اگر میانگین حجم نسخه های فایرفاس رو در حدود 9 مگابایت بگیریم ، چیزی در حدود نهصد هزار ترابایت پهنای باند تابحال صرف تنها دانلود این نرم افزار شده . جدا از هزاران هزار اکستیشن و فروم و نسخه های پرتابل
اگر میانگین حجم نسخه های فایرفاس رو در حدود 9 مگابایت بگیریم ، چیزی در حدود نهصد هزار ترابایت پهنای باند تابحال صرف تنها دانلود این نرم افزار شده . جدا از هزاران هزار اکستیشن و فروم و نسخه های پرتابل
تازه اگه دانلود های خارج از خود سرور رو در نظر نگیریم !
من نگفتم مازیلا شرکت کوچک یا درپیتی هست. گفتم ستیت کانتر شرکتی نیست که مازیلا بخواد به آمارش استناد کنه. اون سایت یه چیزی واسه خودش گفته. اگر به سایت خود مازیلا نگاه کنید خواهید دید از آمار شرکت SQL Stream استفاده می کنه.دوست عزیز موزیلا شرکت بی اعتباری نیست که همینجوری یه حرفی بزنه پس به آمار همینجوری هم استناد نمیکنه
اون یک میلیارد هم تعداد دانلود هست نه دانلود کننده. تا حالا بیش از 200 بار فقط من این نرم افزار رو دانلود کردم در حالی که حتی نرم افزار پیش فرضم هم نیست. ( وقتی بیلد و ورژن جدیدش میاد دانلود می کنم. همینطور وقتی در کافی نت و ... هستم هم بصورت تکراری بارها این برنامه رو دانلود کرده ام.)
جریان اینه که ستیت کانتر می خواد از آب گل آلود ماهی بگیره.
به هر حال هر سایتی که هست موزیلا بهش استناد کرده
در عنوان تاپیک هم نوشته شده 1 میلیارد بار بارگذاری (دانلود) شده جایی ذکر نشده 1میلیارد دانلود کننده داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)