فک کنم اگه فلش زنون برات مهم نباشه خیلی از 6220 بهتره
البته من قیمتش رو ندارم
راستی جی900 سونی اریکسون هم یه نیگا بنداز
قیمت 6720 حدود 285 تومنه . به احتمال قوی مجارستانیش رو هم میشه گیر اورد. از 6220 که خیلی سر تره فقط کاور لنز و فلاش زنون نداره که به جاش dual led گذاشتن و اینکه ضبط ویدیوییش هم 15 فریمه اما به جاش جک 3.5 میلیمتری و سی پی یوی 600 مگاهرتزی ( که اگه درست گفته باشم سی پی یوش از n97 هم قویتره) .
از نظر ظاهرش به نظرم جلوش رو درست کردن بعد زدن پشتش رو خراب کردن به اینم دقت کنید که صفحه ی نمایش هر دو تاشون 2.2 اینچ هست پس یه کم کوچیکه.
در مورد touch viva هم باید گفت که درسته که مثل touch diamond 2 سی پی یوی Qualcomm MSM7200A 528 MHz processorنداره اما سی پی یوش در حد خودش خوبه به طور مثال میشه به w960 اشاره کرد که با سی پی یوی 220 مگاهرتزیش خوب کار میکنه.
با توجه به انتظارات شما ان79 و ان82 بهترین گزینه ها هستن البته باید حدود 30هزار تومان به پولتون اضاف کنید.
در ضمن ان82 صدای بهتری داره.
به نظر من اگه دوربین برات مهم نیست ویوا بگیر.
البته این دوستمون اگه گوشیه لمسی مد نظرشون باشه گزینه هایی مثل پی1 و دبلیو960 و جی900 و تاچ ویوا با توجه به انتظاراشون که باید انتظاراتشونو دقیق تر بگن یکی از این گوشی ها میتونه گزینه ی خوبی باشه.............
من دیگه حوصله گوشی لمسی ندارم خواهشا یه گوشی دیگه معرفی کنید
صدا برام فوق العاده مهمه
حالا قدرتش نه . مهم کیفیتشه
قیمتم هیچ جور نمیتونم بزارو روش
به نظره من از سریه دبلیو سونی اریکسون انتخاب کنید بهتره.
چون از قیمتا خبر ندارم میزارم به عهده ی دوستان تا با توجه به قیمت چند تا را معرفی کنن...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)