تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: توسان ، اسپورتیچ یا ویتارا

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا هیوندای بازار دست دومش بهتره کیاس
    توسان هم هر کی داشته راضی بوده

2. این کاربر از behnam_n80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این رنج میشه بهترین انتخاب رو همین اسپورتیج نام برد! از همه بهتره! هر چند اگه سوارش شی و بعد با چشم بسته سوار توسان شی هیچ تفاوتی رو حس نمیکنی و انگار که همون اسپورتیج هستش! جدیدا هم که مدل فیس لیفتش اومده که خیلی هم قشنگتر شده در حالی که مدل 2009 توسان از لحاظ ظاهری فقط یه رینگ متفاوت داره!
    حس اسپورتیج بیشتر به یه خودرو 40 و خورده ای میلیون! میخوره تا توسان! توسان تو طراحی داخلی یه جاهایی رو ضعیف کارکرده! مثل روی فرمون لوگوی هیوندایی بصورت پلاستیکی هستش که اگه حتی طرح فلز هم کار میکرد حس بهتری داشت یا مثلا مواد و متریال داخلیش خیلی چیپ میزنه!
    ویتارا هم که دوستان گفتن! علیرغم اینکه خوشدستی خیلی بالایی داره و لذت سواری فوق العاده ای داره ولی موتور ضعیفی داره!ارتفاعش از اون دوتای دیگه کمتره و همین سواریش رو لذت بخش تر میکنه! البته یه سری مدلهای 4 در 6 سیلندر وارد شده که فقط به درد حال بقیه رو گرفتن میخوره!(عین کمری های 6 سیلندر که آدم فکرش رو نمیکنه! یهو از پشت رنده ات میکنه!)
    مدل های 2 در 6 سیلندر هم هست که البته به نظر من طرح عقبش جذابیت 4 در رو نداره و یکم طرحش نامیزونه! قیمتشون هم الان رو 44 تومن برای 4 در 6 سیلندر و 48 به بالا برای 2 در 6 سیلندر هستش!
    تو این رنج ماشین ها تویوتا RAV4 هم هست که نسل جدیدش با آریون وارد کشور شد که البته قیمتش شدیدا بالا و کاذبه!
    در کل اگه بودجه تون میرسه سوزوکی 4 در و 6 سیلندر توصیه میشه! و اگه نه همون اسپورتیج انتخاب منطقی تریه!

4. 6 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پوریا جان میشه قیمت rav4 رو بگی؟در مورد ویتارا 2 در ها بیشت راطلاعات داری به من بگو مثلا نمونه 4 سیلندر 2 در و این 6 سیلندر 2 در ها

6. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پوریا جان میشه قیمت rav4 رو بگی؟در مورد ویتارا 2 در ها بیشت راطلاعات داری به من بگو مثلا نمونه 4 سیلندر 2 در و این 6 سیلندر 2 در ها
    رامین جان RAV4 دو مدل فول و نیمه فول داره که مدل فولش بصورت شرکتی وارد شده و قیمتش الان روی 58 الی 62 تومنه! که اصلا نمی ارزه در حالی که من حاضرم این قیمت رو بدم برای اینکه سواریش حرف نداره!ویتارا های دو در هم تا اونجا که من اطلاع دارم چون بصورت شخصی وارد شده و افراد بیشتر طالب قدرت هم هستن همه شون 6 سیلندرن! من خودم تا حالا 2 در 4 سیلندر تو تهران ندیدم! تو یه 6 سیلندر هم نشستم که خوب از بغل و پشت ماشین تجربه جدیدیه! ضمن اینکه شتاب و سرعتش هم خوبه و مثل ویتاراهای ایران خودرو ملت بهت فحش نمیدن!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hh1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

1

از همه دوستان ممنونم ، کسی از دوستان تا حالا با اسپرتیج کار کرده ؟ چون من از یکی شنیدم که :

