آره
البته من از پلاگین گرافیکی sse2 استفاده میکنم
چون cpu من sse3 وsse4 رو ساپورت نمیکنه
در کل میخواستم بگم میشه بازی کرد
راستی اگر خواستید امتحان کنید ورژن 9.6 برنامه رو بگیرید
اگر اشتباه نکنم توی تاپیک سوباسا لینک دانلود برنامه گذاشته شده بود
آره
البته من از پلاگین گرافیکی sse2 استفاده میکنم
چون cpu من sse3 وsse4 رو ساپورت نمیکنه
در کل میخواستم بگم میشه بازی کرد
راستی اگر خواستید امتحان کنید ورژن 9.6 برنامه رو بگیرید
اگر اشتباه نکنم توی تاپیک سوباسا لینک دانلود برنامه گذاشته شده بود
من قبلا سيستمم ضعيف بود با افت فريم اين بازي رو رو pcبازي ميكردم.الان با جديدترين بايوس ها و پلاگين هاgod of war1 & 2-tekken5وخيلي بازي هاي ديگه رو بازي ميكنم.حدود80-90 تا هم فريم ميگيرم.آخرين ورپن برنامه0.9.6هست كه كار ميكنه.
اما اصلا به اونهايي كهcpuتك هسته اي دارند توصيه نميشه.2هسته اي به بالا خوبه.
پس لطف کن لینک بایوس و پلاگین خودت رو بزار
ما که هرچی بایوس دان کردیم به درد نخور بود!!!
Last edited by sargeras; 03-08-2009 at 11:01.
شما برين به قسمت كنسول ها بعد حل مشكلات در اجراي بازي هايps2.اونجا يكي از دوستان پلاگين ميزاشت بعد همون دوست تو امضاش لينك يه جا تو bazi centerرو گزاشته بود كه اونجاجديد ترين پلاگين ها و بايوس ها رو ميزارن.
بعد يه دوست ديگه برنامه كامل به همراه بايوس و پلگين جديد رو گزاشته بود رو9و راهنماي تصويري اجراي اين بازي ,gow2رو گزاشته بود.
ااااااااااا!تو تاپيك كاپيتان تسوباسا يكي از دوستان گزاشته برنامه رو الان امتحان كردم اونم خوبه اجرا ميكنه.
دوستان من نمیدونم کجا باید درخواست بدم پس همینجا میگم(که مختص همین بازیه)
یه نفر که بازی رو روی pc اجرا کرده لطفا ادرس نرم افزارشو برای دانلود بذاره و یه اموزش کامل هم بده.پلاگین و بایوس هم خودش بذاره.
من تو تاپیک دیگه ای درخواست ندادم چون فقط همین بازی رو میخوام اجرا کنم.(منظورم خدای جنگه نه نسخه ی تقلبی PC)
من همین الان دارم gowوsmack down va raw 2009رو خیلی روونتر از ps2بازی میکنم .البته سیستم بالایی میخواد .
با سیستم قبلیم نیومد بالا.الان هم هر دو بازی رو رو 1280*1024تقریبا 60فریم ثابت میگیرم .البته internal resulution هم 1280*1024هستش و تیک native رو نزدم.
شما برو همون حل مشكلات در اجراي بازي هاي ps2&ps1تو قسمت كنسول.چند صفحه بيا عقب هستش.
بهتره ديگه پست نديم بازي بره پايين بحث داره انحرافي ميشه در آخر هم تاپيك قفلي چيزي ميشه.![]()
سلام دوستان من یک جایی link دانلود بازی برای pc را پیدا کردم امیدوارم مفید باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمن رو پی سی بازی کردم امولاتر هست شبیه ساز پلی 2
منم تو سایت میهن دانلود دیدمش خود نویسنده گفته با شبیه ساز اجرا میشه
Last edited by khelane; 17-09-2011 at 19:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)