از کجا بدونم ؟ / یا می دونید ؟![]()
از کجا بدونم ؟ / یا می دونید ؟![]()
سرچ بزن و بگو از كدوم مسير اجرا ميشه
سلام
یه ویروسی تو درایو ها هست که 1 سال میشه ویندوز بارها عوض کردم و با 20 تا انتی ویروس اسکن کردم اما پیداش نمیکنن و یکی هم جدیدا پیداش کرد و تقریبا میشه گفت نیمه فعالش کرده اما هنوز هست
این ویروس تو درایو ها پوشه ریسایک . پوشه aytorun.inf درست میکنه. پوشه اوتو ران رو پاک میکنم پاک نمیشه و اررور میده.ریسایکل هم همینتور.
فولدر اپشنم هست فایلهای مخفیم رو شو میکنم اما بازم نشون نمیده.اما وقتی گزینه مخفی سیستم رو هم شو میکنم که سیستم وولوم اینفورمیشن و.. میاد مخفی هام ظاهر میشن اما نمیشه از حالت هایدن درشون بیارم.
در ضمن پوشه autorun.inf هم هایدن هست
چیکار کنم با هر انتی ویروسی کردم نشد
با اوتو ران ریموو هم نشد
Last edited by omidbooter; 12-08-2009 at 05:16.
عزیزان لطفا کمک کنید فوری هست
شما از برنامه Flash Disinfected استفاده كردين؟ اين برنامه با ايجاد پوشه Autorun.inf از جايگزيني ويروس اتوران تو درايوا جلوگيري ميكنه و هيچ مشكلي هم نداره . در ضمن اون پوشه ها رو هم كه گفتين مربوط به ويندوزن و پاك نميشن .
برنامه زيرو براي پاك كردن پوشه اتوران امتحان كن : بعد نصب روش راست كليك و Unlocker رو انتخاب كن و بعد ...
براي تصحيح فولدر آپشن هم از پوشه زير تك تك برنامه ها رو اجراكن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر جواب نداد برنامه زيرو اجرا و كليد Auto Repair... رو بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)