تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ولی من اگه پسر بودم هیچ وقت از همچین دانشگاهی صرف نظر نمیکردم...دانشگاهش که عالیه ...از همه نظر امکاناتش خفنه !!!!!! بیمارستان بقیه ا... بهترین امکانات پزشکی وآزمایشگاهیو داره!!!!!
    به راحتی میتونم بگم بهترین اساتیدم داره ...بعد از تحصیل کارم که داری...الان خیلی از بچه هایی که از علوم پزشکی تهران که بهترین دانشگاهه فارغ التحصیل میشن بیکارن!!!!!!!!
    واسه دوره تخصصم که بورسیت میکنن...هزینه تحصیلتم میدن...بیمت میکنن ... خیلیا هم که از سربازی معاف میشن!!!!!!
    پس به نطر من که این دانشگاه هیچ مشکلی نداره!!!!!!!!!! فقط 6 ماه عضویت فعال بسیبج میخواد...همین

واقعا....من تو گزینش اول(چند برابر ظرفیت) قبول شدم 1 سال هم عضویت فعال بسیج دارم ولی از بس که به من گفتن این دانشگاه خوب نیست تو انتخاب رشته ام واردش نکردم گفتم اگه انتخاب های بعدیم رو نخونش که بدبخت می شم چون من شانس قبولی تو دانشگاه های علوم پزشکی دیگه رو دارم
    می گم نمی شه یه کاریش کرد یعنی می تونم تو مصاحبه شرکت کنم ببینم قبول می شم یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا اگه اطلا عاتتون کامل نیست الکی مردم رو گمراه نکنید. به راحتی با نگاه به دفترچه انتخاب رشته و پیک سنجش شماره 628 مورخ 18 خرداد 88 میشه فهمید که : این دانشگاه در برای داوطلبین بسیجی در صورت نیاز سپاه و تمایل فرد پس از ارزیابی حین تحصیل مطابق با شرایط و ظوابط عمومی و اختصاصی سپاه با انجام مراحل گزینش به استخدام کامل سپاه در می آید . تبصره: سپاه هیچ گونه تعهدی برای جذب و استخدام کلیه پذیرفته شدگان حتی پس از اتمام تحصیل ندارد. پس دیگه بحثی نیس . مطلب عین متن پیک سنجش.

در مورد انتخاب های بعدی هم فکر می کنم چون اون چنان که مشخصه اطلاعات کامل نیست نمیشه اعتماد کرد به این صحبت ها . باید با دانشجو همون جا صحبت کنی ببینی چی میگه یا یکی که خیلی وارده.

3. 2 کاربر از dr.roohi.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا اگه اطلا عاتتون کامل نیست الکی مردم رو گمراه نکنید. به راحتی با نگاه به دفترچه انتخاب رشته و پیک سنجش شماره 628 مورخ 18 خرداد 88 میشه فهمید که : این دانشگاه در برای داوطلبین بسیجی در صورت نیاز سپاه و تمایل فرد پس از ارزیابی حین تحصیل مطابق با شرایط و ظوابط عمومی و اختصاصی سپاه با انجام مراحل گزینش به استخدام کامل سپاه در می آید . تبصره: سپاه هیچ گونه تعهدی برای جذب و استخدام کلیه پذیرفته شدگان حتی پس از اتمام تحصیل ندارد. پس دیگه بحثی نیس . مطلب عین متن پیک سنجش.

در مورد انتخاب های بعدی هم فکر می کنم چون اون چنان که مشخصه اطلاعات کامل نیست نمیشه اعتماد کرد به این صحبت ها . باید با دانشجو همون جا صحبت کنی ببینی چی میگه یا یکی که خیلی وارده. + داشتن بسیج فعال شرط واجب نیس فقط یه امتیازه نسبت به بقیه. با عضویت عادی هم میشه رفت.

