تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: از کجا بگیرم و چجوری سرم کلاه نره؟

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

بله دوست گلم حق با شماست و متاسفانه فروشگاه های و فروشنده های شهرستانی بی اطلاع هستن و قیمتشون هم نجومی هست و بعضا تا 120 تومن تفاوت قیمت داره !! البته خیلی قطعات هم پیدا نمیشه و هزار و یک مشکل دیگه ...
    شما به مجتمع پایتخت تهران مراجعه کنید که هم فاله و هم تماشا ! اگه ماشین دارید خیلی بهتر اگر هم ندارید می ارزه که پول مفت به کسی ندید !
    1-ایران
    2-رضا
    3-پایتخت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

این دقیق ترین اطلاعاتی بود که تا حالا دیده و شنیده و خونده بودم یه وقت (خدای نکرده) جنگی شد تو نه تنها طرف جایی که مناطق عملیاتی دشمنو دارن شناسایی میکنن نشو بلکه راجب اونجا فکرم نکن چون ممکن به طرف برادرای رزمنده موج منفی شلیک کنی.
    اینم شد کمک کردن: ایران رضا پایتخت
    من آدرسه نمایندگیها رو خواستم اینارو که خودم میدونستم آدرس دقیق می خواستم برادر من تلگراف که نمیفرستی
    آقا دستتون درد نکنه خسته شدید حالا برای اینکه خستگیتون در بره مطلب طنز زیرو بخونید:
    حالا فرض کنیم من واقعا هیچ جا رو بلد نیستم یا هر کس دیگه ای منظورتونو اینجوری متوجه می شه
    اول باید بری ایران ایران کجاست تو آسیا(جای ایرانو همه میدونن معلومه تو آسیاست به خاطر همین نویسنده بهش اشاره نکرده)
    بعد باید بری پیش آقا رضا بعد نویسنده با خودش فکر کرده آقا رضا رو که همه نمیشناسن حتما بعد می خواد بپرسه آقا رضا کجاست در ادامه مطلب مینویسه پایتخت خواننده دیگه می فهمه آقا رضا یه آدم معروفهو و تو پایتختهو دیگه بری اونجا همه آقا رضارو میشناسن.
    در انتهای ماجرا طرف میره سیستمشو از آقا رضا میگیرهو بر میگرده خونه تازه میفهمه این کامپیوتر نیستو آبمیوه گیریه
    نتیجه ی اخلاقی ماجرا چی بود دیگه این وظیفه ی خواننده هست.
    ولی در انتها به دور از شوخی همین که جواب مارو دادین ازتون ممنونم مخصوصا از DrXoX وبقیه ی دوستانی که الان اسمشونو یادم نیست
    شوخی کردیم یه وقت جدی نگیرینا

3. 2 کاربر از sajadali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای اینکه سرتون کلاه نره حتما از فروشگاه های مختلف موجود در پاساز ایران یا بازار رضا قیمت بگیرید.
    باید حتما یک دفترچه یادداشت + خودکار همراتون باشه! اینکارو کنید تا قیمت دستتون بیاد.
    بهتون یک فروشنده ی منصف تو پاساژ ایران معرفی کردم. پیغام خصوصی تون رو چک کنید. اما قبلش حتما اکثر فروشگاه ها رو در پاساژ بررسی کنید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پاکسازی شود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

2

چی پاکسازی شود ویروس آنفلانزای خوکی که همه جا شایع شده ؟! بابا اون که دست من نیست باید به وزارت بهداشت بگی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •