یعنی باید کل سایت رو دانلود کنم ، میدونی حجم سایت چقدر سنگینه ، اینجور که نمیشه ، منظورت از HTML بگیری و استفاده از تکنیکهای HTML و CSS رو نفهمیدم ، بیشتر توضیح بده ، ممنون از شما
یعنی باید کل سایت رو دانلود کنم ، میدونی حجم سایت چقدر سنگینه ، اینجور که نمیشه ، منظورت از HTML بگیری و استفاده از تکنیکهای HTML و CSS رو نفهمیدم ، بیشتر توضیح بده ، ممنون از شما
اين نرم افزار هارو بايد در لوكال تست كنيد وقت گيره
براي فار سي كردن شما بايد كدنويسي php بلد باشيد
منظورتون از كل سايت فارسي كنيد چيست!
منو ها و عنوان ها كه زياد وقت گير نيست
اگر هم مطالب سايت ميخواهيد فارسي كنيد خوب بايد ترجمه گر خوبي باشيد![]()
پس اینجوری که شما میگید باید PHP بلد باشم کار خیلی مشکل میشه ، منظورم از فارسی سازی ، منوها و مطالب سایته فقط همین
شما دقیقا می خواهید کل یک سایت فارسی بشه ؟ یعنی همه بخش ها و صفحاتش ؟ بعد اون رو توی وب خودتون قرار بدید یا لینک بدید به صفحه فارسی شده ؟
یا نه
می خواهید فقط یک صفحه فارسی بشه و شما به اون لینک بدید ؟
می خواهید از قالب اون سایت استفاده کنید و به جای مطلبی که اون سایت گذاشته از مطالب دیگری بهره بگیرید ؟
ممنون میشم یک مقدرای کاملتر توضیح بدید.
Last edited by SIMON137; 07-08-2009 at 23:36.
من میخوام چند صفحه ( بسته به تعداد صفحات سایت مورد نظر انگلیسی ) ، شبیه خود صفحات سایت انگلیسی (
دیدید بعضی هکرها صفحات یک سایت معروف رو عین خودش درست میکنن ) ، به صورت فارسی شده ( ترجمه
متنهای انگلیسی در سایت و منوها ) درست کنم و در سایتم بذارم بعد لینک بدم به سایت اصلی انگلیسی ، مثلا
شما چند صفحه شبیه صفحات سایت download.cnet.com درست میکنید البته به صورت فارسی ، بعد میزارید توی
سایتتون بعد کاربر مثلا روی لینک فارسی شده نرم افزارهای شبکه کلیک میکند ، بعد به صفحه بعد که اونهم باز
فارسی شده میرید که این صفحه هم درون هاست خودمون قرار داره ، بعد روی کلید دانلود که کلیک میکنیم به
سرور سایت Cnet وصل میشیم و پنجره دانلود فایل ظاهر میشه .
جواب سوالات :
می خواهید فقط یک صفحه فارسی بشه و شما به اون لینک بدید ؟ سایت که یک صفحه نیست ، دست کم 20 ، 30 صفحه داره اما باید به سایت لینک بدم
می خواهید از قالب اون سایت استفاده کنید و به جای مطلبی که اون سایت گذاشته از مطالب دیگری بهره بگیرید ؟ بله ، و میخوام مطالب ترجمه شده رو بگذارم
Last edited by Cyberlife; 09-08-2009 at 16:03.
با babylon 8 هم میتونی ترجمه کنی : دی
ترجمش مهم نیست ، یک کاریش میکنم ، موضوع چیز دیگست که در بالا توضیح دادم
خب
شما باید کل صفحات رو دانلود کنی ، اونهایی رو که به دردت می خوره ... یا تک تک با با برنامه هایی که اینکار رو انجام میدن.
بعدش بخش های مورد نظر رو فارسی کنی و کل اون پوشه رو روی هاستت آپلود کنی. ولی باید توی لینک های یک تغییراتی بدی و به هاست خودت لینک بدی ، اینطوری شخص همرو فارسی و توی هاست شما می بینه و فقط وقتی می خواد یک چیز دانلود کنه باید به سرور سایت اصلی وصل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)