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز...من اطلاعاتم درحدی که اینجا نوشتم درسته!!!!!!!!! متن پیک سنجشم از شما بهتر خوندم... چندبارم تحقیق کردم!!!!!!!!!!!! شما اگه متن همون پیک سنجشو درس نخوندی لازم نیست سعی کنی اطلاعات منو غلط جلوه بدی!!!!!!
    اون استخدام که شما میگی بعد از دوره تعهد خدمتیه...اگرم استخدامت نکنن که از خداشونم هست تاقرون آخر پول بورسیه رو از حلقومت میکشن بیرون!!!!!!!شما که این شماره پیک سنجشو داری بد نیست خط قبل همین تبصره ایو که نوشتی بخونی...
    افرادی که عضویت بسیجشون به صورت فعال باقی بمونه و شرایطیو که سپاه مدنظرشه به صورت کامل داشته باشه استخدام رسمی میشن...یعنی چی؟! یعنی بقیه هم باید هرطور شده دوره تعهد خدمتی رو بگذرونن ولی حتماً به استخدام سپاه در نمیان...بعد ازاون دیگه آزادن...پس چه استخدام بشن چه نشن یه چندسالیو باید واسه سپاه کار کنن!!!!!!!! که تو این چند سال احتمال استخدام رسمی درصورت نیاز وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

6. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی چی فعال بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم متن پیک سنجش اونایی می باشد که من نوشتم نه توضیحات شما. اینم عکس از همون صفحه:
    مورد 6 رو بخون

بعد اینو شما از کجات در آوردی: افرادی که عضویت بسیجشون به صورت فعال باقی بمونه و شرایطیو که سپاه مدنظرشه به صورت کامل داشته باشه استخدام رسمی میشن...یعنی چی؟! یعنی بقیه هم باید هرطور شده دوره تعهد خدمتی رو بگذرونن ولی حتماً به استخدام سپاه در نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا من یه سوالی دارم
    ایا افرادی که مجاز به انتخاب رشته در روزانه نشدن میتونن این رشته رو انتخاب کنند؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

یعنی چی فعال بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم متن پیک سنجش اونایی می باشد که من نوشتم نه توضیحات شما. اینم عکس از همون صفحه:
    مورد 6 رو بخون

بعد اینو شما از کجات در آوردی: افرادی که عضویت بسیجشون به صورت فعال باقی بمونه و شرایطیو که سپاه مدنظرشه به صورت کامل داشته باشه استخدام رسمی میشن...یعنی چی؟! یعنی بقیه هم باید هرطور شده دوره تعهد خدمتی رو بگذرونن ولی حتماً به استخدام سپاه در نمیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فك كنم منظور ايشون اين باشه كه بايد به طور موقت براي سپاه كار كني ولي اونا تعهد استخدام رسمي تو رو ندارن چون من از يكي شنيدم 2 برابر مدت تحصيل تعهد خدمت داري!!! يعني 14 سال!!

10. این کاربر از sadegh_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

اقا من یه سوالی دارم
    ایا افرادی که مجاز به انتخاب رشته در روزانه نشدن میتونن این رشته رو انتخاب کنند؟؟؟؟
    بايد اسامي آنها درپذيرفته شدگان چند برابر ظرفيت باشه.ولي فك نكنم كسي كه روزانه مجاز نشده باشه تو اين پذيرفته شه چون 30 نفر بيشتر نمي خوان

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از جایی در نیاوردم...افرادیو میشناسم که تو این دانشگاه کار میکنن...

فك كنم منظور ايشون اين باشه كه بايد به طور موقت براي سپاه كار كني ولي اونا تعهد استخدام رسمي تو رو ندارن چون من از يكي شنيدم 2 برابر مدت تحصيل تعهد خدمت داري!!! يعني 14 سال!!

منظورم دقیقاً همین بود!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ok ممنون متنبه شدم ولی آخه صحبتی از تعهد خدمتی نشده؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •