خب مشخصه که اولی بهتره مگر این که علاقه ای در کار نباشه و فقط واسه این که از بقیه عقب نیفتی مثل مدرسه که تند تند ثبت نام می کردی بخوای بری دانشگاه
خب مشخصه که اولی بهتره مگر این که علاقه ای در کار نباشه و فقط واسه این که از بقیه عقب نیفتی مثل مدرسه که تند تند ثبت نام می کردی بخوای بری دانشگاه
مهندسی خوب تهران قبول نمیشه، من دوستم قزوینیه، تهران برق می خونه میگه توی قزوین برای برق کنترل کار زیاده،فکر می کنم یکی از این سه تا رو قبول بشه(قزوین)
حتما با رتبه 796 و 100 تا انتخاب قبول ميشم ديگه!
مرسي از توجهتون.![]()
بچه ها وقتی میخوایم حتما تو رشته خاصی مثلا مدیریت بازرگانی و در درجه دوم مدیریت صنعتی قبول شیم و دانشگاهمون حتما تو استان خودمون باشه باید چطور انتخاب رشته کنیم؟
باید اول مدیریت بازرگانی دانشگاههائی که علاقه داریمو به ترتیب بزنیم بیایم پائین بعد بریم سراغ مدیریت صنعتی؟
ترتيب مديريت ها:
بازرگاني
صنعتي
بيمه اكو
بيمه
گمركي-مالي-بانكي
حسابداري
دولتي
هتل داري و جهانگردي
از يه مشاور پرسيدم اگه به چنر تا رشته در يك سطح علاقه داشته باشيم، كدوم درسته؟
گفت دومي
ترتيب مديريت ها:
بازرگاني
صنعتي
بيمه اكو
بيمه
گمركي-مالي-بانكي
حسابداري
دولتي
هتل داري و جهانگردي
بیمه اکو که از همش بهتره...البته فعلاً تو ایران بازار کار خوبی نداره...
دوست گرامی سوالمو کامل نخوندی
من فقط میخوام تو یکی از این دو رشته قبول بشم(ترجیحا بازرگانی) باید چطور انتخاب رشته کنم؟
اونی که میخوام قبول شمو اول بزنم یا آخر؟
خوب این بستگی به خودت داره ، اگه زیاد واست فرق نمیکنه که کدوم رشته رو بزنی اول دوتا رشته از دانشگاه بهترو میزنی بعد همون دوتا رشته رو تو دانشگاه بعد...ولی اگه ترجیح میدی که مدیریت بازرگانی بزنی خوب باید این رشته رو تو دانشگاه اول و دوم بزنی بعد مدیریت صنعتی رو تو دانشگاههایی که میخوای به ترتیب انتخاب کنی...دوست گرامی سوالمو کامل نخوندی
من فقط میخوام تو یکی از این دو رشته قبول بشم(ترجیحا بازرگانی) باید چطور انتخاب رشته کنم؟
اونی که میخوام قبول شمو اول بزنم یا آخر؟
چرا صنایع نره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)