یه عامل شکست من------> انتخابات
جدی میگم ؛ هم وقتمو گرفت و فرصت جمع بندی درست حسابی رو بهم نداد هم تاثیرات روحی روانی شدیدی برام داشت با اون تقلبات گسترده و مزخرف گویی های ا.ن و خ.ر![]()
یه عامل شکست من------> انتخابات
جدی میگم ؛ هم وقتمو گرفت و فرصت جمع بندی درست حسابی رو بهم نداد هم تاثیرات روحی روانی شدیدی برام داشت با اون تقلبات گسترده و مزخرف گویی های ا.ن و خ.ر![]()
عواملی که باعث شد اونجوری که می خوام نتیجه نگیرم (شکست که نخوردم رشته ای که می خواهم به احتمال زیاد قبولم!)
1-تابستون رو جدی نگرفتم
2- آزمون های کانون رو فقط به صرف خوب دادن آزمونش می رفتم ( که هیچوقت هم خوب ندادم)
3-انتخابات که باعث شد 2 هفته آخر رو زیاد نتونم بخونم همش ذهنم درگیر بود!
4-رو بعضی درسها مثل عربی و شیمی وقت کم گذاشتم (%42 و %50)
5-دینی رو آخر کار که باید زیاد می خوندم کم خوندم (56%)
عواملی که باعث شد زیاد گند نزنم!
1-مرور آخر گزینه 2 رو شرکت کردم آزمون های زیاد در ماه آخر باعث شد حداقل نصف ضعف و قوت های خودم رو بشناسم
2-تقریبا متعادل درس می خوندم کم بود ولی هر روز همون مقدار کم رو میخوندم!
3-کتاب های درس و تست فراوان که باعث شد تمام نکات اصلی رو بتونم بلد بشم و به تسلط برسم
4- محیط مدرسه خوب با این که معلم ها و مدرسه زیاد به ما نمی رسیدند ولی جوی که بچه ها درست کرده بودند خیلی موثر وخوب بود!
5-اطلاعات کافی در مورد بارم بندی که از هر مبحث چقدر میاد مخصوصا در ماههای آخر باعث شد که راحتتر بتونم بخش های وقتگیر رو کنار بزارم!
رتبه من 2600 منطقه به احتمال زیاد مکانیک شبانه فردوسی قبولم!!!
آره درسته !
تازه سال بعد هم فکر میکنم جام جهانی یه کم مشکل آفرین بشه!
منم میگم انتخابات به خصوص تو اون شلوغی ها کلاس ما میدون ولیعصر بود بچه ها بعد از کلاس میرفتن ...
2.یه سری معلم هایی که فاز منفی به بچه ها میدن
3.پایه ضعیف (خیلی مهم)
منم اونایی که به نظرم مهمه نقل قول میکنم
بی ارادگی - رفتن تو نخ موسیقی و ایجور تفریحات(خیلی مهم)- جمله از فردا درس میخونم (این فردا هیچ وقت برای من نیومد) - بی برنامگی - انتخابات (جمع بندی از بین رفت)
موفقیت هم که همه میدونن دیگه . فقط حواستون به این بالایی ها باشه
استرس سر کنکور بد جوری آدم رو می زنه رو زمین ولی یک ئارویی هست به نام علف چایی.که بسیار زیاد استرس رو کاهش می ده.البته دارو که نیست بلکه یک نوشیدن بسیار مفید هست
Last edited by bn_ha; 04-08-2009 at 13:59. دليل: علف چایی بود نه چای سبز
عوامل عدم موفقيت من:
رها كردن تابستون
عادت نداشتن به مطالعه در ساعات بالا
عدم تجربه كافي در تكنيكاي مطالعه....تقريبا بعد از عيد درست خوندم رو ياد گرفتم
..در كل به نظر من كنكور 1 سال نيست بلكه يك جلسس....اگه سر جلسه نتوني به حقت برسي...بابت تلاش يه سالت حقتو بهت نميدن..
من خودم بازي رو در جلسه اخر بود كه باختم..تمرين تمركز ..كم كردن استرس و هيجان هاي كاذب...و داشتن اعتماد به نفس كافي و داشتن حس مسوليت پزيري از نكات بسيار كليديه....البته اگه جزو ادمايي هستيد كه تا حالا اين مشكلاتو داشتيد!.
منظورتونو از این جمله رنگی نمی فهمم خب معلومه هرکس یه سال تلاش بکنه حقشو میگیره و بالعکس
یعنی وجود داره کسی 1 که سال همینجوری گذرونده بعد سر کنکور موفق بشه ؟؟![]()
سلام hermione ی عزیز،
مطلبی که شما گفتید ممکنه برای خیلی ها صادق نباشه اما عکسش تقریبا همیشه صادقه !
یعنی کسای خیلی زیادی هستن که یک سال (شاید هم بیشتر) خوب درس میخونن ولی سر جلسه ی کنکور به دلایلی اصلا نمیتونن نتیجه بگیرن.
و وقتی رتبشون اعلام میشه هیچ کس باور نمیکنه که این رتبه ی اون دانش آموز باشه.
اما عکس این موضوع تقریبا همیشه هست، کسی که درس نمیخونه نتیجه نمیگیره به جز موارد نادر
با تشکر مهران...
موفقیت :
هدف
اراده
برنامه ریزی
پشتکار
تست زدن
شکست :
بی برنامگی
ازین شاخه به اون شاخه پریدن
امروز و فردا کردن
نا امیدی
بی هدفی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)