قابل توجه دوستی که میگن گوشیشون با این روش سوخته !!! الان من تمام 16 صفحه آپدیت 8510 توو موبایلستان رو خوندم و هیچ کسی گوشیش نسوخته بود و همه گوشیشون با موفقیت آپدیت شده بود . . . حالا دیگه تصمیم با خودتونه . . .
قابل توجه دوستی که میگن گوشیشون با این روش سوخته !!! الان من تمام 16 صفحه آپدیت 8510 توو موبایلستان رو خوندم و هیچ کسی گوشیش نسوخته بود و همه گوشیشون با موفقیت آپدیت شده بود . . . حالا دیگه تصمیم با خودتونه . . .
هر کی از همین روش آپدیت کرد , اینجا بگه . . .
خودم هم اگه یه جا اینترنت پر سرعت گیر بیارم حتما آپدیت میکنم
به نظرم اگه دقیقا طبق مراحل کار پیش برید اصلا مشکلی واستون پیش نمیاد , حسن آقا هم از این روش چندین بار گوشیو فلش کردن و تجربه دارن . . .
بهتر نیست که این تایپیک بره جزو تایپیک های مهم ؟؟
سلام
بهترين آپديت(از نظر نگهداري شارژ! چون ورژن موبايل خودم i8510XXHK1 است و از نظر نگهداري شارژ افتضاح) براي i8510 كدوم ورژنه؟
با سلام .
موقعي كه روي دوربين ميرم ارور hardware failed . restart camera رو ميده چند بار هم خاموش روشن كردم ولي همين ارور رو ميده مشكل از كجاست ايا با اپديت حل ميشه چون چند سري اول كه روشنش كردم درست بود .
كد مستر گوشي رو مي خوام براي رست كردن گوشي ؟
ممنونم
به نظر من XXIB2 از همش از هر لحاظ بهتر هستش . . .
![]()
اول یه ریست فکتوری بکن . یعنی برو توو ستینگ بعد جنرال بعد بزن فکتوری ستینگ . . .
اگه درست نشد . این کد رو بزن ( ستاره مربع 7370 مربع ) همه چیزا گوشیت پاک میشه ( قبلش یه بک آپ بگیر )
![]()
کی بود اونی که میگفت این روش گوشی رو میسوزونه این روش ؟!
من دیروز بعد از ظهر گوشیم رو برای اولین بار با همین روش فلش کردم بدون هیچ مشکل
ورژن گوشیم XXHK1 بود که به XXIB2 فلش کردم بدون هیچ مشکلی . . .
به نظرم دوربینش خیلی بهتر شده . . . صدا توو هدفونش یه خورده کمتر شده ولی نه زیاد . . . شارژ هم خیلی بیشتر نگه میداره نسبت به قبل . . .سرعتش هم یه خورده بیشتر شده . . . کلا خیلی توپ شده
حالا اونایی که میگن گوشیشون با این روش سوخته بیان جلو . . .
الان روش رو یه خورده عوض میکنم ( پست اول ) بر اساس تجربیات خودم چون اون روش کامل نیس . . .
![]()
Last edited by sabasistem_co; 19-08-2009 at 16:39.
روش فلش آپدیت شد بر اساس تجربیات خودم در فلش گوشیم ( پست اول ) . . .
100% جواب میده . . .
هر مشکلی توو فلش کردن بود من و آقا حسن هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)