مدل اولی استار برای موزیک تایید میشه ولی امکانات سری دبیلو سونی اریکسون رو نداره
کا 850 هم صدای عالی داره ولی تو بازار دیگه نیست
مدل اولی استار برای موزیک تایید میشه ولی امکانات سری دبیلو سونی اریکسون رو نداره
کا 850 هم صدای عالی داره ولی تو بازار دیگه نیست
به نظر من نوکیا 5630 xpress music با یه جفت هدفون توپ. هم سیمبین هست هم کیفیت صداش خوبه. در ضمن cpu 600 mhz هم داره... من که وقتی توی دستم گرفتم خیلی خوشم اومد.
سلام به همه
ممنون از اينكه كمك ميكنين
راستش با دبليو 508 خيلي حال كردم ممنون از farhooode جان.
راستي faravahar جان شما كه 5630 رو دستت گرفتي به نظرت يه خورده كشيده نيومد.. اخه فاصله ي ال سي ديش
با صفحه كليدش توي عكسها خيلي زياده كلا به نظرت گوشی خوبيه مخصوصا صداش توي هندزفري؟؟؟
بازم از همتون ممنون
اول w980 رو پیشنهاد میکنم
دوم w910 که با اینکه یه خورده قدیمیه ولی خیلی خوبه
قیمتشم خوبه: ۱۳۰ تومن
دوست عزی بهتره هر مدل که من و دوستان معرفی می کنند در مورد تست صداهاشون داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست بررسی کنید بهترین انتخاب رو بکنید
ولی من جای شما بودم با این قیمت دبیلو 595 رو میخریدم
کشیده که نه ولی درسته یکم ال سی دیش با صفحه کلید فاصله داره ولی خیلی دراز نیست. من هندزفریشو امتحان نکردم ولی اگه خیلی هم خوب نباشه می تونی مثلا با یک هدفون کریتیو تعویضش کنی.راستي faravahar جان شما كه 5630 رو دستت گرفتي به نظرت يه خورده كشيده نيومد.. اخه فاصله ي ال سي ديش
با صفحه كليدش توي عكسها خيلي زياده كلا به نظرت گوشی خوبيه مخصوصا صداش توي هندزفري؟؟؟
w980 تایید می شه ولی w910 همه جا گفتن که صداش خوب نیست. در ضمن هنگ هم زیاد داره.
انتخابت فقط بین دبلیو595 و 980 و 508 میمونه.اگه اسپیکر واست مهمه 595 بگیر .
راستی 595 i خیلی شبیه به دبلیو580 هست من بهت پیشنهاد میکنم که دبلیو595 S رو بگیر هم قشنگتره هم دست کسی نیستش.تازه اسپیکراش خیلی خوشکلتر و بزرگرتره(البته از لحاظ صدا فرقی با i نداره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)