دوستان دیروز رفتم اسان موتور و اطلس خودرو برای مقایسه توسان و اسپورتیج به نظر من توسان سرتره خیلی , مخصوصا کیفیت مواد به کار رفته , وقتی داخل اسپورتیج رفتم اول مکان و کیفیت دسته دنده افتضاح بود و بعد اینکه کنسول وسط خیلی کوچک و بد جا بود و اصلا تکیه گاه خوبی نبود همچنین چینش جلو داشبورد خیلی جالب نبود واقعا کیفیته مواد به کار رفته زد توی ذوقم در حد 38000000 ملیون نبود اصلا ,علارقم اینکه مدل 2009 بود و خیلی خوشگل تر شده بود جلوی ماشین انتظار اینو داشتم که کیفیتشم نسبت به مدل های قبل بهتر شده باشه که متاسفانه اینطور نبود
    ولی برعکس توسان کیفیت مواد و جلوداشبورد قابل قبول بود و چینشش هم خوب بود دست دنده در جای مناسب و کیفیت خوب کنسول اندازه و جای خوب کلا مناسب بود همش , منهای قیافه که سلیقه ای من توسانو ترجیح میدم
    البته باید بگم که اسپورتیج و توسان از یک موتور و پلت فرم استفاده میکنن و از نظر فنی خیلی نزدیک به هم هستن ولی حتی کیفیت قطعات فنی توسان بهتره و اختلاف قیمتشون هم فکر کنم به دلیل همین اختلاف کیفیت باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم اسان موتور و اطلس خودرو برای مقایسه توسان و اسپورتیج به نظر من توسان سرتره خیلی , مخصوصا کیفیت مواد به کار رفته , وقتی داخل اسپورتیج رفتم اول مکان و کیفیت دسته دنده افتضاح بود و بعد اینکه کنسول وسط خیلی کوچک و بد جا بود و اصلا تکیه گاه خوبی نبود همچنین چینش جلو داشبورد خیلی جالب نبود واقعا کیفیته مواد به کار رفته زد توی ذوقم در حد 38000000 ملیون نبود اصلا ,علارقم اینکه مدل 2009 بود و خیلی خوشگل تر شده بود جلوی ماشین انتظار اینو داشتم که کیفیتشم نسبت به مدل های قبل بهتر شده باشه که متاسفانه اینطور نبود
    ولی برعکس توسان کیفیت مواد و جلوداشبورد قابل قبول بود و چینشش هم خوب بود دست دنده در جای مناسب و کیفیت خوب کنسول اندازه و جای خوب کلا مناسب بود همش , منهای قیافه که سلیقه ای من توسانو ترجیح میدم
    البته باید بگم که اسپورتیج و توسان از یک موتور و پلت فرم استفاده میکنن و از نظر فنی خیلی نزدیک به هم هستن ولی حتی کیفیت قطعات فنی توسان بهتره و اختلاف قیمتشون هم فکر کنم به دلیل همین اختلاف کیفیت باشه
    حاضرم سر زندگیم شرط ببندم هر کی این رو نوشته یا هیوندایی داشته یا الان داره! کاملا با تعصب نوشته و دقیقا چیزهایی که تو توسان خیلی تو ذوق میزنه رو راجع به اسپورتیج نوشته! من هم تو اسپورتیج 2008 و 2009 نشستم هم تو توسان 2008 و 2009 ! اصلا اسپورتیج کیفیت متریال داخلیش یه سر و گردن از توسان بالاتره! ضمن اینکه سواریش هم خیلی بهتره! در کل اگه قیافه کابین براتون خیلی مهمه اگه بودجه تون میرسه اول برین سمت تویوتا راو فور! اگه نه بعدش ویتارا و بعد اسپورتیج 2009!!

11. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه 10 میلیون تفاوت واستون مهم نیست میتونید هیوندای سانتافه یا کیا سورنتو بخری. در ضمن هر دوتاشون هم ارزون شده قیمته سانتافه رو هفته پیش پرسیدم 5/50 میلیون بود

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

رامین جان RAV4 دو مدل فول و نیمه فول داره که مدل فولش بصورت شرکتی وارد شده و قیمتش الان روی 58 الی 62 تومنه! که اصلا نمی ارزه در حالی که من حاضرم این قیمت رو بدم برای اینکه سواریش حرف نداره!ویتارا های دو در هم تا اونجا که من اطلاع دارم چون بصورت شخصی وارد شده و افراد بیشتر طالب قدرت هم هستن همه شون 6 سیلندرن! من خودم تا حالا 2 در 4 سیلندر تو تهران ندیدم! تو یه 6 سیلندر هم نشستم که خوب از بغل و پشت ماشین تجربه جدیدیه! ضمن اینکه شتاب و سرعتش هم خوبه و مثل ویتاراهای ایران خودرو ملت بهت فحش نمیدن!
    اگه نمونه دو در این با قیمت کمی ارزونتر و موترو 2000 می اومد بهتر بود البته من خودم شخصا طرفدار سوزوکی سامورای هستم با اون قیافه نقلی خودش و قابلیتهای آفرود بیشتر .
    خب دو در فکر کنم خاطره بهتری از یه سوزوکی 6 سیلندر باشه .
    ممنونم پوریا جان
    ===============================================
    در مورد مقایسه هم چون بنده تا به حال طرف این ماشینا نرفتم و اصلا خوشم نمیاد از این کره ای ها زیاد خبر از داخل اتاق ندارم.

14. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز ویتارا ماشین خیلی نرم و راحتی هستش دوست عزیزی که فرمود موتورش ضعیفه نمیدونم

منظورش چی بوده ترمز های این ماشین هم بسیار عالی هستش در مورد شتاب اون چیزی که شما میخواهید

حتما جواب میده توی سربالایی نمیگم توسانو میگیره ولی ازش یه گلگیر جا میمونه یه چیزی هم یادت نره این

ماشین ژاپنی هستش ازش ایراد نمیشه گرفت راستی یکی از ضعفهای توسان اینه که ارتفاع بلندی داره رکاب

هم نداره که کمک کنه اگه شما ماشینو برای سرعت مبخوای با این قیمت ماکسیما بگیر که فقط بره

ویتارا ا کارت سوخت داره هم خیلی کم مصرفه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ویتارا دستی شتاب و قدرتش خوبه اون جوری هم فکر نکن مدل قویتر هم میخواد بیاد راستی ویتارا کارت سوخت داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •