بدون شک من پیشنهاد میکنم موسیقی را ادامه بدید
علاقه همیشه توی همه چیز حرف اول را میزنه .
همین علاقه خودش باعث میشه که توی بازار کار هم موفقیتت چند برابر بشه .
موفق باشی![]()
بدون شک من پیشنهاد میکنم موسیقی را ادامه بدید
علاقه همیشه توی همه چیز حرف اول را میزنه .
همین علاقه خودش باعث میشه که توی بازار کار هم موفقیتت چند برابر بشه .
موفق باشی![]()
سلام
ببينيد اگه واقعا علاقه داريد ادامه بديد،بايد سختياي اين کار رو به جون بخريد(با علاقه واقعي اين هم ممکن ميشه)
با چند نفر که تجربه دارن،مشورت کنيد.
به نظرم ديپلمتون رو بگيريد و تو اين مدت بيشتر راجع بهش فکر کنيد.
اينطوري چيزي هم از دست نمي ديد.اگه خواستيد بعد از ديپلم بريد سراغ موسيقي به صورت حرفه اي،اگه هم نخواستيد کنکور و دانشگاه.ولي به نظر من هيچوقت براي موسيقي دير نيست.درستون مهمتره.
موفق باشيد.
معذرت میخوام مگه رشته موسیقی خوندن درس نیست ؟هيچوقت براي موسيقي دير نيست.درستون مهمتره.
نمیدونم چرا همه فکر میکنند خوندن رشته های ریاضی و تجربی و انسانی درس هستش .
وقتی ایشون میرن دنبال رشته هنر یعنی دارن توی این رشته ادامه تحصیل میدن .
چرا...درس هست ولي آينده شغلي پردرآمدي توي ايران همونطور که دوستان اشاره کردن ،نداره.
براي همين ميگم در کنار درس باشه که ضرر نداشته باشه براشون.
نظرمو گفتم و کاري که خودم انجام دادم و پشيمون هم نيستم.
دقیقا !چرا...درس هست ولي آينده شغلي پردرآمدي توي ايران همونطور که دوستان اشاره کردن ،نداره.
براي همين ميگم در کنار درس باشه که ضرر نداشته باشه براشون.
نظرمو گفتم و کاري که خودم انجام دادم و پشيمون هم نيستم.
.......
ببین دوست عزیز من هم در وضعیت شما قرار دارم ولی برای کارهایی دیگه که موسیقی هم جزوشون هست .
اولین فاکتور علاقه است !
علاقه به کار به ادم ارامش میده و این ارامش میتونه اون رو موفق کنه ! در ضمن اگر هم مشکل پول در اوردن هست که باید بگم این اموزشکده ها چطور دارند پول در میارن ؟! شما هم یکیشون ...
ولی مسلما علاقه فراتر از این ارزش های پوچ و خالی انسان های اطرافتونه ...
اگر به حرف مردم گوش بدید عقب میمونید ! شما اگر هم میخواهید دهن مردم رو پر کنید درستون رو بخونید و برید مدرک بگیرید و بعد علاقتون رو دنبال کنید ! البته تو این مدت علاقه اتون برای شما ارامشی خواهد شد برای رسید به سایر اهداف ...
بعد از دانشگاه و مدرک گرفتن مطمئن باشید این خود شما هستید که به خودتان نگاه میکنید تا ببینید کی هستید ! پس به دنبال ارزش ها و علاقیات خودتون برید .
برای حرف آخر هم باید بگم که :
هر شب که میخوابید این شما هستید که با خودتون حرف میزنید و فکر میکنید نه اون افرادی که الکی تو گوش شما پول و .. رو میخونند ! مطمئن باشی خود اونها هم از ترس هست که این کار ها رو میکنند و ارزش های پ.چ واسه خودشون میسازند ! پس اگر نمیخواهید پیشمان شوید به دنبال علاقه ی خود بروید .
کدوم رشته دانشگاهی هست که الان شغل پردارمدی داره ؟چرا...درس هست ولي آينده شغلي پردرآمدي توي ايران همونطور که دوستان اشاره کردن ،نداره.
توی رشته ریاضی و فنی خوندن رشته ای به جز رشته مهندسی یعنی کشک ( اونم رشته های تاپ مهندسی)
البته خوندن بعضی رشته های مهندسی که دیگه وامسیبتا . مثل مهندسی کشاورزی و غیره ....
ای بابا بازم که حرف خودت را زدی .براي همين ميگم در کنار درس باشه که ضرر نداشته باشه براشون.
یک دوست داشتم که سال 81 کنکور سراسری رشته تجربی رتبه اش منطقه 2 شد 3000
اما انتخاب رشته نکرد .
سال 82 رتبه اش شد 1500 منطقه 2 اما بازم انتخاب رشته نکرد
همه و همه مسخره اش کردن و گفتن خاک بر سرت با این رتبه 1500 دندان پزشکی و دارو سازی و فیزیوتراپی و غیره را به راحتی می اوردی . رشته هایی که بچه های تجربی میدونند چقدر توی پول هست .
اما این دوستم گفت فقط و فقط به یک رشته علاقه دارم اونم رشته پزشکی هستش .
سال سوم یعنی سال 83 رتبه اش شد 500 و بلاخره پزشکی همدان قبول شد .
میدونی چرا 3 سال با بهترین رتبه ها انتخاب رشته نکرد و دوباره کنکور داد ؟
تنها یک حرف اونموقع به من زد و گفتم درسته من قراره 4 سال برم دانشگاه و یک رشته را بخونم و کلی هم توی اون 4 سال شاید عشق و حال کنم . اما بعدش قراره من یک عمر با این رشته زندگی کنم .
اگه به این جمله فقط چند دقیقه فکر کنی می بینی علاقه همیشه و همیشه حرف اول را میزنه .
همه بهش میگفتند بابا فیزیوتراپی و دارو سازی و دندان پزشکی از خود پزشکی درامدش خیلی بیشتره . اما اون می گفتم برام مهم نیست که دارمد داره یا نه . برام این مهمه که بتونم توی رشته ای که بهش علاقه دارم درس بخونم .
ببينيد، چيزي که شما در مورد دوستتون گفتيد،بحث سر رشته دانشگاهي هست،که علاقه حرف اول رو ميزنه،
من نميگم ايشون (زننده تاپيک)فقط به فکر پول باشن و علاقه خودشون رو فراموش کنن.با شما هم موافقم که علاقه حرف اول رو مي زنه ولي با اينکه همه رشته هاي رياضي به جز مهندسي پول ساز نيستن مخالفم و به نظرم اينجا جاش نيست که راجع بهش بحث بشه.چيزي که مهمه طبق گفته هاي شما بايد پول رو فراموش کرد و دنبال علاقه رفت(چون نه از رشته غير مهندسي پول درمياد و نه از موسيقي،البته طبق گفته هاي شما)
که اين به نظر بنده غلط هست، علاقه يه چيزه،پول يه چيزه.پول رو که ديگه همه ميدونن براي زنده موندن لازمه!به نظرم اگه ايشون واقعا اين علاقه رو تو خودشون مي بينن که بتونن با سختياي اين کار بسازن و در آمد کمش هم قناعت کنن حتما موفق خواهند بود.اين که من پول رو به علاقم ترجيح ميدم به دليل علاقه من به پوله!من خودم ميخواستم فرانسه رو جزو انتخاب رشته امسالم بذارم و دانشگاه تهران هم قبول ميشم ولي چون از آينده شغليش مطمئن نيستم ، ريسک نمي کنم.
در حقيقت ميخوام بگم که هميشه موفقيت تو چيزي نيست که دلمون ميگه و برعکس(چيزي نيست که بقيه و عقلمون ميگه).
در هر صورت فکر مي کنم اگه ايشون بخوان تو کنکور هنر هم شرکت کنن بايد ديپلم رو داشته باشن.نظر من اين بود و اميدوارم محترم باشه.
موفق باشيد.
ويرايش:يه چيزي يادم رفت،اگه واقعا موسيقي رو دوست داريد بريد دنبالش،علاقه به موسيقي يه چيزه،دنبال کردن حرفه اي موسيقي يه چيز ديگه.
Last edited by rosenegarin13; 05-08-2009 at 16:37.
عزيزم كنكور هنربه هنر مند بودن ادم ربطي ندارهمن هنر نخوندم هيچ كتابي ولي عموميا رو مشت زدم و در هنر چند تا صفر و منفي داشتم رتبم شده 147 و دارم طراحي صنعتي رو انتخاب مي كنم از هنر درستو بخون موسيقي تنهايي رو پر مي كنه
حرف شما هم محترم هستش .
من نگفتم باید پول را فراموش کرد ولی به نظرم همین علاقه باعث میشه راحت تر به پول برسی
علاقه باعث میشه تحمل سختی ها راحت بشه ، پشتکار ادم چند برابر بشه و .....
اگه شما به خاطر پول وارد یک رشته بشی از کجا معلوم که بعد از 4 سال اون رشته اشباء نشه . اگه اشباء بشه شما 2 چیز از دست دادی
یکی این که وارد رشته ای شدی که علاقه بهش نداشتی
دوم اینکه دیگه حتی رقبتی برای ادامه دادن نداری . چرا ؟ چون به خاطر پول وارد این رشته شدی .
یک نمونه دیگه از تجربه ها را بزار بهت تعریف کنم . ( تجربه هایی که دیگران کردن و من دیدم )
2 تا از دوستام سال 83 رشته تجربی با رتبه های خوب وارد رشته مهندسی کشاورزی شدن . رشته ای که اون موقع گفته میشد شغل خوبی داره . تقریبا 5 سال پیش .
اما همین چند روز پیش هر دوتاشون را هم دیدم که خدمتشون را هم تموم کرده بودن . پیش خودم گفتم حتما رفتن سر کار و الان هم درامد خوبی دارند .
هر 2 تا شون قصم خوردن که الان 2 ماه هست به هر جا که میرن میگن برای مهندسی کشاورزی کار نداریم .
میگفتند که قبل از خدمت توی چند تا گاوداری کار میکردیم اما الان که رفتیم گفتن ورشکست شدن .
بهشون گفتم خب چرا کشاورزی خوندید . گفتن خب اونموقع میگفتند توش پول هست .
شما همین الان پاشو برو پیش حداقل 10 تا مشاور . قول میدم اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که به چی علاقه داری ؟
با علاقه میشه به مدارج بالاتر هم رسید . یعنی وقتی شما کارشناسی گرفتی ، مطمئنا تلاش میکنی برای کارشناسی ارشد و حتما حتما تلاش میکنی برای دکترا
یک نمونه دیگه از تجربه ها را اگه خواستی بگو برات تعریف کنم .
در مورد یکی از دوستام هست که الان داره ریاضی محض توی دانشگاه امیرکبیر می خونه .
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)