متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم.شما میتونید از استاد بیماری شناسی ویا از دانشجوهای ارشد این رشته کمک بگیرید حتماراهنماییتون میکنند.
متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم.شما میتونید از استاد بیماری شناسی ویا از دانشجوهای ارشد این رشته کمک بگیرید حتماراهنماییتون میکنند.
من 3 تا کتاب در مورد بیماریشناسی دارم.متاسفانه من اطلاع دقیقی ندارم.شما میتونید از استاد بیماری شناسی ویا از دانشجوهای ارشد این رشته کمک بگیرید حتماراهنماییتون میکنند.
یکیش هم استادمون نوشته.باشه موپرسم.
salam duste azziz.khubin shoma?mibakhshi man taze tu in site ozv shodam.dombale yeki migardam ke .
rahnemayim kone.akhe ye moshkeli daram ke goftan shayad tu in site hal beshe.
aslan nemdunam chejuri mishe ba karbarane online sohbat kard.?
miduni moshkelam ine ke tedadi maghale lazem daram ke hamashun pooli hastan va ya password mikhan bara load shodan.dombale ye nafsr ys ye nsrm afzar migardam ke komakam kone.
montazere javabet hastam duste aziz.
parisan
دوستعزیز من اطلاع دقیقی در مورد نرم افزار های کشاورزی ندارم.شما میتونید از طریق گزینه ایجاد گفتگوی جدیدتو همین انجمن گیاه شناسی باغبانی این سوالتونو مطرح کنید .اینجوری کل اعضا سوال شمارو میبینن وحتما جواب میگیرید.راستی مقاله هایی که می خواید در چه زمینه ایه؟رشتتون چیه و ترم چندید؟ببخشید این همه سوال پرسیدم![]()
parisan2
ببین به تو باید حداقل 15 تا پیغام بزاری برای سایت تا بتونی بری تو پرفایل بچه های سایت و براشون پیغام بزاری.
بهتر بری قسمت مشکل کامپیوتری از این حرف ها تاپیک ایجاد کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)