تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: جی پی اس G.P.S

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

زیر خاکی کشیدم بیرون
    اول بگم که من تو تهران زندگی میکنم و ماشین هم دو تا داریم پراید و پرشیا که احتمالا پرشیا رو 206 میکنم
    من مسیرها رو خیلی گم میکنم و با خیلی جاهای تهران هم آشنایی ندارم ... اگه یه همچین وسیله ای باشه که از قبل رو نقشه مقصدم رو مشخص کنم و مثلا از چند متر قبلتر جایی که باید بپیچم بهم بگه بپیچ خیلی خوب میشه و دیگه اضطراب نخواهم داشت! بارها شده سر اینکه بعد از اینکه تابلو مسیر مناسب رو دیدم راهمو گیر آوردم ولی زمان گیر اوردن مسیر مناسب دیر بوده و برای همین مجبور شدم یهویی لاین عوض کنم تا مرز تصادف های هولناک پیش رفتم!پس لطفا کمک کنید
    کاربرانی که از این جی پی اس ها دارند یا میدونند چیه لطفا به سوالات من جواب بدن:
    1) وقتی از قبل یه مسیری رو تو نقشه دستگاه مشخص کنی خودش راه صحیح رو نشون میده و میگه که حالا باید بپیچی به چپ یا راست و دور بزنی و این حرفها؟؟؟
    2) همه سوراخ سمبه های راههای تهران توش هست؟ راههای اصلی رو میگم
    3) نمایشگرش کجای ماشین نصب میشه؟
    4)بهترین و دقیق ترین نوعش که تو تهران گیر میاد رو معرفی کنید
    البته تاپیک قدیمیه دیگه فکر کنم همه با موبایل استفاده می کنن والا من نمی دونم وقتی موبایل انقدر 3 بعدی و شیک نقشه و مسیرو رو نشون می ده اشتباه محضه ادم بره این دستگاه رو بخره ماشین های مدل بالا که روشون هست درست ولی اگه نیست که ادم از موبایل استفاده می کنه
    من جی پی اس موبایل خودم رو می گم
    1-وقتی مسیر رو بش می ده مثلا می گه مسیر رو 5 گیلومتر مستقیم ادامه بدید یا 300 متر دیگه از اولین خروجی خارج بشید یا 200 متر دیگه به سمت راست بپیچید وقتی هم می رسی مسیر می گه اکنون بپیچید به هر زبونی هم بخوای اینارو می گه خود سایت نوکیا برا دانلود داره فارسی امریکایی فرانسه و....
    2-من اصفهان زندگی می کنم تهران رو نمی دونم فعلا نوکیا شهر های بزرگ رو کامل داره تمام کوچه پس کوچه ها اصفهان رو توش داره
    3..موبایل رو با هولدر می زاری رو داشبورد بستگی به هولدر داره از 4 تومن هست تا 50 تومن که ریموت داره و هر جا بخوای تنظیم می کنی که راحت جلو دیدت باشه
    4-مدل موبایل nokia n86 8 mp قیمت 450 حدودا البته امکانات خیلی زیاده دیگه ای داره از جمله مسیرو می خوای پیاده بری یا با ماشین راهنمایی مسیرش کامل فرق می کنه مسیر کم ترافیک می خوای بری یا پر ترافیک راهنمایی مسیر مسیرهای کوتاه رو نشون بده کوچخ پس کوچه یا مسیرهای پهن معمولا بزرگراه و کمربندی و... یا پیشنهادی سرعت ماشین قطب نما و ...رو هم نشون می ده مقدار مسیری که رفتی مدت و خیلی چیزای دیگه
    موفق باشید
    Last edited by midnight1234; 20-10-2010 at 06:20.

2. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان
    منم می خوام یه GPS برای تهران بخرم . ولی موندم چه مارکی وردارم.
    پشتیبانی و گارانتی داشته باشه و اتصال سریع و بی دردسر به ماهواره برام خیلی مهمه.

کانال tak tv یه مارکیو تبلیغ می کرد به اسم مگافورس. نظرتون چیه؟

لطفا راهنماییم کنید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •